Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Акустическая система Creative Labs T100 Full range Black Wired & Wireless 20 W (51MF1690AA000)

• Олег Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black

Гарний доволі чистий звук, для компа те що потрібно

Достоинства:
    за свої гроші норм колонки
  • Вікторія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black

Взагалом колонки, як для своєї цінової категорії, дуже добре себе показали, але якщо зробити трошки гучніше то на сильних нізьких помітне деренчання левого динаміка, повернули по гарантії

Достоинства:
    Чудовий звук, як на таких класс, гарні низькі
    Недостатки:
    попався брак лівого динаміка, нажаль це не рідкість
  • Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black

Гарні колонки з непоганим звуком

Достоинства:
    Bluetooth, звук
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Сергій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black

Очікування не виправдали. Трохи є баси, але загалом якість звуку посередня. Блютуз для галочки, бо якість ще гірше. С флешки flac грає не набагато краще. Ціна не виправдана. Або купляти щось дешевше, або суттєво дорожче, щоб не було шкода витрачених грошей

Достоинства:
    Компактність, пульт ДК, наявність невеличких басів
    Недостатки:
    Нестача ВЧ, посередня якість звуку, звук через блютуз взагалі жах
  • Віктор А***
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black

Тиждень користуюся. Політ нормальний. Не варто від них чекати звуку як в Radiotechnica S-90, але для своїх розмірів - вони видають все ідеально, навіть несподівано більше очікуваного для своїх габаритів. В мануалі заявлено діапазон від 50Гц до 20ГГц. А це вже типу hi-fi. І це не дешеві пищалки, а якісний всесвітньовідомий бренд. Якість матеріалів та зборка є на найвищому рівні, відчувається, що зроблені насовість. Тепер по суті. Зручно, що є блютуз - у мене колонки підключені до ноута та телефона, потужності звуку вистачає щоб відірватися на повну. Якість звуку мене, особисто, задовільняє повністю. Це не перші мої колонки, маю з чим порівняти. На пульті є регулювання високих та низьких частот та ще окремо 4 фіксованих схеми: музика, кіно, концерт та геймінг. Цього достатньо щоб налаштувати звучання під свій смак. Також з пульта можна керувати плейером. Виробник заявляє про підтримку формату Flac - ще руки не дійшли до цього. Особисто я слухаю музичні радіостанції - жодних нарікань немає. Ну і основна перевага - це їх компактність. Для мене це було важливим фактором. Так що вибір за вами.

Достоинства:
    Компактність, якість звуку, блютуз, пульт, вигляд