Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Саундбар Creative Stage Air V2 (51MF8395AA000)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Остался стойкий инеприятный осадок.
    Посмотрев распаковки, глянцевые стороны в защитной пленке должны быть.
    У меня такого не было, что я описал в предыдущем коментарии.

А так то колонка играет хорошо, сбалансированно и при этом достаточно басовито.

• Ференец И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Сама колонка норм, если подключать в предусилитель.
    Приехала, распаковал а она ... залапанная и со следами вытирания тряпкой - глянец поцарапанный.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Перейшов на це з бюджетної акустики 4U E-390, яку хотів продати, бо вона морально застаріла і займає багато місця на столі. Кому цікаво - прогугліть що це. Це бюджетка, яку в далекому 2007 купував за 200 грн.

Коли я слухаю це - мої вуха просто в'януть. Звук дешевої 2.1 акустики і цього продукту від "іменитого бренду" не іде ні в яке порівняння. Я навіть не знаю як це описати. Якщо ви можете уявити, що таке звук колонки, яку закрили в унітазі - то це воно. Пісати про "пісок", баси, низькі, високі навіть не бачу сенсу. Хто звик до чогось трохи кращого від звуку найдешевшого магнітофону з переходу - категорично не раджу, бо це саме той рівень.

Я помилився з вибором, повівся на бренд і відгуки тут, думаючи що воно краще за якийсь ноу-нейм грн за 700. Скоріш за все ні. Хто знає щось дійсно достойне в бюджеті до 5к - напишіть будь ласка в коментарях.

Достоинства:
    Компактність
    Недостатки:
    Жахливий звук, марка глянцева поверхня
    • Александр К***

Спасибо за отзыв, уберегли от покупки на подарок этого "чуда".
      Из бюджетного – могу посоветовать моноколоночки edifier (до 4000гр), – а уж их bt-стереопары (особенно серия s, даже младшие модели) – на голову выше любых бюджетнов саундбаров или бумбокс колонок: вполне приличное стерео для рабочего стола (не режут слух в ближнем поле на небольшой громкости – даже если привыкли к нормальному полноразмерному hifi, скажем в гостинной)... Удачи в выборе и Мира.

• ТМ
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Гарна якість звуку, співвідношення ціна/якість - топ.
    Перший раз замовляв з RozetkaEU, доставили дуже оперативно.

Достоинства:
    Якість звуку, наявність акумулятора
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Товар виправдав сподівання, працює як блютуз колонка, гарний звук, також підключаю по usb до пк, можна також і по 3,5

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Немає якихось особливих налаштувань
  • Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Збалансований чистий звук, працює по USB як звукова карта навіть з ТВ приставкою на Android. Не дуже гучний, найкраще підійде під монітор ПК щоб слухати музику за столом. Має вбудований акумулятор (не тестував на скільки вистачає).

Достоинства:
    Хороший звук, підключення по USB, ціна
    Недостатки:
    Чорний глянцевий пластик