- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
За свої кошти навіть краще ніж очікував. Якщо для ПК беріть і не думайте.
- Достоинства:
- Все чудово
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Більше року під покупки, все працює відмінно.
- Ян З***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Все працює. Гарний звук
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Дуже класна, компактна колонка. Гарно вписалась під монітори, не займає багато місця. Звук хороший. За свою ціну взагалі шикарна
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Користуюся з березня 2025 року, чудово працює та гарний звук
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Отличная колоночка!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
В цілому GS3 справив на мене гарне враження. За свою ціну він звучить дійсно дуже добре, особливо якщо трохи підналаштувати еквалайзером - тоді звук стає більш збалансованим.
Проте я вирішив зробити повернення, оскільки особисто для мене баси виявилися занадто нав’язливими, є перекос у нижні частоти(це особливість всіх саундбарів, т.к. вони впершу чергу створювались для перегляду фільмів під телевізор). Також у моєму сценарію використання(ноутбук + монітор) при відкритій кришці ноутбука саундбар грає прямо в неї, що додатково глушить звук.
Запас по гучності великий. Для любителів фільмів та ігор ця модель буде дуже вдалою. Звучання дорожче за його ціну. Головне підключайте до 30 ватного блока по Тайп-С.- Достоинства:
- Грає дорожче ніж коштує; Підключення і живлення по type-C; Bluetooth;
- Недостатки:
- Перекос у нижні частоти; Немає автовідключення
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Звук прекрасный. В этой ценовой категории не нашел ничего похожего. Брал Xiaomi Desktop Speaker +- за теже дениги, но там звук значительно хуже.
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Бомба
- Достоинства:
- Ціна -звуу
- АРТУР Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Играет отлично , если подключать по USB - синхронизируется с ПК , но играет посредственно , её душит нехватка питания по USB . Если по jek 3.5 и подключить блок на 30w - то звук вообще шикарный !!!
- Достоинства:
- Играет отлично !! Может питаться от Power bank
- Недостатки:
- Нет блока в комплекте , но это не так уж и страшно !
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Колонка супер. Виправдала всі очікування. Фільми, ігри, музику послухати. За таку ціну нідочого придратись. Через деякий час, пропав звук, виявилось, що "відвалився" тайп сі на материнкі, взяв кабель із зарядки, юсб-тайп сі і все запрацювало.
- Достоинства:
- Якість за свої гроші
- Недостатки:
- Кабель в комплекті тайп сі - тайп сі, краще б поклали юсб тайп сі, так як не в кожній материнці є тайп сі
- Кирилл А***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Неочікувано дуже класна акустика, хороший частотний діапазон з приємним низькими. Доволі гарна збірка корпусу, без тарахтіння та скрипів на максимальній гучності. Трохи не практичний корпус - шороховатий пластик, можливо з коробки одразу будуть помітні сліди від пакування. Гарні мʼякі високі ніжки. Тактильно приємні кнопки керування та ручка гучності з відкликом. Дуже просте та швидке підключення. По usbC керує з колонки на Windows з візуальним відображенням. Якісь звучання та запас гучності як для підключення usb так і для jack (підключав через Ugreen AV125) практично однаковий. Проте підключення Bluetooth дає помітно більший запас гучності. Також якісний комплектний кабель usb-C.
А ще краще, якщо є можливість знайти та придбати модель GS5, беріть не вагайтесь.- Яків
Де б тільки цей GS5 знайти..
- Роман
GS5 вже є на розетці, можна замовляти
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Від саундбару очікував меншого. Підключив, гучний гарний звук. Так, це не хайенд динаміки. Але для комп'ютера більш ніж потрібно. І музику послухати, і пограти. Бас присутній.
- Достоинства:
- Ціна, дизайн
- Недостатки:
- А аукс кабель зажали. Йому ціна 100 гривень, могли б і кинути одразу в комплект, щоб не дозамовлювати.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Це ракета, очікував все попростіше... але, як підключив, питання відпали, за ці гроші, це топ)
- Достоинства:
- Все окей)
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Очень крутой саундбар. У меня есть дорогие портативные колонки JBL Charge 5 и JBL Pulse 5. Этот бар звучит гораздо дороже своей стоимости. Да, может быть на максимальной громкости качество его баса будет проигрывать колонкам JBL с пассивными излучателями, но все же бас очень достойный. А за эти деньги так вообще супер звук. Питание от компа по USB. Можно запитать от павербанка и взять с собой на природу. Подсветка выключается, кому мешает. Розетка, хотелось бы еще купить старшую модель Creative Sound Blaster GS5, которая мощнее и с пультом. Она продается везде: в Европе, Америке, россии, но в Украине ее нет нигде. Пожалуйста добавьте эту модель в продажу, я очень хочу купить
- Достоинства:
- Очень качественный звук за копейки
- Ігор К***
А есть возможность отключить подсветку?
- Олександр
На розетці є GS5 - ссылка
- Линник В***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
отличное качество звука, красивая ненавязчивая подсветка, моментальное и интуитивное подключение как к пк так и к телефону
неделя ожидания из Польши стоило того- Достоинства:
- звук, тактильность кнопок, подсветка
- Недостатки:
- отсутствие ПО, эквалайзер
- Балабанова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Дуже класний саундбар!!!! Брали сину на подарунок, задоволені всі - і батьки і синуля))))
- Достоинства:
- Звучання супер і естетичне задоволення
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Це не звук для прослуховування музики точно. Як є заявлена, що ігрова колонка, не очікуйте від неї більшого.
Тотальний провал по глибині. баси неповні, які затіняють весь інший спектр. і по середнім, і по високим частотам провал.
вердикт - це просто краще, ніж звук із ноутбучних колонок, хоч і дуже.- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Звук
- Роман
Так воспользуйся эквалайзером, если сильно басит. Саундбар офигенный за свои деньги.
- Роман
Или ты за такие деньги хай фай хотел? Из-за твоего отзыва я чуть не передумал покупать этот саундбар, а он в итоге превзошел мои ожидания
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Колонка топ. Підключена по Bluetooth до компа. Спочатку напрягали голосові підказки, але якщо двічі клацнути на регулятор гучності, підказки вимикаються!!
- Достоинства:
- Краща мабуть тільки старша модель GS5.
- Недостатки:
- Шо? Які недоліки)
- Виктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Відмінно!
- Виктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Для невеликої кімнати звук поросто бомба! Слухаю на рівні до 50%. Дуже детальний звук і смачні баси)
- Достоинства:
- Свої функції виконує.
- Недостатки:
- Поки не знайшов.
- Дмитрий И***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
За свої гроші воно того варто
Компакта, звук добрий
Ще й грає світлом під музику (еквалайзер)
Живлення від кабелю TYPE-C
Також від неї можна навушники підʼєднати
АГІНЬ!- Достоинства:
- Підключив - все відразу працює
- Недостатки:
- Треба було почети доставку (але воно того варто)
- Лисниченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Супер. За свою ціну це просто вогонь. Від павербанка на ура. Від компа через юсб С супер. Я задоволенний покупкою!
- Достоинства:
- Якість звучання, мобільність
- Недостатки:
- Поки не побачив
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Мда,пришлось подождать,но оно этого стоило.Звук для своего форм-фактора и сценариев использования - очень достойный, "super wide" работает,заметно меняет звук.Нужно понимать,что для небольшого стола,как у меня (120 см),под монитором на кронштейне,это не только классное звучание,но и эстетика рабочего места.Для сомневающихся - берите,для любителей поиска какого-то эфемерного аудиофильского звучания - удачи в поисках эталонного товара.Для людей кому нужна универсальность - и для телека и для компа - обратите внимание на GS5.Она чуть мощнее,есть приложение для компа и пульт,ну и различные виды подключения.Немного пожалел,что не взял старшую модель, но, опять же,для пк-уголка - самое то.
- Достоинства:
- Звук,дизайн, качество исполнения
- Недостатки:
- Неотключаемый сервисный лед индикатор справа под грилем,хотя и информативный при переключении режимов
- Игорь Х***
Підкажіть, будь ласка, де в Україні можна замовити Creative Sound Blaster GS5 ? Я вже тиждень шукаю, ніде не можу знайти. Навіть порожніх пропозицій немає (тобто зараз немає в наявності).
- Кузнецов В***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
пришла с вмятиной
- Достоинства:
- еще изучаю
- Недостатки:
- еще изучаю
- Тім Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Дуже хороший пристрій, я б рекомендував просто підключити його до Bluetooth. Чудово працює і чудово звучить :)
- Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Тільки отримав. Чекав півтора тижні з Польщі. Швидке підключення, звук на свої кошти, приємна підсвітка, яку легко можна відключити.
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Добрий саундбар, звучить на всі гроші. Спочатку звук не сподобався, не вистачає низькочастотних твітерів. Але за пару днів звук став краще, збалансованіше.
- Достоинства:
- Звук, підключення, ціна
- Недостатки:
- Помітив що періодично самостійно вимикається під час роботи приблизно через дві години
- Станіслав
Помилився у відгуку. Не вистачає високочастотних твітерів. З низькими все ок.
- Владислав С***
цікаво, як звук міг стати за декілька днів зненацька кращим. недостатньо інформації.
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Поділюся своїми враженнями від даного апарата. Наперед скажу що не очікував нічого надзвичайного. Це мій перший саундбар. Сьогодні п'ятий день есплуатації і я можу абсолютно чесно сказати що звук чудовий без жодного перебільшення. Бас точно присутній у дуже великій мірі але для цього потрібно виконати дві умови - встановити саунбар поближче до стіни та використовувати аудіоплеєр з увімкненим еквалайзером, наприклад WinAmp (установка еквалайзера на пресеті Full Bass & Treble), Aimp. Або скористайтеся еквалайзером Вашої вбудованої звукової карти щоб покращити звучання. Creative також чітко наголошує що використання окремого блока живлення, як мінімум на 30 Вт, додасть потужності звучанню. Ну в мене такого блока зараз немає тому не можу нічого сказати. Ще думаю що звук по кабелю AUX 3.5 mm - AUX 3.5 mm теж покращить звук. Колись куплю та перевірю. Хочу сказати що багато років користуюся найпотужнішим трифоніком Edifier S730D і мені є з чим порівнювати. Цей саундбар так би мовити для блекаутів, бо він не потребує обов'язкового для більшості нормальних акустичних систем зовнішнього живлення від електромережі.
Дуже рекомендую даний пристрій до покупки.
Була проблема під час першого підключення. Ось що я написав у службу підтримки Creative:
Доброго дня, шановна команда Creative. Вчора я отримав свою звукову панель GS3. Майже місяць я вибирав саундбар, порівнював ціни та читав численні огляди / відгуки з усього світу. Я завжди дуже ретельно вибираю покупки. Переконавшись, що у вашої продукції немає реальних конкурентів за якістю звуку в цій ціновій категорії, я прийняв остаточне рішення про покупку. Процедура доставки з Польщі в Україну, Київ, тривала два тижні, і вчора я із захопленням підключив ваш чудовий пристрій до свого ноутбука через інтерфейс USB Type-C. Годину довелося боротися з Windows, але не вийшло. Відтворення звуку переривалося через кілька секунд. У мене встановлені AIMP, WinAmp, VLC, Media Player Classic, я, звичайно, спробував відео з YouTube через браузер Chrome. Перезавантаження, і не одне, скидання BIOS, вимкнення ноутбука, відключення властивостей енергозбереження в драйверах USB-контролера в диспетчері пристроїв, ... Коротше кажучи, я спробував усі програми та всі рішення, але нічого не вийшло. Дійшов висновку, що це проблема операційної системи. Прошу Вас зв’язатися з Microsoft для вирішення проблеми некоректної роботи USB Audio. Я придумав рішення підключитися до ноутбука через Bluetooth, все спрацювало, і станом на сьогоднішній ранок Ваша звукова панель відтворювала музику щонайменше шість годин. ЗВУК ЧУДОВИЙ. Куплю кабель AUX 3,5 мм - швидше за все звук ще більше покращиться, шкода що він не йде в комплекті. Знаю про додаткове живлення, але в мене його немає. У будь-якому випадку, це не ваша вина, це Microsoft, як завжди, щось зламала в нескінченних оновленнях операційної системи. ДЯКУЮ ВАШІЙ КОМАНДІ ЗА ЧУДОВЕ ОБЛАДНАННЯ!!! У мене були Ваші звукові карти, мої враження як меломана завжди були дуже позитивні. І ДЯКУЮ ЗА ЕМОЦІЇ, ЯКІ ДАРУВАЛА МЕНІ ВАША ТЕХНІКА І ВАША РОБОТА УСІ ЦІ ДЕСЯТИЛІТЯ!!!- Достоинства:
- Звук в загальному. Відчутний бас
- Недостатки:
- Нічого
- Владислав С***
"Ваша звукова панель відтворювала музику щонайменше шість годин."
не дуже зрозумів, хіба у неї є акумулятор, і панель автономно без живлення працює?
- СвітланаПродавец: RozetkaEU. Цвет: Black
зворотній звязок не працює, "оператор" обіцяє дізнатись що з посилкою, а курьер нової пошти пропонує за мій кошт переадресацію. Я ВАШІ КОСЯКИ ЗА СВІЙ КОШТ ВИПРАВЛЯТИ НЕ БУДУ.
ВСІМ РЕКОМЕНДУЮ НЕ КОРИСТУВАТИСЬ ROZETKOЮ EU.,БО ДЕШЕВШЕ ВИЙДЕ КУПИТИ В ІНШІХ ПРОДАВЦІВ.- Достоинства:
- не маю можливості оцінити
- Недостатки:
- доставка з 10 червня 2026 "їде", мабуть, по всім Богданівкам України ( а їх більше п`яти!)
- Александр О***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Класний вибір для ПК. Чудовий дизайн й звучання за таку ціну. Відсутність ніжок лишила трохи суму…:( але комплектність забув перевірити на точці видачі. Шкода…
- Недостатки:
- Відсутній блок живлення. Відсутність ніжок в комплектації, за допомогою яких ще зручніше встановлювати дану техніку. Передивився все, в коробці пусто. Й так завжди, завжди щось не так:)
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Віталій К***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
на свої гроші і габарити просто знахідка
- Василь Г***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black
Данный саундбар оставил очень приятное впечатление. Качество звука, разные опции для настройки, ощущение объёмного звука - все эти факторы приятно выделяют данный саундбар из пула других аудиоустройств этого ценового диапазона. Поэтому если хотите недорогое, но приятно звучащее устройство - рекомендую
- Достоинства:
- Цена, материалы, качество звука, возможности регулировки, объёмный звук