- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 39
Зовнішньо непогані, мають бути зручні. Проте, не на вузьку ногу, бо широкі і нога ковзає
- Євгеній Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
Брав дружині, до цього на примірку замовили 36-37 розмір, довелось замовити W7 хоча зазвичай носить 37. Тепер це в неї найкращі сандалі на літо, дуже зручні.
- Достоинства:
- Зручні, не потіє нога
- Недостатки:
- Трошки маломірять але це скоріш індивідуально
- Єлизавета Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
Мій must have на літо. Одягнула і забула. Чорні під все підходять.
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 40
Сандалі взагалі бомба. Дуже легкі, на нозі не відчуваються, хоч і платформа. Каблук не високий, але придає красиву поставу. На літо - ідеально.
- Достоинства:
- Зручні, легкі, стильні
- КіраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 40
Дуже гарна форма не робить ногу грубо. Все акуратно ікомфортно
- Достоинства:
- все
- Недостатки:
- нема
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 40
Зручні, стильні
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Супер!!!!удобно и легко,не видно,что резина!!!!
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Спасибо большое за сандалии,оригинал,качество отменное,на стопу 25 отлично подошёл размер,нога должна быть средней полноты
- Достоинства:
- Красивые и удобные
- Светлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
Дуже засмутилася що вони мені не підійшли.. Ношу W7, зі взуття крокс маю і чобітки і шльопанці і сабо..Була впевнена що і ця модель підійде..але..вони надто вузькі.ногу ледь всунула...з великим трудом назад висунула.. Хоча нога в мене не повна і підйом не високий..
- Достоинства:
- Зручні, стильні
- Недостатки:
- Дуже вузькі, можна сказати що трохи маломірять
Соответствие полноте
Узкая
Представитель поставщикаДоброго дня, Світлана!
На жаль не завжди з першого разу вдається без примірки ідеально підібрати розмір. Кожна модель Crocs індивідуальна за повнотою та посадкою.
Нам шкода що з Вами таке трапилось. Бажаю на майбутнє щоб таких ситуацій більше не виникало.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размер: 38
Лёгкие удобные, лучше брать на пол размера больше
- Юлия Л***
Не могли бы пожалуйста измерить полностью стельку в своем размере?
- Лариса В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Чудові! Дуже комфортні, м'які, ідеально підійшли на середню повноту з високим підйомом.
- Достоинства:
- Зручні. М'які.
- Недостатки:
- Не помітила.
- OlenaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
Дуже вузька модель, на дуже худу ногу. У мене багато взуття крокс, таку вузьку модель зустрічаю вперше. Буду повертати W7.
- Ирина Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 38
Гарні сандалі, колір бомба, але нажаль відмова бо не підійшли в підйомі, нога вилазить в перед.
- Наталья Я***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 42
Очень удобные и мягкие, не натирают.
- Достоинства:
- Приятно в них ходить.
- Недостатки:
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CR Groups. Цвет: Черный. Размер: 41
Ношу тиждень, дуже задоволена. Зручні, м'які, стильні. Давно мені рекомендувала донька. Мрія здійснилась...Стопа 24,5, але зараз нога не худа, і в кінці дня може з'явитись набряк...тому замовила 41 розмір. Вгадала. Дякую Продавцю, дякую Розетці. Успіху вам. Перемоги та миру.
- Продавец CR Groups
Доброго дня, Валентина!
Ми раді що Ви лишились задоволені босоніжками і вони дарують Вам комфорт!
Дякуємо за Вашу позитивну оцінку.
Бережіть себе та близьких!)