- Василенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-голубой. Размер: 37
Дуже класні
- Юля Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-голубой. Размер: 39
Дуже гарні, зручні.
- Достоинства:
- Зручні
- ВітаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-желтый. Размер: 40
Крокси яскраві і сильні. Але, раджу міряти відразу обидва. Моя пара виявилася з браком, який візуально не виявити. Лівий "завалюється" назовні при ходьбі.
Зробила запит на повернення, але в точці видачі переоформили на обмін, на гарячій лінії також уточнила, чи можна обміняти. Чекали на обмін відповідно. Але Розетка вирішила все ж таки повернути кошти )) Ну це ж вигідніше, бо на даний момент капці дорожчі. Такий собі сервіс... відбили все бажання користуватись цією платформою.- Достоинства:
- Гарна модель для молоді
Соответствие размеру
Соответствует
- Агафонова ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-желтый. Размер: 38
Крокси доньці сподобалися. Гарні і зручні. Незвично, що немає крокодильчика на кріпленнях, замість них гарненька намистинка. Досить зручна платформа. Як і всі клоги розраховані на широку ніжку. Ціна на акції була приємна.
- Достоинства:
- М'які, зручні
- ЛюдмилаПродавец: Rozetka. Цвет: Светло-голубой. Размер: 42
Такі красиві крокси вживу! Єдина прогалина Crocs - на розмір 40 W9 впритул а W10 втопилася... дуже велика розбіжність
- Достоинства:
- Оригінал
- Недостатки:
- Не має
Соответствие полноте
Широкая