- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-красный. Размер рамы: 13"
За свої гроші суперовий велосипед! Дитині 9 років на виріст до 15р. вистачить. Дитина задоволена ! Рекомендую !
Дякуємо за такий приємний відгук! Раді, що велосипед виправдав очікування і дитині він подобається. Бажаємо багато безпечних і радісних поїздок!
- Сергій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-красный. Размер рамы: 11"
Велосипед прийшов вчасно, в хорошому стані
- Достоинства:
- Колір як і замовляли
- Недостатки:
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-красный. Размер рамы: 13"
Велосипедом задоволений.Зібрати було легко.Прислали вчасно без пошкоджень.Все ок
- Іван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-красный. Размер рамы: 11"
Повне фе!! Мав надію що нормальної якості! Не чекав супер!! Насправді це щось!! Задня каретка виляє!! Зігнута ще з виробництва, відрегулювати неможливо!! На кожній передачі тріщить ніби проїхав сто тисяч!!
- Достоинства:
- Мав надію що все буде ок!!
- Недостатки:
- Не очікував такого!!!
- Костянтин А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Размер рамы: 13"
Дякую вам велике за подарунок
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-красный. Размер рамы: 13"
Гарний та зручний велосипед, доньці 10 років підійшов.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Важкий
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-красный. Размер рамы: 13"
Очень понравился велосипед, ребёнок очень рад подарку
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Размер рамы: 11"
Замовив велосипед погнута передня вилка, не зібрав , відправили назад .
Замовляв дитині на день народження , день народження зіпсоване. Всім дякую!- Достоинства:
- Їде але тількі на задньому колесі!
- Недостатки:
- Брак
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-красный. Размер рамы: 11"
Привіт. Ну що можу сказати за такі гроші bike ще й нічого. Є тонкощі але впринципі норм. Сину 9 років ріс 135см якраз підійшов(11 розмір рами). Як оказалося збирати практично тут нічого прикрутив руль, переднє колесо, сідушку, підтянув вилку і все. Одне що треба трохи піднастроїть задню переключалку але це вже треба їхати до майстра нехочу туда лізти. В комплекті все було крім кріплення заднього катафота, але не біда ми з ним замовляли ліхтарики на перед і назад. А і ще конуси були дуже затянуті трохи підрегулював.
Сину дуже сподобався а це головне!!!!
Писали що вилка слабувата, так і є - Євгенія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-белый. Размер рамы: 13"
Хороший велосипед! Сину 7 років, то дещо важкувато рушити, але на мінімальній висоті сидіння їде добре.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-красный. Размер рамы: 13"
Не той колір. Не має і комплекті педалів.
- Недостатки:
- Не було в комплекті педаль взагалі. Коробка була запакованая коли отримував. Замовляв чорний з червоним прийшов чорний з помаранчевим. Якось так собі враження...
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-красный. Размер рамы: 13"
Как для первого велосипеда для ребенка очень даже нормальный вариант.
При сборке немного постучался с тормозными дисками, выровнять не удалось, но они притерлись в процессе эксплуатации.- Достоинства:
- Не дорогой, спустя пол года, все работает
- Недостатки:
- Тормозные диски кривые
- Алена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-красный. Размер рамы: 13"
Я ж запитувала у представника магазину
на який вік велосипед, не що мені відповіли "без різниці чи для дитини, чи для дорослого" , дитина 1,60 велосипед замалий, як тепер вирішити цю проблему?!- Достоинства:
- Велосипед хороший своїй ціні відповідає
- Недостатки:
- Не було викруток, хоча на упаковці було зазначено про їх приналежність
- Андрей С***
В течении 14 дней можно сделать возврат
- Дмитро С***
Велосипед купують на ріст, а не на вік.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-красный. Размер рамы: 13"
Гарний велосипед, все на місці - все працює.
Покупкою задоволені- оксана п***
Підкажіть будь ласка чи є кріплення для бутилки з водою та підніжка?
- Віта О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-белый. Размер рамы: 13"
Відгук хочеться написати не про велосипед,а про роботу самого магазину!Зяавку приймали ,а потім відміняли Двічі!!!Хоча велосипед брався в розстрочку і гроші вже були перераховані,але велосипед ми дочекалися аж через 5 днів.То вони заявку не відпрвили на точку кредитування,то такого кольору як я хотіла вже немає!Шкода,тому що раніше таких проблем не було.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявили.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-красный. Размер рамы: 13"
Довго вибирали велосипед. Та зупинилися на цьому. Зібрати було дуже легко.
Синові дуже сподобався
#моєрозпакування- Достоинства:
- Дуже зручний. Ціна, якість
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Щегельська Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-красный. Размер рамы: 13"
Купили сину 8 років (зріст 130 см) підійшов ідеально. Доставка швидка, все супер)) Єдине що колір вживу замість червоного яскраво-оранжевий, хоча нам так навіть більше сподобалося. Дякуємо.
- Достоинства:
- Ціна, зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Поки не помітили
- Андрей Ч***
Вилку поменять на жёсткую и будет супер велик. Вес его значительно уменьшится, а накат и управляемость увеличится.
- Софія Б***
А він з передачами?
- Микола К***
Так, він із передачам, як на передню так і на задні зірки.
- Олена А***Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Размер рамы: 11"
Розрахували коробку, велосипед з брудними колесами і поцарапаний(
- Вікторія О***Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Размер рамы: 13"
Дуже сподобався моєму синові. Дуже дякую!
- Достоинства:
- Все гаразд
- Дікусар К***Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-белый. Размер рамы: 13"
Зламався від маленької ямки
- Недостатки:
- Легко зламався
- A.S. S***Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Размер рамы: 13"
А можна фото велосипеда з людиною,щоб зрозуміти його розмір!!!?
- A.S. S***Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Размер рамы: 13"
Для дівчинки 10 років підійде?
Дякую- Алла
Велосипед на зріст 130-140 см
- оксана п***
На зріст до 150см,рама 13 д,колеса 24д
- Дмитрий С***Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-белый. Размер рамы: 13"
Доброе время суток, хотел уточнить, рост и вес пользователя, какой допустим для этой модели, заранее благодарю
- Достоинства:
- +
- Максим В***
рост пользователя 130 - 140 см. Вес до 80 кг
- НиколайПродавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Размер рамы: 13"
Купили сыну на день рождения очень довольны покупкой.Хороший велик за свои деньги.
- Достоинства:
- Не дорогой и качество не плохое.
- Недостатки:
- Не обнаружили
- Андрей Ч***
Не достаток его вес в 15кг и рама стальная. Но за токую цену норм.
- Серьогін Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-красный. Размер рамы: 13"
Купили велесопед, ціна приємна, якість відмінна, на ходу він легкий.