- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
работает
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший для дома
- Виктор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий як за свою ціну. Закрутити невеликий саморіз у дерево або пластик він спроможний, а ще "блоху" в тонкий алюміній. Закрутити ту ж "блоху" в алюміній товщиню 2,5мм він не спроможний, просто зупиняється і далі можна тільки як звичайною викруткою. Такий самий БОШ, якому більше 10 років і який в півтра рази менший за розміром, легко заганяє 120-ти міліметровий саморіз в дерево , ще й вдавлює його, Кроун зупинився на 50мм. Єдина перевага, це ручка, яка повротом стає вздовж гвинтоверта, це дозволяє зробити складний монтаж.
- Достоинства:
- ціна, ручка-трансформер
- Недостатки:
- надто слабкий
- ОлександрПродавец: Rozetka
Вполне рабоча машінка за своі гроші. Маю майже таку саме, але енхель. Реверс дуже часто перемикається від випадкового доторкання, або коли покласти, що дратує. Біти трохи люфтять в патроні - треба або намагнічувати, або підбирати щоб проточка відповідала фіксатору. В мене кілька разів довелося міняти акб. Тепер поміняв плату управління - перестала заряжати. В мене металевий редуктор. Не сама моя улюблена викрутка, але в цілому з того що є досить непоганий варіант. Головне - є перегонна муфта.
- Достоинства:
- Перегонная муфта
- Недостатки:
- Неудобное переключение реверса