День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Комплект Cubby Sorpresa Blue парта + стул трансформеры (Sorpresa Blue)

Код:  238731919
Оценка пользователей 4.52/5
    Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Сергій Корольов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Що тут можно сказати. Стілець крівий. Мабуть щоб дитина скаліоз заробила. Трубки на які кріпится спинка криві.
    Продаж не якісного та небезпечного товару для дітей.

Достоинства:
    Не бачу.
    Недостатки:
    Дитина заробить собі скаліоз.

Добрий день! Зверніться, будь ласка, до сервісного центру постачальника за телефоном +38 066 962-74-08 для усунення проблеми.

• Катерина Хоменко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже крута парта , якісна ,стильна. Дитина в захваті ,рекомендую. Зібрали швидко

• Анатолій Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Непоганий комплект, парта і стільчик регулюються по висоті, для трьохрічної дитини котра 95 сантиметрів, підходить добре.

Достоинства:
    Регулюється висота і кут нахилу парти, яскравий і приємний на дотик пластик, в комплекті є викрутка і шестигранний ключ, висувається поличка. Є інструкція для збирання, все зрозуміло.
    Недостатки:
    Стілець трохи завеликий візуально в порівнянні з партою, отвори для кріплення спинки стільця просвердлені не соосно, різьба під болти і шурупи не дуже якісна на деяких елементах.
  • Александр

Хорошее качество
    И цена приятная

• Андрій Зак
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Всіх у комплекті була лампа або ви дарували.У мене не було нажаль.Розраховував на неї.Інструмент для збірки є у комплекті.

Достоинства:
    Відправили швидко.Якість дуже хороша.
    Недостатки:
    Наразі немає.Нема лампи
    • Alina

Комплектація зазначена в характеристиках, лампа там відсутня.

• Андрій Зак

Ціна лампи?

• Ян Дубчак

Хороша парта.

Достоинства:
    Зручний, ключі для збору в наборі
  • Ангеліна Білецька
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Сьогодні отримала і вже зібрали!
    Дуже задоволені і якістю і практичністю

Достоинства:
    Все
  • Костянтин Ємельяненко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Дуже зручний, ергономічний, якісний набір. Стане в користь тим у кого небагато місця в кімнаті. Регулюється по висоті відповідно до зросту дитини. Дитина задоволена.

Достоинства:
    Якість, не займає багато місця, функціональний
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Катерина Щербина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Хочу залишити повторний відгук)) Нещодавно сталася несподівана ситуація. Племінниця вирішила розпочати свій власний маленький мистецький проект і рішуче взялася до фломастерів і ручок. Результатом цього "творчого процесу" була вщент списана стільниця парти.

Що мене приємно здивувало, це якість парти. Вимиваючи фломастерні сліди, розмазані чорнила та олівці, я була вражена, як легко вони усуваються. Виглядає так, ніби парта просто повернулася до свого початкового стану і ніби нічого не сталося.

Вкотре переконуюсь і підтверджую, що я дуже задоволена цією покупкою))

Достоинства:
    Висока якість
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Стол хороший, приятно удивлена..а вот стул не понравился, очень далеко находится спинка от сидушки, спина в воздухе, нет поддержки..нужно подставлять какую-то подушку, чтобы ребенок держал ровно спину, а не горбился

Достоинства:
    Качественно всё продумано и сделано
    Недостатки:
    Далеко расположена спинка стула от сидушки
  • Іра Наявко

Гарна парта ,підходить для першокласника
    Не складна в збірці

• Кристина Фурьяка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Хороша парта. Купувала дитині у перший клас.
    Швидко зібрали, в комплекті були необхідні інструменти. Зручна, не займає багато місця.
    Дитині сподобалась)

Достоинства:
    Висувна шухляда.
  • Катерина Щербина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Задоволені покупкою! Зручна для дитини парта та стілець, все чудово регулюється за індивідуальної потреби. Товар має привабливий дизайн.

Достоинства:
    Висувний ящик для зберігання канцелярії або іншого шкільного приладдя.
    Недостатки:
    Не знайшли!
  • Бабенко Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Гарна, зручна парта, дитині дуже сподобалась.

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    стілець важкий, передвинути дитині самостійно складно
  • Лілія Білецька

Дитині сподобався столик

Достоинства:
    Швидко зібрали.Дякую за подарунок ( лампа)
    Недостатки:
    Шуфляда не відповідає розміру
  • Леонід Данилюк
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Чудовий комплект. Дитина задоволена все супер.

Достоинства:
    Якісний комплект, можливість регулювати відповідно до росту дитини. Швидко збирається. Лампа в подарунок
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Парта краща ніж на фото!!!
    Якісна ,класна .
    Дуже легко збирається
    Я сама скрутила ,інструменти в комплекті
    Приємний бонус лампа ,ми навіть не очікували
    Дуже гарний новорічний подарунок
    Розетка дякуємо!!!

Достоинства:
    Якість
    Дизайн
    Зручність
    Легкість в зборці
    Лампа в подарунок
  • Дворнык Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Доброго дня. Сьогодні забрали парту. При розпаковці виявилося, що відсутня лампа. Так як брали парту на подарунок "під ялинку", не відмовились від замовлення, тому що нове могли не встигнути доставити. Надіюсь, що помилка буде виправена і недокомплект ми одержимо пізніше. Дуже багато років замовляю товар від Розетки і це перший раз така неприємність.

Достоинства:
    Поки що не вивлені.
    Недостатки:
    Відсутність лампи

Доброго дня! Просимо вибачення за незручності. На даний час лампа не входить до комплекту. Комплектація може змінюватися в залежності від поставки. Дякуємо за Ваш відгук.

• Роман Ілюк
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Дитині подобається, лампа яка йшла в подарунок також хороша

Достоинства:
    Легко складається, міцна комлектація
    Недостатки:
    Не знайшов

Добрий день! Чудовий вибір для організації робочого місця дитини. Комплект-трансформер можна легко відрегулювати під параметри малечі. Дякуємо за Ваш вибір та позитивний відгук.

• Валентин Фесенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Хорошо упаковано с завода, достаточно прочные трубки, окрашено хорошо, сварено ровно (все болты в резьбу попали без танцев с бубном). Ребёнку понравилась, цвет хороший и не искажён на фото от розетки. Лампа в комплекте была фан деск (светит хорошо). Прорезиненные ножки много дают устойчивости для стульчика. Направляющие на ящике прекрасно подогнаны, надеюсь и другим покупателям не попадётся кот в мешке (брак бывает). Всем хороших покупок!

Достоинства:
    Отличная парта, надёжный механизм подъёма (болты+ключ в руках)
    Недостатки:
    Имеются незначительные заусеницы на металле, кому критично - напильник в руки!

Доброго дня! Дякуємо за позитивний та такий детальний відгук. Дуже раді, що комплект сподобався дитині, адже саме заради таких емоцій ми постачаємо товари даної категорії.

• Никора Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Кот доволен,ребенок тоже.Яркий цвет,нежный пластик высокого качества, лёгкая сборка,все болтики до единого совпадают,в комплекте 6-грамнник и отвёртка,не нужно ниче искать.

Достоинства:
    Регулировка высоты под стать ребенка,разворот столешницы до 40 ° ,полочка вместительная и ходит очень мягко.крючек под рюкзак,зонтит и т.д.Цена (90 евро для такого набора хорошо)
    Недостатки:
    Их нет

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Дуже раді, що комплект сподобався Вам та дитині.

• Оля Густодымова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Купили парту для первоклассника, очень ребенку нравится. В целом пока всём довольны.

Добрий день. Дякуємо за відгук, дуже раді , що комплект сподобався малечі. Бажаємо приємного та тривалого користування. Тепер Ваша дитина буде зростати разом з нашим комплектом меблів.

• Вячеслав Селезенев

Хорошая парта для ребенка

Достоинства:
    Дороговато но оно того стоит

Добрый день! Спасибо за отзыв. Да, это действительно очень хороший вариант для ребенка, так как ребенок растет и есть возможность регулировки высоты стола и стула.

• Наталя Чумашова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Парта дуже сподобалась! В комплекті були викрутка та ключ. Збирається легко. Є доступна інструкція. Доставка на відділення НП - один день. Висота стола та стільчика регулюється від 110см росту дитини до 170 см. Стільницю можна підняти під кутом. Надійно фіксується.
    Сидіння та спинка стільця зроблені з пластику, АЛЕ дуже міцного!
    Комплектація: стіл, стілець, висувна поличка, гачок для рюкзака, лампа.

Достоинства:
    Легко збирається, міцна, лампа в комплекті.
    Недостатки:
    Абсолютно ніяких.

Доброго дня! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Юлия Коваленко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Отличный стол и стул. Выбирала по отзывам. Качество отличное, муж собрал без проблем. Подходит от роста ребенка 110 до 170 см.

Достоинства:
    Качественный материал, отличный внешний вид. Лампа в подарок
    Недостатки:
    Не заметили
  • Андрій Бунько
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Давно не замовляв на "Розетка", цього разу замовлення прийшло на протязі доби, безкоштовно та ідеальної якості. Рекомендую купувати в перевірених.

Достоинства:
    Парта зкріслом дуже хорошої якості, всі комплектуючі окремо упаковані без браку, зрозуміла інструкція по збірці навіть для ліворуких. Світильник в комплекті.+++
    Недостатки:
    Не знайшов

Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Вам комплект сподобався. Тепер Ваша дитина буде зростати разом з нашою партою.

• Наталья Пшеничная
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Купили дочке на день рождения. Качество отличное. Столешницу вымазали фломастерами и карандашами в первый же день. Кухонная губка и средство для мытья посуды отчистили за минуту. В ящик помещаются книжки и набор пластилина/карандаши. Есть фиксатор высоты на ножках стола и стула. Всё супер. Рекомендую.

• Марина Розводовская
    Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Замовила по акції (безкоштовна доставка)до відділення. Прийшла оглянула замовлення, потерті деталі стільчика, ніжка замазана білою фарбою чи коректором не зрозуміло. Коробка майже 22 кг без ручки, навіть до авто жінці важко транспортувати. Нова почта запропонувала свої платні послуги... Від замовлення довелось відмовитись, перезамовила по акції кур'єрську безкоштовну доставку, маю надію, що пртвезуть не ту ж саму )

Достоинства:
    Комплектація
    Недостатки:
    Значні потертості фарби (її не має), так, ніби стілець вже був у експлуатації. Недофарбовані збірні деталі стільця (зафарбовані іншою фарбою, яка відрізняється від початкового (заводського) кольору)*
  • Наталья
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже якісна парта - міцна та зручна у використанні . Дитині дуже сподобалося!

Достоинства:
    Все супер.
    Недостатки:
    Не виявлені
  • Марк
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Перше, що каже про погану якість - направляючі, вони в цьому комплекті жахливі, шухлядка ледве відкривається.

Доброго дня! Просимо перевірити правильність монтажу направляючих рейок або ж зверніться будь ласка до нашого сервісного відділу за тел. 0669627408 Вам допоможуть у вирішенні даного питання.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimDity. Цвет: Голубой

Якісна парта,швидка доставка.

Достоинства:
    Дуже задоволена товаром
  • Иван Швец
    Отзыв от покупателя. Продавец: PlayBaby

Очень расстроился когда прочитал на коробке что страна производитель - КИТАЙ!!!
    Ведь на сайте РОЗЕТКА указано что - ИТАЛИЯ!!!
    Отсюда все вытекающие последствия при сборке:
    - очень плохое качество резьбы (благо отец у меня был слесарем, кой чему научил), жена бы не собрала(((
    - пока собрал, чуть не потерял пару пластиковых заглушек от стола и стула (ведь можно было их на супер клей или на защелки какие-то садить...)
    - лампа не соответствует той что на картинке, пришла кнопочная без крепления к столу(((

Достоинства:
    Фиксация высоты парты и стула винтами
    Недостатки:
    Неудовлетворительное качество резьбовых соединений и крепления пластиковых заглушек