- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарний просто пісня
- Достоинства:
- Працює стабільно
- Недостатки:
- Ценв
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
купив для того щоб маршрутизатор автоматично перемикався між домашнім інтернетом і старлінком. з коробки автоматично працює агрегація, в налаштуваннях кнопки вимкнути немає. інтуітивно не зрозуміло як це вимкнути, щоб маршрутизатор просто перемикав на старлінк, коли домашній інтернет пропадає. а потім перемикав назад, коли інтернет з'являється. знайшов на ютуб інструкцію як це зробити, налаштував і все працює саме так як я хотів. загалом рекомендую якщо вам потрібно для такої задачі як в мене
- Недостатки:
- налаштування не дуже зрозумілі
- Валерій Д***
Друже, поділись, будь ласка, інструкцією, дякую!
- Валерій Д***
Поділіться інструкцією, будь ласка
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брал, чтобы сделать автоматическое переключение между основным и резервным каналом интернета. Настраивается легко, работает как задумано.
Агрегацию тоже пробовал, работает, но пользоваться не удобно, так как роутер постоянно перебрасывает одного клиента между каналами с одинаковым приоритетом, из-за чего случаются задержки в 3-5 секунд при соединении.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук та вибір продукції бренду Cudy!
- Микола В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює.
- Достоинства:
- Якісний.
- Недостатки:
- Немає.
- Вячеслав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює нормально, швидкість видає яку і очікував
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук та вибір продукції бренду Cudy!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Полезное устройство для построения отказоустойчивой домашней сети: поддержка до 4-х WAN портов с возможностью балансировки каналов.
- Достоинства:
- Минимальное влияние на задержку передачи данных, простота и удобство настройки
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Кирилл
На коробці написано Link Backup але в налаштуваннях немає такої опції взагалі, як налаштувати тоді Link Backup, або навіщо на коробці писати Link Backup коли його немає взагалі?
- Сергей К***
Link Backup работает всегда. В случае отключения одного из WAN Load Balancing отключается и трафик перенаправляется на работающий канал.