- AI аналіз відгуків50 відгуків: Позитивних – 75%, Нейтральних – 13%, Негативних – 12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Дуже добре
- Вячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Отличная зубная паста.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Цена конечно кусается - но состояние зубов после чиски их белизна - меня порадовала ! Буду еще заказывать!
- Достоинства:
- Отбеливает зубы хорошо !
- Вячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл
Лучшая зубная паста которую я пробую. Спасибо Резетке за доставку.
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Мне очень понравилась паста, покупала по скидке.
- Кириченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл
Дуже гарна паста для тих, у кого чутлива шкіра у роті. Хто не сприймає фтор м'яту ментол в складах пасти. Я її довго шукала. Плюс до цього вона ще дуже гарно знімає наліт та відчищає зуби
- Достоинства:
- Для чутливої шкіри у роті, добре чистить зуби
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
класна паста
- Кирлан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл
Дуже якісна паста,рекомендую як лікар стоматолог
- Достоинства:
- Результати з перших разів
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Продавець супер. Дуже швидко обробили замовлення. Сьогодні замовила, на наступний день отримала. Дякую
- Дарія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Я завжди беру пасту на Розетка і завжди все було ок. Але не сьогодні. Чи мені попався бракований товар, чи це підробка..не знаю. При відкритті коробки туба вже була замазана пастою. Дно пасти з одного краю не запаяно. Ну, ок. Та, коли я стала знімати захисну фольгу з пасти, то з туби почала виливатися прозора рідина. Хоча колір пасти має бути білий. Запах і присмак - жахливий. Я, навіть, не знаю чи варто користуватися цією продукцією. Паста не з дешевих. Шкода.
- Достоинства:
- Бренд хороший
- Недостатки:
- Брак чи підробка
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
- Анастасия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Дуже хороша зубна паста
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Улюблена паста, варта кожної гривні. Замовляю не вперше. Щиро рекомендую
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Класна паста)
- Достоинства:
- Дієва
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Найкраща з тих яку я юзав, дуже подобається що без дурного мʼятного присмаку, можна хоч поїсти після неї з комфортом
- Павло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Дружина цим чистить, брав для неї. Хай сама напише відгук.
- Дарʼя Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 10 мл
Паста 6 мл, у вас на сайті зазначено 10?
- Недостатки:
- До інформації на сайті розетка
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Паста 10 мл, як вказано на сайті. 6м - це термін використання після відкриття. Надаємо фото: ссылка
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Відчуття чистоти у роті весь день. Паста дивного смаку. Зі своєю задачею справляється.
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Подобається, беру постійно, коли акційна ціна
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Была хорошая цена
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Дуже гарна паста і ціна приємна. Дякую за швидку доставку
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
доставили в день замовлення, щодо смаку, як на мене, схоже на смак чайного дерева
- Достоинства:
- Гарно прибирає наліт, як на мене, зі смаком чайного дерева
- Недостатки:
- Не виявила
- ВірраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Паста хорошо очищает и имеет хорошую консистенцию, только смущает необычный привкус, но можно привыкнуть. Состав очень хороший
- Достоинства:
- Состав
- Недостатки:
- Специфический вкус
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Корисна паста, брала для дитини з нальотом пріслі та пероральним дерматитом. Лактоферин в пасті знімає наліт , а без фтору паста не подразнює шкіру навколо рота. Смак не солодки, щось трав'яне, не зрозуміле. Дитина не відмовляється, мені смак специфічний. Це лікувальна паста, з своїми задачами справляється.
- Достоинства:
- Підходить при пероральному дерматиті
- Наташа К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Попередження для тих хто користується іншими пастами курапрокс, якщо берете цю пасту, вона має набагато більше кремову текстуру ніж другі пасти курапрокс, та дуже сильно відрізняється по запаху та смаку вона більше віддає водоростями та травою, запаху та смаку ментолу взагалі нема. Якщо вам підходять інші пасти курапрокс цю брати не рекомендую через те що в ній по перше немає фтору для когось це (як для мене ) для когось -, по друге в ній я так розумію взагалі нема підсолоджувачів та ароматизаторів по третє вона має дуже рідку консистенцію. Вона як дуже жирні вершки.
- Достоинства:
- Як для мене це відсутність фтору в пасті.
- Недостатки:
- Дуже рідка консистенція
- Оля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
На смак незвичайна
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Якісна зубна паста, це відчувається. Сподобалось все, немає того бридкого смаку мʼяти після якого довго ще нічого не поїси. Сам смак нейтральний максимально і звикати не довелось. Чистить добре, не сильно піниться що теж порадувало бо чищу ультразвуковою щіткою і звичайна паста дуже сильно пінилась. Немає відчуття слизу в роті. Хороша паста і вартує кожної копійки, хоча я її урвав на розпродажі з бонусами за 280грн
- Достоинства:
- Якість, не утворюється слиз, немає ментолу, добре відчищає
- Недостатки:
- Немає таких
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Сподобалось.
- Антонина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Зі своїми задачами цілком справляється. Приємна на смак.
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
На смак паста жахлива.
Після використання дуже поганий після смак.- Недостатки:
- Дуже неприємний
- Лариса Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Мені подобається
- Достоинства:
- Хороша зубна паста
- Недостатки:
- Специфічний смак
- Дарья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Паста просто розчиняється в слюні тільки потрапивши до ротової порожнини(( після чищення немає відчуття чистоти, таке враження що наліт так і залишається на зубах
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Хороша зубна паста
- Достоинства:
- Гарний ефект!
- Ольга И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Пользуюсь пастой больше полугода, посоветовал стоматолог, так как быстро образовывался налет на зубах. Очищает хорошо, особенно в тандеме с электрощеткой. Жидковатая, ко вкусу нужно привыкнуть, но мне помогла справиться с проблемой. Покупаю постоянно на Rozetka, самая оптимальная цена, бесплатная доставка.
- Достоинства:
- Хорошо убирает зубной налет
- Гончар І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Хороша паста