Отзывы покупателей о Набор ершиков межзубных Curaprox Prime Start цвет Бирюзовый d 0.6 мм 2 держателя с колпачками 5 шт (CPS 06 Start) (7612412427639)

Код:  208005205
  • Вікторія С***

Якість гарна, зручно користуватись

• Любовь Ч***

Не сподобались. Користуюсь йоржиками різних виробників вже років 10, тобто добре розумію, як ними користуватись. Ці виявились найдорожчими, але найгіршими з усіх, якими користувалась. Вперше зіткнулась з тим, що один з моїх улюблених брендів по догляду за зубами (купувала пасти, щітки) -на цей раз настільки розчарував.

Достоинства:
    Красиві
    Недостатки:
    Ненадійні, незручні, травмують ясна, вистачає на 1-2 чистки
    • Максим С***

Порадьте які краще взяти? :)

• Максим Г***

Якісні йоржики: зручні, ефективні, надійні. Зручно замінюється сам йоржик на тримачі. Серед тих, що доводилось пробувати, виявились найкращими

Достоинства:
    Зручність, якість чистки, легка замінність йоржика
    Недостатки:
    Ціна вище середнього (але за свою якість - топ)
  • Олександр С***

Гарні йоршики для того, щоб вичистити залишки їжі між брекетами та зубами. Обережність не завадить, адже йоршики досить легко висмикнути з пластику. Рятує те, що в комплекті іде 3 запасних.

Достоинства:
    М'які і тонкі. Легко пролазять в тих місцях, де потрібно. Йоршики легко міняти.
    Недостатки:
    Самі йоршики досить легко висмикуються з пластмасового тримача. Тож будьте обережні.
  • Марія
    Продавец: Rozetka

Этот комплект щёток меня крайне выручал, пока я носила брекеты! Вы не представляете, как утомляет после каждого приёма пищи тщательно все вычищать, вокруг каждого зуба, между этими проволочками..Жесть, а эти ерши классные, хорошо прочищают, пролетят там, где зубная щетка не достанет, а зубной нитью с брекетами пользоваться вообще проблематично.
    Пластик нормальный, качество хорошее никаких посторонних запахов, щетинки в меру жёсткие.
    В целом, рекомендую)

Достоинства:
    Спасают с брекетами
    Недостатки:
    Дороговато
  • Варя
    Продавец: Rozetka

Очень полезная штука, особенно если большие межзубные щели. Качество отменное, не травмируют десна. Спасибо!

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Нету
  • Аня
    Продавец: Rozetka

Я недавно приобрела эти ёршики. Они мне понравились. Ершики легко проникают меж зубов не вызывая раздражение, не травмируя десна хорошо очищают зубы. Полость рта становится чистой даже без длительного полоскания