- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість гарна, зручно користуватись
- Любовь Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобались. Користуюсь йоржиками різних виробників вже років 10, тобто добре розумію, як ними користуватись. Ці виявились найдорожчими, але найгіршими з усіх, якими користувалась. Вперше зіткнулась з тим, що один з моїх улюблених брендів по догляду за зубами (купувала пасти, щітки) -на цей раз настільки розчарував.
- Достоинства:
- Красиві
- Недостатки:
- Ненадійні, незручні, травмують ясна, вистачає на 1-2 чистки
- Максим С***
Порадьте які краще взяти? :)
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісні йоржики: зручні, ефективні, надійні. Зручно замінюється сам йоржик на тримачі. Серед тих, що доводилось пробувати, виявились найкращими
- Достоинства:
- Зручність, якість чистки, легка замінність йоржика
- Недостатки:
- Ціна вище середнього (але за свою якість - топ)
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні йоршики для того, щоб вичистити залишки їжі між брекетами та зубами. Обережність не завадить, адже йоршики досить легко висмикнути з пластику. Рятує те, що в комплекті іде 3 запасних.
- Достоинства:
- М'які і тонкі. Легко пролазять в тих місцях, де потрібно. Йоршики легко міняти.
- Недостатки:
- Самі йоршики досить легко висмикуються з пластмасового тримача. Тож будьте обережні.
- МаріяПродавец: Rozetka
Этот комплект щёток меня крайне выручал, пока я носила брекеты! Вы не представляете, как утомляет после каждого приёма пищи тщательно все вычищать, вокруг каждого зуба, между этими проволочками..Жесть, а эти ерши классные, хорошо прочищают, пролетят там, где зубная щетка не достанет, а зубной нитью с брекетами пользоваться вообще проблематично.
Пластик нормальный, качество хорошее никаких посторонних запахов, щетинки в меру жёсткие.
В целом, рекомендую)- Достоинства:
- Спасают с брекетами
- Недостатки:
- Дороговато
- ВаряПродавец: Rozetka
Очень полезная штука, особенно если большие межзубные щели. Качество отменное, не травмируют десна. Спасибо!
- Достоинства:
- Качество
- АняПродавец: Rozetka
Я недавно приобрела эти ёршики. Они мне понравились. Ершики легко проникают меж зубов не вызывая раздражение, не травмируя десна хорошо очищают зубы. Полость рта становится чистой даже без длительного полоскания