Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Упаковка зубной пасты Dabur Herb'l Gum Care 150 г х 2 шт (6291069707144)

Оценка пользователей 4.42/5
  • Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Очень хорошо подошла мне. Кровоточивость и укрепление, как заявлено

• Светлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Паста сподобалась. Трошки специфічний смак. Норм.

Достоинства:
    Вага
  • Андрій М***

• Любов Б***

Товар сподобався, рекомендую.

• Алла Р***

Гарна якість!

• Гриша А***

Дуже класна паста.

Достоинства:
    Ціна і якість
  • Юрий Д***

Отлично

• Виктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Класна паста. Все подобається. Як на мене краще колгейт і тому подібних...

Достоинства:
    Натуральна
    Недостатки:
    Не виявив
  • Анатолій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Це найтрешовіша паста, яку я пробував. Після неї стійкий присмак мила, який не можливо виполоскати. І це смак ще й залишився на щітці. Замочував щітку на ніч, мив її купу разів - не допомагає. По трохи слабшає, звісно, але дуже вже повільно. Добре, вже був час міняти щітку. Вдруге спробувати пасту не ризикнув ні я, ні дружина.

Достоинства:
    Склад
    Недостатки:
    Стійкий присмак мила в роті і на щітці
  • Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

На мій смак гарна, стоматолог перевіре як вона для зубів з часом)

• Іван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Сподобалась упаковка, адекватна вага, природні інградієнти, гарна ціна і очікувана дія на зуби і порожнину рота ... приємний, природний запах ... будемо брати ЩЕ !!!

Недостатки:
    Поки що невиявлені ...
  • Николай И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Відрізняється від звичних паст.

Достоинства:
    Добре чистить зуби.
    Недостатки:
    Не виявив
  • Лідія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Всі пасти від даного виробника дуже класні, вже користуюсь більше трьох років

Достоинства:
    Дуже добре вичищає
    Недостатки:
    Не виявила
  • Інна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Паста приваблює тим, що в ній натуральні складники, витяжки лікувальних рослин. Прийнятна для чутливих зубів.

Достоинства:
    паста приваблює тим, що в ній натуральні складники, витяжки лікувальних рослин
    Недостатки:
    відчувається, що паста пече, але терпіти можна
  • Игорь И***

Хорошая паста

• Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Зубная паста произведена в ОАЭ, а не в Индии. Но это не портит её свойств. Пользуюсь этой пастой с пол года. Хорошо чистит, НИМ - растение, которое убивает микробы. Цвет пасты серо-зелёный. Вкус пасты растительный. К нему очень быстро привыкаешь, и потом все эти "конфетные" пасты кажутся искусственными.
    Хорошая паста. Рекомендую.

Достоинства:
    Натуральная, антимикробная, без фтора
    Недостатки:
    не найдены, если не считать неточность в описании о заводе-изготовителе
  • Екатерина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Паста виявилась виробництва ОАЕ, а не як стверджує продавець Індія. Отже роблю висновок, або продавець не знає товару, або навмисно вводить в оману. Розчарована

• Александр П***

Главное что паста очень хорошая многие её раскупают и сам пробовал и мне понравилось то что при использовании этой пасты перестали образовываться камни на зубах ‍️ Паста хорошая!!!

• Владимир П***

Так и есть. Произведено в Арабских Эмиратах, даже код товара об этом говорит - 629... (ОАЭ). По лицензии Индии.

• Володимир

прийшов своєчасно

Достоинства:
    своїм грошам відповідає
  • Виктория Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Мені сподобалась.Трохи дивний смак,але довге відчуття свіжості.

• Александр П***

Вкус такой даёт наверное дерево которое изображено на упаковке ‍️ главное что паста хорошая!!!

• ПЯТКОВСКИЙ С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Купил .так как натуральные ингредиенты.но запах немного странный .привыкаешь через пару дней

Достоинства:
    Фирма
  • Андрей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Та ерунда что ужас. Не рекомендую.

• ЕЛЕНА Б***

Подобаються пасти цієї марки

• Наталія М***

Чудова зуб. паста

Достоинства:
    Сподобалась паста. Гарно чистить зуби. Буду брати ще.
  • Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Нам з чоловіком взагалі не сподобалась, на смак я мило, більше купляти не буду

Достоинства:
    Недостатки:
    Смак
  • владимир

супер..

Достоинства:
    очень понравился..
    Недостатки:
    не обнаружено
  • Вадим
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Оцінка не товару, а Розетці.
    Вимушений відмовитись від замовлення.
    Мало того, що тепер за "доставку" в пункт видачі Розетки треба оплатити 35 грн., ще й комплектація неповна.
    Прийшла одна паста замість комплекту з двох.
    Як отримаю пасту, напишу про неї відгук.

Недостатки:
    Поки-що не вдалось спробувати
  • Белоус
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 300 г

Краще така чим ті що дуже прорекламовані.

Достоинства:
    Чистить зуби добре ,натуральні інгредієнти.