Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Маска для волос Dabur Vatika Объемные и густые волосы 500 г (6291069710205)

Оценка пользователей 4.79/5
  • Маргарита

Обожнюю кокос та його эффект для волосся - взяла цю маску за рекомендацією Grok-а. Спочатку не помітила що це змиваєма маска, яку потрібно наносити вже після шампуню, що мене насторожило адже у мене більш тонке волосся і маски/бальзами я наношу перед миттям шампунем, щоб не обтяжувати волосся. Все ж таки вирішила спробувати, і зовсім не пожаліла. З усіх масок/олій для волосся/бальзамів що я спробувала (Garnier Hair Foods. L'Oreal, Estima тощо) цей самий файний. Волосся не обтяжує (якщо не наносити багато крему), після маски волосся таке м'якеньке, блискуче, живе та навіть здається трохи густішим (що не дивно, адже кокосове масло це едине масло що може проникати в саме волосся, а не сидіти на поверхні). Розчісувати теж набагато легше стало.

За таку ціну це просто знахідка.

Единий мінус який можу знайти це те що запах тут на любителя (мені особисто взагалі не подобається) проте на волоссі я його сильно не чую, а також в складі є хна, що може трохи додати рижити/жовтизни волоссю.

Достоинства:
    Эффект неймовірний
    Недостатки:
    Запах на любителя - запаху кокосу практично немає
  • Юлія Н***

Дуже гарна маска

• Вікторія В***

Стан волосся покращився після першого застосування. Стало більш живе, слухняне, блискуче.

Недостатки:
    Не бачу.
  • Аліна Н***

Сподобався

• Ирина Ш***

Маска дуже сподобалась! Придає об'єм.

Достоинства:
    Відповідає заявленим властивостям
    Недостатки:
    Не має
  • Юлия К***

Чомусь захисна плівка була надірвана. На пошті не подивиася бо було декілька товарів.

• Юлія Ж***

Забрала маску, хотела открыть ее, но за меня уже кто-то это сделал. Сверху пленка наклеена непонятно как, очень разочарована, до этого брала несколько раз и такого не было.

Достоинства:
    Недостатки:
    Вскрытая пленка, такое ощущение, что эту банку заполнили непонятно где.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Юлія Л***

Супер-маска, шикарно відновлює волосся, з кокосом моя улюблена, хоча я всі цієї фірми перепробувала.

• Елена С***

Мені дуже подобається, чудово мати змогу придбати товар в Україні

Достоинства:
    Ціна , качество
    Недостатки:
    Малий обьем
  • Герасимова Е***

Хороший бальзам для сухих, безжизненных волос - у меня холодный блонд. Если держать долго (около 30-40 минут) волосы словно оживают - становятся мягче, блестят, послушные.
    Очень приятный запах и хорошая консистенция.

Достоинства:
    Увляжняет, оживляет, насыщает. Волосы меньше выпадают.
    Недостатки:
    Не нашла.
  • Покупець П***

Маска как и все Дабур просто отличная. Отдушка не кокосовая а парфюмерная, маска силиконистая, но хорошая.

Достоинства:
    Есть
  • Юлия К***

Моя любимая маска!Покупаю часто.Чтобы работала ,держите на волосах подольше!

• Анна А***

у меня волосы волнистые и тонкие, очень путаются, данная маска для моего типа волос не очень подола, нет питания, не облегчает расчесывание волос, но после маски волосы не пушатся, текстура густая но легкая, прозрачный цвет и приятный запах. Действие маски более похоже на бальзам.

Достоинства:
    не пушит
    Недостатки:
    не питает
  • Юлия К***

Это одна из лучших масок Vatika

• Юлия

Отличная маска ,после применения волосы мягкие и шелковистые.Обожаю маски именно этой фирмы.

Достоинства:
    Хорошо увлажняет сухие и поврежденные волосы.
  • Яна Ч***
    Продавец: Rozetka

Очень нравятся маски от ватики. Наношу на 15 мин. Смывается легко, не жирнит и не утежеляет волосы. Волосы выглядят ухожено, блестящие и упругие. У меня волосы очень длинные потому объем средний. Расход экономичный.

Достоинства:
    Обьем
  • Анна В***
    Продавец: Rozetka

Маска для своей цены не плохая, под шапочку эти маски нельзя использовать. Держать до 15 мин. Не утяжеляет волосы, придает легкий блеск и гладкость

Достоинства:
    Цена/ качество
    Недостатки:
    Эффект на среднем уровне
  • Юлия Л***
    Продавец: Rozetka

Мне очень понравилась, волосы гладкие и отлично расчесываются!

Достоинства:
    Цена/качество