Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Упаковка зубной пасты Dabur Red 100 г х 2 шт (8901207099106)

Оценка пользователей 4.74/5
  • Євгеній П***

Занадто перчений, не сподобався

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Користуюся вже кілька років. Хороша зубна паста з дуже сильним дезинфікуючим та відбілюючим ефектом.

Достоинства:
    Дуже економна
    Недостатки:
    Не виявив
  • Володимир В***

Це добре

• Наталія А***

Добре очищає.
    Досить насичений смак складових даної пасти.

Достоинства:
    Очищення.
    Зручна упаковка.
    Недостатки:
    Дуже насичений смак
  • Мирослава Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Хороша паста, вже давно користуюся

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Класс, освежает и чистит хорошо

Достоинства:
    Качество
  • Натали
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Сподобалась. Але Хто не любить гостре краще взяти без перцю тільки з гвоздикою

Достоинства:
    Добре освіжає ротову порожнину, економне використання.
  • Віктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Купляю не перший раз, чистить зуби відмінно. Рекомендую.

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Досить незвична, але гарна паста.

Достоинства:
    Добре чистить, гарно піниться (розхід менше ніж у більшості звичних паст), ефективно знімає запалення ясен
    Недостатки:
    Перший час незвично відчувати легке попікування чорного перцю на губах замість ментолової прохолоди в роті. Через це не всі з родини користуються нею
  • Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

На любителя. Я в захваті від цієї зубної пасти, а от син (дорослий) плюється.

Достоинства:
    Мені подобається. Найкраща паста
    Недостатки:
    Сину не подобається. Для нього це найгірша паста
  • Оксана С***

Улюблена паста. Супер.

• Світлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Мені дуже сподобалась ця паста, має гострий пряний смак, гарно чистить і надовго освіжає.

Достоинства:
    Приємний пряний смак, гарно освжає
  • Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Постійно користуюсь пастами фірми Dabur. Чудово чистить, відчуття свіжості на весь день. Рекомендую тим хто любить гвоздику.

Достоинства:
    Чудово чистить, освіжає
  • Николай Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Ужасна паста.Дуже неприємний вкус.Зразу виплюнув.Викинуті гроші.Нерозумію,чому пишуть хороша паста.О вкусах не спорять,але це вже занадто.Нерекомендую!!!

Достоинства:
    Да ніяких
    Недостатки:
    Дуже недоббрий вкус.
  • Ирина Г***

На поціновувача

Достоинства:
    Натуральна, легко піниться, укріплює ясна
    Недостатки:
    Має досить особливий смак гвоздики, після прополоскування залишається відчуття поколювання, як від гострого перцю. Загострює чутливість зубів.
  • Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Супер паста! Трішкі пекуча спочатку, але потім зуби чудові. Дякую.

• Оксана Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Шикарна паста. Найкраща з тих, що коли-небудь мною були куплені.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Ціна кусається
  • Людмила С***

Класна паста!

Достоинства:
    Добре чистить!
  • Збаравський В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Якість хороша, рекомендую! Доставка швидка.

• Елена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Паста чудова, точно буду ще брати

Достоинства:
    Дуже освіжає і ще таке враження що дезінфікує
  • Игорь Ч***

Усе прийшло вчасно. Користуюсь цією пастою давно. Мені подобається

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Лучшая зубная паста из всех, что когда-либо у меня были

• Мошкарева Л***

Паста хорошая, яркий вкус

• Виталий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Дуже гарна паста, дезенфікує ротову порожнину та покращує кровообіг у яснах, рекомендую.

• Віталій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Спробував перший раз в Індії і сподобалась.

Достоинства:
    Не солодка. Якось дико чистити зубу сахаром
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Андрей С***

Добра

Достоинства:
    Очищає і дає свіжесть
    Недостатки:
    Пече ні для всіх
  • Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Сподобалася ця паста,насичений смак спецій,пінится гарно. Здається зуби стали біліше. Куплю ще.

• Оксана О***

Чудова зубна паста

• Людмила П***

Користуюсь протягом 5
    років не проміняю на будь яку іншу, дуже задоволена Здорові ясна та зуби

• Светлана С***

Гарна паста.

Недостатки:
    Не знайшла.
  • Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Паста мені сподобалася, в мене варіант арабського виробництва. Смак гвоздики, але ненав'язливий. Після чистки відчуття чистоти.

Достоинства:
    Відчуття чистоти після чищення
    Недостатки:
    Состав не такий натуральний, як в індійському варіанті
  • Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Окрім натуральних інгредієнтів в пасті ще є небезпечний сульфат (найагресивніший SLS) та небезпечні парабени, у якості консервантів (які накопичуються, і порушують ендокринні дизруптори).
    Цією пастою НЕ можна користуватися регулярно і в довгу, може подразнювати слизову, поступове стоншення емалі, чутливість зубів, гормональні ризики, тощо. Читайте повний склад продукту, і не купляйте тому що всі купляють. Продавцю варто вказувати повний склад INCI ! Якщо купили, то користуйтесь не частіше 2 разів на тиждень, чергуючи з іншими безпечними пастами.

Достоинства:
    Натуральні інгредієнти
    Недостатки:
    Небезпечний сульфат SLS та Sodium Silicate і парабени в складі пасти
    • Андрій Т***

Спойлер: (...Можна і треба...)
      - Відкрив для себе цю пасту 6 (шість) років по тому, і тільки їю і користуюсь. З тих пір забув про жодні проблеми з яснами та карієсом. ( хоча перед тим часто щось з зубами було не ОК)
      - Ну... Оце такій мій особистий досвід...
      - Ніколи не вівся на рекламу і нікому не раджу, але свій досвід - то це то, що є!

• Шинкаренко І***

все добре

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Це не паста для очищення зубів, язика та ротової порожнини, це - чудо якості очищення. І все це при натуральному складі продукту для гігієни. Спасибі.
    Дякую Розетці за відмінну роботу!

Достоинства:
    Якість. Натуральний склад. Помірна ціна. Гарно організоване доставляння.
    Недостатки:
    Немає.
  • Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Норм паста, на любителя с перчиком

• Катерина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 200 г

Очень качественная зубная паста!
    Заказ оформлен быстро,доставка тоже не подвела.

Достоинства:
    Натуральная,без вредных компонентов.