- Наталия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Гарний порошок
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- ЖаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Дуже класний порошок без запаху
Беремо для всієї сім'ї
Задоволені
Будемо брати ще
Представник постачальникаЖанно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Татьяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
В целом, хороший порошок.
Ненавязчивый лёгкий запах, но после стирки он сразу выстирывается. С пятнами справляется не очень, но просто для частых стирок, освежить вещи подходит. Аллергии не вызвал.- Достоинства:
- Доступная цена, ненавязчивый запах, который легко выстирывается
- Недостатки:
- Для сильных загрязнений нужно брать более мощные средства
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Працює
- Достоинства:
- Економно
- Недостатки:
- Дуже пахне
Представник постачальникадякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 4. Вес: 400 г
Хороша ціна, якісний пральний порошок. Все швидко доставили. Дякуємо.
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Сподобався
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Помякшує речі.
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Дякую
- ОльгаПродавец: Rozetka. Количество упаковок: 4. Вес: 400 г
Довго шукала засіб, який не викликатиме алергічної реакції у дитини
А цей засіб підійшов на відмінно
Немає різкого хімічного прального запаху- Достоинства:
- Плями виводить, ціна, економний у використанні
Представник постачальникаОльга, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Соломія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Порошок без запаху, добре виводить плями з дитячих речей. Недоліків не виявлено
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Поки добре, без стороннього запаху, чи буде алегія - не відомо, первинні якості на 4 бали по радсістемі.
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Погоджуюсь з більшістю відгуків. Без запаху. Алергії не викликає. Для того щоб освіжити речі - норм. Були на дитячому одязі плями від червоного перцю, одяг відразу замочила після трапези. Порошок не впорався, плями лишились
- Достоинства:
- Без запаху.Алергії не викликає.
- Недостатки:
- Плями не відпирає
Представник постачальникадякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Нормальний порошок, нейтральний запах, звичайно плям не відстирує, але для повсякденного прання підійде
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
- Нічого надзвичайного
Представник постачальникаКатерино, дякуємо за ваш відгук!
- Зварич Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Для щоденної стірки дитячих речей нормально. Запаху нема, алергії також. Більш стійкі плями(пасту від ручки, гуаш) не вистірує.
- Достоинства:
- Нема запаху,алергії
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Запах самого порошка не понравился
- Наталія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Пральний порошок майже не має запаху, мало піниться
- Достоинства:
- Не викликає алергії
- Недостатки:
- Не все відпирає
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 4. Вес: 400 г
Порошок помірної дії. При 30° прання взагалі слабкий. Дуже брудні речі після прогулянки йому не під силу. Просто освіжує речі і все. Підійде для домашнього одягу.
- Достоинства:
- Без запаху на речах. Делікатний
- Недостатки:
- Слабкий на брудних речах
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Нажаль зовсім не сподобався. З плямами речі так і залишаються, плюс на чорному одязі залишаються білі плями ( і не в машинці справа, раніше не було такої проблеми), і ще запах порошку наче плісняви, але після прання неприємного запаху зовсім немає. Пахне пліснявою сам порошок, треба тримати в герметичній упаковці після відкриття.
Підгузки в dada супер, а от з порошком, нажаль, у мене не склалося.- Достоинства:
- Ціна, після прання речі без віддушки.
- Недостатки:
- Плями, запах гранул порошку.
- Жанна
Теж запах такий відчула, наче пліснява, але все решта на висоті
- Вікторія Д***Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Жахливий порошок. Не відперає ніяких плям. На темних речах лишається білими плямами. Не раджу!!!
- Инна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Оставляет белые следы на одежде и плохо выстирывает.
- Достоинства:
- Не пахнет
- Недостатки:
- Плохо выстирывает вещи
- Богдан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 2.4 кг
Хотів би знати чому до замовлення була додана ціна доставки,якщо в замовленні було вказано самовиніс...
Представник постачальникаБогдане, зверніться будь ласка у чат підтримки Розетки.
- Женя
бо на сайті напмсано: Самовивіз з магазинів Rozetka
Безкоштовно для покупок від 700 ₴
якщо сума замовлення менше ніж 700 грн - доставка платна
- ілона м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 6 кг
Порошок жахливої якості, одна сіль і сода, яке кинула в пральну машину таке і достала!!!! Не рекомендую!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- на чорному залишає білі розводи, які потім невиводяться
Представник постачальникаІлоно, дякуємо за ваш відгук. Для більш детальної консультації, напишіть будь ласка на нашу пошту [email protected]
- Надя О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 4.5 кг
Невідповідність вимогам.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Всі які є.
Представник постачальникаНадіє, дякуємо за ваш відгук. Ми працюємо над якість наших товарів, тому на важливо отримувати зворотній зв'язок від покупців. Підкажіть будь ласка, яким вимогам не відповідає порошок для прання дитячих речей? Дякуємо!
Такого від розетки я не чекав...
- Недостатки:
- Розетка де ваша техпідтримка?
Представник постачальникаБогдане, надсилаю посилання на чат підтримки Розетка: ссылка