Отзывы покупателей о Кондиционер против выпадения волос Daeng Gi Meo RI Dlae Soo Anti-Hair Loss Treatment 400 мл (8807779087940)
Есть в наличии
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший кондиціонер
- Достоинства:
- Якісний товар
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався!
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маю м'яке, блискуче волосся після використання. Крім того, волосся легко розчісується, менше ніж раніше залишається на щітці.
- Достоинства:
- Волосся менше плутається.
- Недостатки:
- Поки що не помітила.
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кондиционер со своей задачей справляеться, особенно в паре с шампунем.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже виражений запах ліків. Ну зрозуміло, що проти випадіння волосся, і там є якісь лікарські компоненти. Проблематичний дозатор, перше використання прийшлось разів 25-30 нажати, до появи продукту.
- Недостатки:
- Дозатор
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний кондиціонер, давно використовую.
- Достоинства:
- Задоволений результатом
- Недостатки:
- Не має
- Леся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вся ця серія мені підходить і дуже подобається. Волосся блискуче і доглянуте. Запах тільки недуже. Трави імбир старі парфуми. З приводу випадіння не можу сказати точно, що саме допомагає. Бо ще приймаю вітаміни і користуюся сироваткою для шкіри голови цього ж виробника, але з іншої серії (фіолетовий флакон). Випадає трохи менше, і почало інтенсивніше рости нове волосся, видно по всій голові "торчуни".
- seafortuna7Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала в тандеме с шампунем. Понравился. Об эффекте против выпадения ничего сказать не могу так как только начала использовать, но после мыться волосы выглядят очень хорошо.
- Достоинства:
- приятный запах, ухоженные волосы после мытья
- Недостатки:
- пока не выявлены