Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Генератор бензиновый Daewoo GDA8500E-3 7 кВт 3 фазы электрический пуск

Оценка пользователей 3.43/5
  • Марія Х***

Користуємося вже місяць поки задоволена! Брали для будинку все працює!

Достоинства:
    Мощьний
    Недостатки:
    Голосний
  • Ярослав Д***

Генератор просто не запустився

Недостатки:
    не запустився
  • Юрій

Знаю , що у бренда сервіс хороший і підтримка, тому генератор обирав серед Дево.
    Прийшов добре запакований з усім необхідним.
    У роботі ще не був, але я не сумніваюсь у якості.

• Валерія

Купували для невеличкого приватного будинку за містом, так як частенько бувають перебої з електрикою. Для наших потреб його більш ніж достатньо, особисто я нічого поганого сказати не можу

• Женя

Брав для невеликого будинку, зі своїми задачами справляється. Спочатку ознайомився з інструкцією, запустив, все працює. Що сподобалося: автоматичний регуляторо напруги, дисплей, електричний пуск, потужність, якість збірки. Звісно трошки заважкий, але колеса роблять свою справу, тому пересувати легше. Покупкою задоволений.

• Вячеслав Н***

Нажаль, але хочемо повернути його в магазин. ПРИЧИНА: Параметри заявлені неправдиві. Максимум на 3 фази 5,4квт. Але то не все, ще проблема у нього з герцами. Заявлені 50 герц не дає, вони скачуть в залежності від навантаження на нього і упс не хоче з ним корректно працювати.

Достоинства:
    Не виправдав сподівання
    Недостатки:
    Виробник дає неправдиві технічні характеристики
    • Сергій С***

герци налаштовуються в ручну на карбюраторі, під Ваши параметри користування (налаштовуються на робочій нагрузчі)
      Треба було ознайомитись з темою пере купівлею, бо то є норма для не інверторних генераторів!
      А ось за потужність хотілося би якихось доказів!
      Бо Ви явно некомпетентні в питаннях генераторів!

• Валерий Р***

Продавець не відреагував на мої зауваження. На телефон додзвонитися не можу .

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    По факту не видаєте заявлену потужність майже на 2 кВ менше
    • Дмитрий Б***

Это трёхфазный генератор, на одну фазу 2 квт и должен выдавать.

• Валерий Р***

Номинально он должен выдавать на 3 фазы 7 кВ я его брал под 6 кВ 3 фазный теплодуй проммышленый но не тянет его когда грузишь его то при потреблении 5,2-5,4 он выключает автомат. Так что пережде чем давать советы прочитай внимательно

• Валерий Р***

Для тех кто не понял на 3 фазы выдает 5,2-5,4 кВ при потреблении 380 отопитель

• Юра
    Продавец: Rozetka

Перестав заводитись з ключа.

Недостатки:
    Перестав заводитись з ключа.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Ігор
    Продавец: Rozetka

Придбали неділю тому, підключив наче все ок працює, але звичайно справжній тест буде при блекауті.

Достоинства:
    Красивий, 3 фази
    Недостатки:
    В комплекті не було інструкції українською. Сьогодні він коштує на 8 тисяч дешевше ніж я заплатив. Оцінку знижую саме за це