- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно пінеться, економний і насправді впорався із своїм призначенням, шерсть стала слухняною, м'ягкою . Повністю задоволена продукцією, однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- Економний
- Недостатки:
- Не має
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала шампунь, дата використання до 06.2025, дуже не приємно, шампунь не з дешевих
- Инна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала шампунь. При отриманні не звернула увагу, що термін придатності до 06.2025. Від продавця залишились не досить приємні враження, адже ціна на товар, як на мене, не дешева, і при цьому жодного попередження в оголошенні про те, що строк придатності незабаром спливає. Мабуть доведеться мити собаку щодня.
Добрий день! Дякуємо за Ваш вибір! На прикро, що трапилась така ситуація! Зв'яжемося з Вами для вирішення!
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала на заміну улюбленому шампуню від Сенбернара і це саме найкраще що траплялося із шерстю мого собаки. Шерсть неймовірно мягенька, зволожена, шовковиста і приємно пахне. Шампунь приходить у вигляді концентрату, що робить його економічним і простим у використанні.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляла для шпіца.
- Достоинства:
- Шампунь гарно піниться та видаляє бруд, шорстка м'ягесенька після купання, приємний запах.
- Александра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порекомендовал дерматолог, как способ увлажнить кожу, вместе с лекарством и бальзамом. Кожа стала менее шелущашейся
- Достоинства:
- Хорошо мылиться, смывается. Перхоть ушла.
Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Другий шампунь, який підійшов для шарпея (перший Sentry).
Малозатратний, легко змивається з шерсті, не викликає свербіж. Зменшилась кількість шерсті, що линяє. Він є чисто косметичним засобом, від бліх не захищає.- Достоинства:
- Підходить для шарпея
Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Існує багато критеріїв, що підтверджують якість і корисність харчування. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтесь!
- Лада Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порекомендовал ветеринар. Средство супер, эффект после первого использования.
Касательно оформления и получения заказа всё чётко.- Достоинства:
- Эффект.
- Недостатки:
- Нет.
Добрый день! Спасибо за доверие и высокую оценку качества нашей продукции! Искренне рады, что Вы остались довольны.
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный шампунь! Шерсть мягкая и блестящая