Отзывы покупателей о Комод DC Steve 702x400x909 мм Черный/Дуб тахо (DC128279)

Оценка пользователей 3.5/5
  • Дмитро Ф***

Дуже гарний комод
    Рекомендую

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб тахо / Черный

Прийшли не всі комплектуючі. Штифт та ексцентрик одного не вистачало в комплекті. Заглушка конфірмата та мініфіксу зовсім не було.

• Юліанна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Пришло быстро, собрали за 2-3 часа , пришло все целое в чем я очень рада .

Достоинства:
    Быстрая доставка
    Недостатки:
    Не очень понятная инструкция
  • Турченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Товар не якісний!! Упаковка хороша, але коли склали був з тріщинами і поцарапанй

Недостатки:
    Погана якість

• Артем Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Ужасная упаковка товара! Приезжает поцарапанный и треснутый!

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Все остальное

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Чудовий комод, швидка доставка та гарна ціна.
    Все прийшло ціле та неушкоджене. Легкий у збиранні ,навіть для дівчини це не проблема) Зібрали за дві години.

• Игорь К***

Пошкоджено!!!

• Тимофій П***

Гарний комод.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графит + Дуб крафт белый

Ви хочете сказати що Розетка продала мені не вашу продукцію?

Достоинства:
    Недостатки:
    Брак
    • Представник бренду

Я не знаю. Просто ми дійсно не пакуємо деталі в уголки

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графит + Дуб крафт белый

Пакування було дуже якісним! На кожній деталі був одягнений картонний кутик!
    Якщо б ці відколи були при транспортуванні то були б рештки які відпали, а їх не було!
    Це скоріш всього брак з виробництва!
    І його просто пропустили!

Достоинства:
    Упакування
    Недостатки:
    Брак
    • Представник бренду

Доброго дня. Ми на виробництві не одягаємо кутики на деталі! У мене тепер сумнів,що це наша продукція!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

до цього багато меблів робили на замовлення. Цей же комод та за такі гроші - знахідка. На віярі вийшло б дорожче все це порізати.
    Направляючі - телескопічні.
    Інструкція звісно доволі образна, треба або знати як збирати або шукати відео якісь.
    Доволі стійка конструкція

Достоинства:
    прекрасний комод
    Недостатки:
    кромка 1мм, для шухляд краще було б 2мм бо гострувато
  • Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графит + Дуб крафт белый

Доброго дня! Нарешті ми зібрали комод і я можу оцінити товар як того він заслуговує! Перше що мені не сподобалось це те, що шурупи вкручуютьсяься так, що їх видно на бокових стінках , в комплекті є наліпки а це якось по колхозному! В моїй ситуації комод буде стояти між двох стін. Один саморіз був бракований, а ще одного не хватило, тобто два саморіз прийшлось докупити!! Наступне і саме не приємне, на деталях брак, а саме збиті уголки, дві телескопічні планки не співпадали з міткою, прийшлось бити на залізі дирку щоб прикрутити до ящика !

Висновок: він не коштує тих грошей! Його ціна максимум 1800-1500! Якщо часто користуватись то довго не прослужить!

Достоинства:
    Був якісно запакований!
    • Представник бренду

Доброго дня. По-перше не шурупи,а конфірмати, їх і повинно бути видно,ти по іншому не збереш. Якщо змінювати комплектуючи,то це було б дорожче. І там не налпки,а пластикові заглушки! Ми кожен раз збираємо свою продукцію,щоб перевірити правильність,ніяких нюансів не було. Так коштувати як ви написали він не може, якщо ви знаєте ринок. І прослужить довго, так як сама користуюся!

• Марина Б***

Не хватило саме шурупів !!! Що ви можете сказати стосовно браку на фасаді?

• Представник бренду

По браку,думаю при транспортуванні пошкодилося. У нас є людина яка контролює якість продукції.

• Садула В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графит + Дуб крафт белый

Нормальний за свою ціну але час покаже яка якість.

• Алёна Д***
  • Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Термін доставки був вказаний 7 днів, а доставили через 11.
    Матеріал=якість.
    Комплектуючі(тобто гвіздки, саморізи і т.п пророховані поштучно, тобто жодного запасного не було) крім гвіздків, там була багато брачних.
    Інструкція така образна більш, людина яка не складає їх кожен день вправилась за 4 години. Людина яка складає їх постійно за 2 години.
    Скільки прослужить і як швидко вздується дсп під питанням.
    Замовила лише з необхідності, чи замовляла б вдруге, навряд.

Достоинства:
    Дизайн, вмісткість
    Недостатки:
    Матеріал, комплектуючі, час доставки
  • Світлана Ж***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб тахо / Черный

Прийшла розірвана коробка. Комплектуючі валялися на підлозі

• Владислав
    Продавец: Rozetka. Цвет: Графит + Дуб крафт белый