Отзывы покупателей о Тумба офисная DC Emma Дуб Сонома с роликами ordf (DC122209)

Оценка пользователей 3.22/5
  • Дарья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота: 71.6. Глубина: 51. Ширина: 35.5. Цвет: Белый

Не поклали до комплекту гвіздочки. Це трошки мене засмутило. Зате, тепер, в мене їх ціле море, бо на 100 грамів їх виходить досить багатьсяко ))
    Сама тумба мені дуже подобається. Але варто зважити, що якість відповідає ціні, а ціна не велика ) Тобто вона, мені здається досить"тендітною".
    Ну, побачим, скільки часу вона витримає )

Достоинства:
    Позначки для кріплення направляючих, за це окрема ВЕЛИКА ПОДЯКА )))
  • Олександр Б***

Купив одразу три тумби.
    Виглядають добре, збиралися легко, все підходить і тримається купи.
    Інструкція зрозуміла, складнощів не виникло (додаю її фото).

Але є один мінус – у комплекті з трьох тумб тільки в одній були цвяхи для з'єднання дна шухляд. У двох інших їх не вистачало, тож довелося докуповувати окремо. Це трохи засмутило, але загалом не критично.

Якістю тумб задоволений, за свою ціну вони справді хороші.
    Рекомендую, якщо потрібна нормальна і бюджетна тумба.

Достоинства:
    Ціна відповідає якості
    Недостатки:
    Не повний комплект
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота: 71.6. Глубина: 51. Ширина: 35.5. Цвет: Дуб тахо / Белый

Десь можна вказати що це набір досок, який ще треба складати???

Недостатки:
    Не вказано що вона не зібрана
    • Представник бренду

Доброго дня. Звичайно в розібраному вигляді. Як і весь меблевий товар.

• Юлія М***

Дуже гарна тумба. Усім задоволені. Рекомендую. Гарної якості та дуже естетична.)))) Ми задоволені.)))

• Александр К***

По сравнению с польскими мебельніми конструкторами...это жесть ,в квадрате...
    Но в целом,после нескольких часов матюков и использования шуруповёрта,я это собрал до кучи.
    Стоит тумбочка,пока не рассыпалась ещё.

Недостатки:
    По сравнению с польскими мебельніми конструкторами...это жесть...
  • Михайло

Жахлива якість тумби, нікому не рекомендую купляти. Виглядає дешево. Ціна Ікеі, а якість в 10 раз гірша. Навіть при повністю закритих шухлядах можна легко побачити їх вміст. Все погано проклеїно, фурнітура жахлива, як і сама плита. Шухляд відкриваються/закриваються проблемно

Достоинства:
    Недостатки:
    Жахлива якість, погана фурнітура, яка скрипить і заїдає
  • Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота: 71.6. Глубина: 51. Ширина: 35.5. Цвет: Венге Магия

Хороша тумба.
    Користуємось майже рік.
    Фурнітура дуже хороша.

Достоинства:
    Якісна фурнітура та сам матеріал
    Недостатки:
    На має
  • Григорій Б***

Было бы совсем хорошо разместить где-нибудь в описании файл pdf с инструкцией по сборке , та инструкция что находилось в упаковке распечатывалась на каком-то доисторическом принтере и вызывала больше раздражение чем помогала . Собирали по принципу пазлов , подходит - не подходит . Толковая инструкция в электронном виде значительно упростила бы процесс сборки .

• Сергій

Добавив фото

• Сергій

Замовля 2 тумби, одну таку, та іншу за артикулом 302284678. Показав на фото. Залишив свої відгуки для кожної тумби з високою оцінкою, так як тумби дуже якісні, все розраховано з точність до 0.01 мм. Обидві тумби зібрав дуже швидко, результатом готового виробу залишився дуже задоволеним. Особливо сподобалось: як зроблені приховані ручки, щоб можна було відкривати шухляди, які переміщуються плавно без зауважень. Дуже приємно що в Україні є така якісна продукція, та такі гарні українські виробники, при умові, якщо тумби виготовляються дійсно в Україні!
    На фото показав тумби без роликів, так як мені вони не потрібні.

Достоинства:
    Дуже якісна тумба
    Недостатки:
    Відсутні
  • Андрій Ш***

Виріб має дефекти плити з боку фасаду, які видно на фото
    Внутрішні елементи в гіршому стані, не фотографував, може за таку ціну нормально.

Механізми висувних ящиків забруднені , також присутній посторонній звук, думаю довго не прослужать

На пункті видачі ,товар відмовилися прийняти назад, посилаючись на те, що всі дефекти я повинен був виявити при отриманні товару), також у мене була пошкоджена одноразова упаковка) а повернення можливе тільки в разі цілісності упаковки)

Надіслано бракований товар, який неможливо якісно перевірити у пункті видачі, брак можна виявити лише на етапі збірки

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    механізми забруднені, при висуванні присутній скрежет, також присутні дефекти плити
    • Андрій Ш***

Після зверненя в службу підтримки, товар прийняли назад

• Андрій Ш***

Виріб має дефекти плити з боку фасаду, які видно на фото

Достоинства:
    Дешевий
  • Валерий В***

Производитель криво наметил и засверлили отверстия, пришлось пересверливать. Сделана ногами. При высоте самой полки, за счет дизайна, ящики слишком низкие, много пустого пространства остается.

Достоинства:
    Обычная тумба
    Недостатки:
    Сделана ногами
    • Представник бренду

Добрый день. Благодарим за отзыв. Информацию передаю на отдел качества.

• Валерий В***

Сделано ногами. Отверстия не совпадают, пришлось пересверливать.

Достоинства:
    Не заметил.
    Недостатки:
    производители.
  • Божена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота: 71.2. Глубина: 51. Ширина: 35.5. Цвет: Белый

Тумба відповідає опису на сайті,зібрала її сама менше,ніж за дві години)Все сподобалось)

Достоинства:
    добре упаковано,швидка доставка,якісні матеріали
    • Представник бренду

Добрый день. Благодарим за отзыв, пользуйтесь с удовольствием.

• Виктория

Цвет тумбы - серо-белая, НЕ молочная. Матовая.
    В комплекте есть все винтики/болтики/гвоздики.
    Заводские отверстия идут с погрешностью, из-за чего и получается вот такая ерунда как на фото. В идеале тумба только под стол - огрехов в сборке нет только спереди.
    Фурнитура нормальная.
    Пару дней держится запах клея.

Достоинства:
    Недорогая
    Недостатки:
    Недостатки в зборке
  • Светлана Б***

собрали женскими руками за 3 часа

Достоинства:
    полная комплектация, отличная упаковка, понятная инструкция, качественная фурнитура
    Недостатки:
    не подошло пару отверстий, не очень вместительная хоть и габаритная, на твердую 4
  • Сергей П***

ребята нужно жирным текстом предупреждать, что тумба в разобранном состоянии!
    Я когда увидел, что она в коробке разобранная, хотел отказаться на этапе доставки, но думаю, ладно соберу , как распаковал, да там нужен сборщик мебели профессиональный, хорошо, чтто у меня такие люди есть, а закажет кто-то тумбу проклянет все и вас тоже.

Достоинства:
    Не известно
    Недостатки:
    не известно
    • Представник бренду

Добрый день, для сохранения целостности деталей и оптимизации стоимости доставки, продажа мебели осуществляется в разобранном виде, в комплект входит фурнитура и инструкция по сборке.

• Сергій С***
    Продавец: Rozetka. Высота: 71.6. Глубина: 51. Ширина: 35.5. Цвет: Белый

Погане пакування, відсутність позначок що крихке(сам виробник на інформаційній наклейці про товар мав її розміром у 1 сантиметр, але служба доставки своїх позначок не наклеїла) та послуги Нової Пошти не дозволили мені зрозуміти переваги та недоліки товару. Тут відповідальність як виробника так і служби доставки - але побачивши всі набуті недоліки я товар не забрав.
    Наразі тої знижки з якою я замовляв товар нема - то і перезамовляти поки не збираюсь.

Достоинства:
    Не зміг побачити
    Недостатки:
    Не зміг побачити