Отзывы покупателей о Полка DC Gina 454х255х16 мм Дуб Тахо ordf (DC123748)

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Тахо

Перед замовленням я уточнив, чи є в наявності і чи не буду я чекати тижнями своє замовлення, на що розетка відповіла що все в наявності.
    13 листопада замовив, спочатку дата отримання стояла 18 листопада, 18 я перевірив, статус ніяк за 5 днів не змінився, янаписав в підтримку і поцікавився що і як, мене запевнили що 19 воно приїде в пункт видачі. Через декілька годин мені вже передзвонили з самої розетки і сказали що товар їдде з дальнього складу і прибуде до мене 20 листопада, ок, типу повірив. 20 статус не змінився, мені знову дзвонять з розетки і кажуть що товар досі не переданий і буде 23, і ставлять запитання на кшталт *чи актуально ще?* на що отримує мою дуже актуальну відповідь що замовлення сплачене на перед, тож певно що актуально.

22 воно доставлене, в Дніпро, коли виробник знаходить в Кривому Розі...геніально, 9 днів на доставку в межах однієї області. Я за цей час можу з Польщі замовити і отримати за 4 дні будь що.

В подальшому при замовлені будь чого, розетку я буду розглядати як самий останній варіант.

Доброго дня!
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кантри

З другої спроби доставили, правда на одну менше ніж було потрібно.

Достоинства:
    Ціна . Цікавий колір. Якісна кромка.
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кантри

В пусту потрачений час. Пройшло 7 днів, після чого Розетка повідомила про відсутність товару, хоча я спеціально звертався при замовленні до хелп центру, в мене запевнили, що замовлення буде виконано.

Недостатки:
    Втрачений час. Замовлення не виконано.
    • Олександр

Проблема вирішена. Полиці гарної якості.

• Елена Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Тахо

Все отримала на наступний день після замовлення, полиці які були в наявності відправили одразу, колір відповідає фото на 100%

Недостатки:
    кріплення зовнішні
  • Ирина Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Кантри

не тратьте время зря. продавец не отправлет товар и не выходит на связь. после ожидания 21 дня!!! заказ обрабатывается автоматически на этом все.

Достоинства:
    • Представник бренду

Добрий день, товар є в наявності, відправка 2 рази на тиждень, робіть замовлення - відвантижимо! Дякую.