- AI аналіз відгуків159 відгуків: позитивний – 83%, нейтральний – 9%, негативний – 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Дуже хороший товар.
- Достоинства:
- Відбілює добре, не шкодить тканину, посилює яскравість кольорів.
- Недостатки:
- Не знайдено
- Тамара Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
дійсно добре відбілює речі
рекомендую - Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Купую не перший раз,добре виводить плями.Потрібно замочити речі в гарячій воді добавляючи до кисневого відбілювача порошок.Рекомендую.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Цей засіб у мене на повторі. Повертає кришталеву білизну білим речам. Користуватися слід як описано в інструкції!
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Не знайшла
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 1 кг
Найкращий кисневий порошок який я спробувала, справляється з усіма плямами!
- Достоинства:
- Гарно виводить плями
- Недостатки:
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Діївий засіб, додаю до гелю для прання, для проблемних речей додатково замочую, дуже рекомендую до покупки!
- Достоинства:
- Відбіюлює, забирає сірий наліт
- Недостатки:
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Дуже якісний відбілювач
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 1 кг
Подобається!
- Віталік К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Фірма непогана
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 1 кг
Працює. Додавала для підсилення прання. Результат відмінний. Рекомендую.
- Достоинства:
- Український виробник. Якість.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
До продукту нема зауважень. Цікава «ситуація» - і вже не перший раз. На сторінці є помітка, що повертається національний кешбек при оплаті карткою. Зарахувань від Розетки в дії нема, хоча раніше на цю продукцію все приходило, і була додаткова економія. Робила замовлення 29 червня, потім 8 липня, все без змін
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Людмила О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 1 кг
Рекомендую товар вітчизняного виробника. Дійсно висока якість!
- Достоинства:
- екологічність, не викликає алергії, чудово відбілює полотенця і посуд
- Недостатки:
- Ціну хотілося б меншу
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Брал одновременно с таким же отбеливателем от Amway чтобы сравнить.
Delamark оказался лучше.- Достоинства:
- Качество, цена.
- Аліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 1 кг
Впорається з будь-якими плямами. Добре виполіскується.
- Достоинства:
- Ефективність, екологічність
- Недостатки:
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Нормальный товар.
- Недостатки:
- Ксенія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Я дуже задоволена його якістю. Він дійсно ефективно видаляє плями з будь-яких тканин, навіть найскладніші. Продукт дійсно виконує всі свої функції і залишає білизну абсолютно бездоганною. Цей відбілювач дійсно вартий своїх грошей і я раджу його всім, хто хоче мати ідеально чисту і ароматну білизну. Дякую виробникам за такий чудовий продукт, я точно буду його використовувати і в майбутньому.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 1 кг
Гарно справляється зі своєю задачею,відбілює
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 1 кг
Поки найкращий, хімозного запаху немає
- АняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Називаю його"оксік" дуже добре відбілює і видаляє плями,щоб був добрий ефект потрібно замочувати в ньому речі тоді ефект супер,або додавати до прального порошку
- Достоинства:
- Відбілює, видаляє плями
- Недостатки:
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Задоволена.
- Достоинства:
- Екологічний
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 1 кг
Чудовий відбілювач і плямовивідник. Білі речі після замочування виглядають як нові.
Сміливо можна рекомендувати усім любителям білих речей.- Достоинства:
- Допомагає відіпрати застарілі плями.
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Користуюсь не перший раз. Засіб подобається
- Достоинства:
- Поліпшує якість прання, відіпрались плями від олії на одежі
- Недостатки:
- Оксана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Хороший відбілювач
Мені подобається - Гузенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Добавляю к стиральному порошку при каждой стирке, так как усиливает качество стирального порошка. Также применяю как пятновыводитель. Со своей задачей справляется, при этом не имеет агрессивных составляюших
- Достоинства:
- Качество, цена
- Недостатки:
- Грищенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 1 кг
Відмінно працює, якщо попередньо замочити речі в розчині з порошку залитому окропом. Видаляє жовті п'ятна поту на футболках та сорочках, оновлює колір. Не шкодить кольоровим тканинам або тканинам з малюнком. Користуюсь постійно. Топ для білих футболок.
- Достоинства:
- Видаляє плями, не шкодить кольоровим тканинам
- Недостатки:
- Яніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Додаю в машинку в прання. Якщо сильно брудний одяг , то замочую попередньо. Мій рятівник. Постійно купую підсилювач цей.
- Достоинства:
- Постійний для прання
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 1 кг
дуже сподобався...застарілі плями на кухонних рушниках зникли))) супер дієвий та ще й без запаху! буду замовляти ще! дякую за гарний якісний продукт
- Достоинства:
- якість ціна
- Недостатки:
- не виявила
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Отличная штука.
- Ксенія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
супер доповнюю пральний порошок. Не має різкого запаху!
- Достоинства:
- Немає різкого запаху
- Недостатки:
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Чудовий відбілювач! Відсутній різкий аромат, гарно прибирає плями.
Робила неодноразово замочування по інструкції попередньо перед пранням та потім додавала до відсіку пральної машини, завжди чудовий результат. - Блия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Дуже хороший плямовивідник,речі добре відбілює.
- Достоинства:
- Справляється гарно з плямами.
- Недостатки:
- Нема.
- Блия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 750 г
Відбілювачь дуже сподобався,гарно відстірує плями.
- Недостатки:
- Нема.
Супер відбілювач, спрацював як і потрібно було. Білі речі, які вже з часом посіріли, стали білосніжні
- Достоинства:
- Працює як потрібно
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 1 кг
Все белые вещи - на ночь замачиваю в отбеливателе, утром стираю в машинке на обычном режиме с порошком этой же марки, справляется на ура. Наконец-то белые носки после стирки снова белые!
- Достоинства:
- Справляется со своей задачей
- Недостатки:
- Не увидела
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 1 кг
Серед усіх спробуваних мною,цей найкращий.
- Достоинства:
- якісний порошок...без запаху, добре відстірує навіть застарілі плями,дуже задоволена,будузамовляти ще.
- Недостатки:
- не має