Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Гель для душа мужской Dead Sea Collection Top10 3 в 1 для волос, лица и тела 1 л (7290107429375)

Оценка пользователей 4.66/5
  • AI аналіз відгуків
    90 відгуків:  87% позитивних, 9% нейтральних, 4% негативних
    На основі 90 проаналізованих відгуків користувачі здебільшого позитивно оцінюють гель для душу Dead Sea Collection. Споживачі найбільше відзначають приємний аромат, доступну ціну, великий об'єм та функціональність формату 3 в 1. Також високо цінується якість піни, ніжна дія на шкіру, зручність упаковки і економічність. Серед недоліків найчастіше згадують зміну інтенсивності аромату, консистенцію (іноді занадто рідкий або слабо піниться), а також нарікання на упаковку – випадки пошкодження або протікання. В цілому, це популярний вибір для щоденного використання з хорошим співвідношенням ціна-якість.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вікторія К***

Замовила чоловікові,йому сподобався

Достоинства:
    Приємний запах
  • Ольга

Як завжди супер

• Людмила М***

Приємний аромат

Достоинства:
    Дозатор

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Раді, що гель Вам сподобався.
      Користуйтесь із задоволенням!

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Хочу отримати від Розетки та представника виробника відповідь, чому я замовив один товар, а отримав інший, при тому що у пункті видачі мені сказали що товар мав бути саме той що я замовив (фото 1) Вважаю це неприпустимим фактом підміни товарів без попередження! Покупці, будьте уважні !!!
    Якщо різниця на перший погляд непомітна - зіграйте в гру «знайди 10 відмінностей»

Недостатки:
    Замовлений товар не відповідає отриманому

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже шкода, що у вас виникла така ситуація із замовленням. Розуміємо, що дизайн упаковки може відрізнятися залежно від різних партій постачання або оновлень виробника, при цьому сам товар залишається оригінальним і відповідає заявленим характеристикам. Якщо ви отримали інший товар, будь ласка, надайте фото отриманого товару — це допоможе нам швидше розібратися в ситуації та перевірити відповідність замовлення.

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Хороший нетривіальний запах. Ненав'язливий,не буде перекрикувати парфуми. Достатньо густий і добре піниться, за свою ціну - ідеально

Дякуємо за відгук!
      Раді, що вам сподобався аромат та якість гелю. Користуйтеся із задоволенням та будемо раді вашим новим покупкам!

• Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Чоловіки та коти повністю задоволені. )))

Достоинства:
    Універсальний засіб. Вистачає на рік.
    Недостатки:
    Не помічено
  • Сергій Б***

Непоганий гель.
    Нормально піниться.
    Аромат легкий не нав'язуючий, не агресивний. Приємний!
    Адекватна ціна за нлрмальну якість..

Достоинства:
    Якість, ціна, аромат
    Недостатки:
    Не виявлено..
  • Олександр Г***

Усе добре

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Хороший гель. Беру такий або інший з Dead Sea Collection протягом багатьох років і все добре. Після миття волосся лупи немає.

Достоинства:
    Напевно, ціна/якість.
    Недостатки:
    За такі гроші нема.

Дякуємо за ваш відгук.
      Раді, що ви користуєтесь гелями Dead Sea Collection вже багато років і задоволені їх якістю. Користуйтеся із задоволенням та будемо раді вашим новим покупкам!

• Олена Б***

Гарний гель, приємний аромат
    Купую вже другий раз, чоловік і син задоволені

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що гель для душу Dead Sea Collection Top10 подобається всій вашій родині, а аромат та якість виправдали очікування. Приємно знати, що ви обрали його вже вдруге.

• Роман Б***

Все добре

• Раиса Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Отримала,все прийшло цілим,ще не користувалися

• Андрій К***

Гарний гель для душу

Дякуємо за ваш відгук! Рада, що гель для душу Dead Sea Collection Top10 вам сподобався. Ваша думка важлива для нас і для інших покупців.

• Володимир

Чудовий запах,шкіра ніжна,рекомендую!!!

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що вам сподобався аромат і дія гелю. Приємно знати, що шкіра після нього залишається ніжною. Дякуємо за рекомендацію!

• Денис Д***

Отличный гель рекомендую всем

Дякуємо за відгук.
      Раді, що Dead Sea Collection Top10 3 в 1 вам сподобався і рекомендуєте його іншим!

• Юрій М***

Гарно піниться і пахне

Достоинства:
    Ціна, обьєм

Дякуємо за відгук!
      Раді чути, що чоловічий гель для душу Dead Sea Collection Top10 3 в 1 вам сподобався. Приємного користування!

• Андрющенко Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Пользуюсь уже 2 года. Очень доволен. Волос мягкий, лицо и тело не сушит. Остается приятный запах. Расход тоже устраивает.

Достоинства:
    Подходит для умывания
    Недостатки:

Дякуємо за такий детальний відгук!
      Раді, що вже протягом двох років гель Dead Sea Collection Top10 3 в 1 виправдовує ваші очікування і підходить для комплексного догляду. Нехай і надалі дарує відчуття свіжості та комфорт кожного дня!

• Евгений П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Очень хороший, приятный запах, волосы после нанесения становится мягче и послушнее.

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що гель для душу Dead Sea Collection Top10 3 в 1 подобається вам і доглядає не лише за шкірою, а й за волоссям. Приємного користування!

• Володимир

Свою функцію виконує.
    Гарний аромат.
    Дуже швидко відправили.
    Шкіру не сушить.
    За цю ціну (замовляв по акції) важко знайти щось краще.

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість

Дякуємо за відгук!
      Раді, що Dead Sea Collection Top10 3 в 1 виправдав ваші очікування: доглядає за шкірою, має приємний аромат. Приємного використання!

• Владисав Б***

Гарний гель

Недостатки:

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобався гель для душу Dead Sea Collection Top10 3 в 1. Він забезпечує приємне очищення волосся та тіла за доступною ціною.

• Сергей П***

Класний.

• Любов К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Гель брала на подарунок...

Дякуємо за ваш відгук! Сподіваємось, подарунок виявився вдалим і гель для душу справді сподобався. Якщо будете мати враження від того, хто отримав — будемо раді дізнатися!

• ІГОР Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Хороший гель с нейтральным ароматом.

Дякуємо за відгук!
      Раді, що гель Dead Sea Collection Top10 вам сподобався і що його аромат вам підходить. Користуйтеся із задоволенням!

• Андрій

Чудовий гель. Беру не вперше

Дякуємо за довіру та відгук! Раді, що гель для душу Dead Sea Collection Top10 вже став Вашим фаворитом.

• Анатолий Ч***

Рекомендую

Достоинства:
    Класс

Дякуємо за відгук!
      Раді, що гель Dead Sea Collection Top10 став вашим улюбленцем. Нехай користування приносить задоволення!

• Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Хороший запах. Концентрация средняя.

Дякуємо за відгук!
      Раді, що аромат гелю Dead Sea Collection Top10 вам до вподоби. Концентрація засобу розроблена для комфортного та ефективного використання щодня.

• Александр А***

Хороший. Піниться добре.

• Олександр С***

Супер!!!

Дякуємо за відгук!
      Раді, що гель вам сподобався! Користуйтеся із задоволенням!

• Народ
  • Анатолій С***

Якість на висоті

• Сергій Б***

Супер!!!

Добрий день. Дякуємо за чудовий відгук. Приємного використання)

• Богдан Б***

Все дуже сподобалося

Достоинства:
    Аромат
    Недостатки:

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук, Богдане. Раді, що гель для душу вам сподобався. Бажаємо вам приємного використання)

• Любовь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Может раньше он и имел приятный запах, но мы его приобрели впервые и не ощутили практически никакого, только еле уловимый. Есть подозрения, что он производится уже не в Израиле...

Достоинства:
    Гель обычный, пенится средне, моет как и большинство других.
    Недостатки:
    Гель имеет еле еле уловимый запах, можно сказать что его практически нет.

Добрий день. Дякуємо за відгук. Нам шкода, що аромат виявився не зовсім тим, на що ви розраховували — сприйняття запаху дуже індивідуальне. Зі свого боку зазначимо, що продукція бренду виготовляється в Ізраїлі.

• Володимир Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Добрий день. Дякуємо за високу оцінку.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Купую чоловіку, вже не вперше. Обожнюю цей запах! Великий об’єм, зручний формат 3 в 1, добре піниться та зволожує шкіру. Ідеальний вибір!

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Топовий гель: все що треба чоловіку в одному великому флаконі.

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що гель для душу Dead Sea Collection Top10 3 в 1 став ідеальним вибором для вас. Це дійсно зручне рішення для чоловіків, коли все необхідне в одному флаконі.