- AI аналіз відгуків70 відгуків: переважно позитивний (близько 80% позитивні, 10% нейтральні, 10% негативні)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний скраб. Брала по акційній ціні. Ніжно-масляна структура. Приємний запах. Шкіра після його приємна на дотик.
- Достоинства:
- Ціна. Якість. Запах. Результат.
- Недостатки:
- Немає.
- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В этот скраб я просто влюбилась. У него очень приятный запах, он хорошо скрабирует, кожа останется гладкой и нежной после него. Масло сразу не впитывается, ему нужно время, поэтому лучше его использовать вечером.
- Достоинства:
- Состав, аромат
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неймовірний скраб! Перед використанням потрібно розмішати, щоб консистенція була однорідною. Після змивання, вся шкіра ніби змащена олійкою, можна повтирати . Результат: шкіра зволожена максимально, м'якесенька як в немовляти та гладка.
- Оля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обалденный скраб! Кожа после него увлажнённая, напитанная, и пахнет жвачкой не думала, что смогу найти замену, любимому скрабу «Nubian Heritage», который стоит гораздо дороже.
- Достоинства:
- Хорошая цена
- Дарья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный скраб, приятно порадовала, что здесь есть на них скидка! Аромат шикарный, структура очень маслянистая: то есть сразу и скрабит, и увлажняет. Думаю, что буду брать еще, когда закончится.
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для дам в возрасте это то что надо. Забыла о маслах и увлажняющихся кремах. Купила не только себе но и подружкам. С возрастом кожа очень пересыхает.
- Достоинства:
- Кожа очень нежная и не пересушеная.
- Недостатки:
- Очень скользко. Но мы и так моём душевые.
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що скраб для тіла Dead Sea Collection з гімалайською сіллю та мінералами Мертвого моря підійшов вам та вашим подружкам. Такий догляд дійсно допомагає шкірі залишатися м'якою та зволоженою. Приємного користування)
- Ярославна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах просто відпад, дуже легко наноситься, після душу дуже зволожена шкіра, немає гіпертравмування шкіри, часточки солі достатньо дрібні. Я вперше замовляла, мені дуже сподобалось
Доброго дня. Дякуємо за ваш чудовий відгук. Раді, що скраб сподобався і подарував вам такий чудовий результат! Легкість нанесення, зволоження шкіри і приємний аромат — це дійсно важливі переваги для комфортного догляду. Приємного користування)
- ЕлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скраб - просто класс! Отлично скрабирует кожу, приятно пахнет и хорошо увлажняет засчёт масла в составе. Даже не нужно мазать кремом кожу после него. Попала на скидку 07.12.2024.
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що скраб Вам ідеально підійшов. Масло в складі дійсно чудово працює для зволоження шкіри. Приємного користування)
- Екатерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний запах, добре відлущує ороговілу кожу, залишає маслянистий шар на тілі
- Достоинства:
- Запах
- Яна Т*** СидоркоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно зволожує шкіру!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий скраб!
Зволожує, масажує, очищує!
Серед шаленоі кількості перевіркених мною, однозначно 1 місце.
Аромат ніжний, ванількою віддає.
Рекомендую!!!- Достоинства:
- -зволоження
-очищення
-масаж
-аромат
- Егорова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мой любимый скраб для тела, мне нравится что он достаточно скрабирует кожу, но без фанатизма. Большой объем. И ощущения на коже после душа очень нежные
- Анна-Мария К***
Есть запах какой-то?
- Яна С***Продавец: Rozetka
Очень хороший скраб. Взяла на пробу и буду брать дальше. Классно пахнет, хорошо скрабирует кожу. Кожа после него гладкая, бархатистая и увлажненная. Очень приятная цена. Рекомендую.
- Достоинства:
- Отличный скраб, цена
- Недостатки:
- Не выявлено
- Запара С***Продавец: Rozetka
Отличный скраб!!! Увлажняет,делает кожу мягкой и блестящей!! Всем рекомендую)))
- Достоинства:
- Цена, мягкость
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний скраб. Після нього шкіра супер зволожена. Беру постійно
- Недостатки:
Дякуємо за ваш відгук! Рада чути, що скраб для тіла Dead Sea Collection з гімалайською сіллю дбайливо зволожує шкіру і став вашим постійним вибором. Ваш досвід буде корисним для інших покупців.
- Светлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий скраб, завдяки оліям робить шкіру шовковистою, м'ягенькою, має чудовий аромат
Дякуємо за ваш чудовий відгук!
Раді, що скраб Dead Sea Collection з гімалайською сіллю та мінералами Мертвого моря подарував вашій шкірі шовковистість, м’якiсть і приємний аромат. Нехай догляд приносить вам задоволення!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неймовірний скраб, після нього шкіра максимально зволожена і ніжна
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що скраб справді виправдав ваші очікування. Раді чути, що шкіра після нього зволожена та ніжна. Користуйтеся із задоволенням і гарного вам настрою щодня!
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за товар!
Добрий день. Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Вам сподобався скраб. Приємного користування)
- Ганна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю цей скраб. Тіло одразу зволожене, олія залишається і так класно
- Недостатки:
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Дуже приємно чути, що скраб вам настільки сподобався. Його зволожуючий ефект і догляд завдяки оліям дійсно роблять шкіру неперевершеною. Раді, що ви задоволені результатом.
- Тетяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топ!!!!
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що скраб Вам так сподобався! Нехай догляд приносить лише задоволення та чудові результати)
- Світлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер скраб
Доброго дня. Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням)
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасний засіб для догляду за тілом)))
- Достоинства:
- Аромат, зволоження
Доброго дня. Людмила, дякуємо за чудовий відгук. Користуйтесь із задоволенням та звертайтесь ще)
- Гайшинская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скарб понравился, пользоваться удобно, кожа после него мягкая, хорошо очищенная. Рекомендую
- Достоинства:
- Очень хороший скраб
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший сольовий скраб!
Доброго дня ! Юлія , раді , що Вам сподобався скраб для тіла Dead Sea Collection з гімалайською сіллю та мінералами Мертвого моря . Дякуємо за відгук та звертайтесь ще)
- Olga M***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобався, шкіра гладенька
- Ангелина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний скраб , дрібний , не шкрябає шкіру , після використання крем не потрібен.
- Достоинства:
- Не травмує шкіру , запах, ціна.
- Недостатки:
- Немає.
Дякуємо за відгук!
- Таня М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самий найкращий скраб, яким користувалась. Ніжний та зволожуючий
- ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасний засіб.після нього шкіра бархатна
- Достоинства:
- , приємний запах
- Ірина З***Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Границ скраб,беру другой раз.
- Диана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скраб шикарны, дерёт хорошо Приятно пахнет, после использования оставляет на теле маслянистый след, убирает ороговевшую кожу, увлажняет, расслабляет
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую, відмінний скраб
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный скраб
- Достоинства:
- Все
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена
Доброго дня, дякуємо за відгук!
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самый лучший скраб!
- Недостатки:
Доброго дня, дякуємо за гарний відгук!