Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Скраб для тела Dead Sea Collection с гималайской солью и минералами Мертвого моря 660 г (830668008090)

Оценка пользователей 4.61/5
  • AI аналіз відгуків
    70 відгуків:  переважно позитивний (близько 80% позитивні, 10% нейтральні, 10% негативні)
    Проаналізовано 70 відгуків. Більшість покупців задоволені скрабом Dead Sea Collection: підкреслюють чудове зволоження, приємний аромат і м'яку, гладеньку шкіру після використання. Особливо скраб подобається власникам сухої шкіри та тим, хто цінує додатковий догляд завдяки натуральним оліям. Серед недоліків найбільше нарікань на виражену маслянистість і складність змивання як із тіла, так і з ванної. Декого бентежить специфічний запах і необхідність кожного разу мішати засіб перед застосуванням. Загалом продукт рекомендують, але з застереженням щодо жирної текстури та питань комфорту використання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Людмила Б***

Класний скраб. Брала по акційній ціні. Ніжно-масляна структура. Приємний запах. Шкіра після його приємна на дотик.

Достоинства:
    Ціна. Якість. Запах. Результат.
    Недостатки:
    Немає.
  • Александра К***

В этот скраб я просто влюбилась. У него очень приятный запах, он хорошо скрабирует, кожа останется гладкой и нежной после него. Масло сразу не впитывается, ему нужно время, поэтому лучше его использовать вечером.

Достоинства:
    Состав, аромат
  • Ірина Б***

Неймовірний скраб! Перед використанням потрібно розмішати, щоб консистенція була однорідною. Після змивання, вся шкіра ніби змащена олійкою, можна повтирати . Результат: шкіра зволожена максимально, м'якесенька як в немовляти та гладка.

• Оля М***

Обалденный скраб! Кожа после него увлажнённая, напитанная, и пахнет жвачкой не думала, что смогу найти замену, любимому скрабу «Nubian Heritage», который стоит гораздо дороже.

Достоинства:
    Хорошая цена
    Недостатки:
    Нету
  • Дарья А***

Отличный скраб, приятно порадовала, что здесь есть на них скидка! Аромат шикарный, структура очень маслянистая: то есть сразу и скрабит, и увлажняет. Думаю, что буду брать еще, когда закончится.

• Лариса К***

Для дам в возрасте это то что надо. Забыла о маслах и увлажняющихся кремах. Купила не только себе но и подружкам. С возрастом кожа очень пересыхает.

Достоинства:
    Кожа очень нежная и не пересушеная.
    Недостатки:
    Очень скользко. Но мы и так моём душевые.

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що скраб для тіла Dead Sea Collection з гімалайською сіллю та мінералами Мертвого моря підійшов вам та вашим подружкам. Такий догляд дійсно допомагає шкірі залишатися м'якою та зволоженою. Приємного користування)

• Ярославна У***

Запах просто відпад, дуже легко наноситься, після душу дуже зволожена шкіра, немає гіпертравмування шкіри, часточки солі достатньо дрібні. Я вперше замовляла, мені дуже сподобалось

Доброго дня. Дякуємо за ваш чудовий відгук. Раді, що скраб сподобався і подарував вам такий чудовий результат! Легкість нанесення, зволоження шкіри і приємний аромат — це дійсно важливі переваги для комфортного догляду. Приємного користування)

• Елизавета

Скраб - просто класс! Отлично скрабирует кожу, приятно пахнет и хорошо увлажняет засчёт масла в составе. Даже не нужно мазать кремом кожу после него. Попала на скидку 07.12.2024.

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що скраб Вам ідеально підійшов. Масло в складі дійсно чудово працює для зволоження шкіри. Приємного користування)

• Екатерина Р***

Приємний запах, добре відлущує ороговілу кожу, залишає маслянистий шар на тілі

Достоинства:
    Запах
  • Яна Т*** Сидорко

Гарно зволожує шкіру!

• Вікторія

Чудовий скраб!
    Зволожує, масажує, очищує!
    Серед шаленоі кількості перевіркених мною, однозначно 1 місце.
    Аромат ніжний, ванількою віддає.
    Рекомендую!!!

Достоинства:
    -зволоження
    -очищення
    -масаж
    -аромат
  • Егорова О***

Мой любимый скраб для тела, мне нравится что он достаточно скрабирует кожу, но без фанатизма. Большой объем. И ощущения на коже после душа очень нежные

• Анна-Мария К***

Есть запах какой-то?

• Яна С***
    Продавец: Rozetka

Очень хороший скраб. Взяла на пробу и буду брать дальше. Классно пахнет, хорошо скрабирует кожу. Кожа после него гладкая, бархатистая и увлажненная. Очень приятная цена. Рекомендую.

Достоинства:
    Отличный скраб, цена
    Недостатки:
    Не выявлено
  • Запара С***
    Продавец: Rozetka

Отличный скраб!!! Увлажняет,делает кожу мягкой и блестящей!! Всем рекомендую)))

Достоинства:
    Цена, мягкость
  • Юлія Д***

Дуже класний скраб. Після нього шкіра супер зволожена. Беру постійно

Недостатки:

Дякуємо за ваш відгук! Рада чути, що скраб для тіла Dead Sea Collection з гімалайською сіллю дбайливо зволожує шкіру і став вашим постійним вибором. Ваш досвід буде корисним для інших покупців.

• Светлана Я***

Чудовий скраб, завдяки оліям робить шкіру шовковистою, м'ягенькою, має чудовий аромат

Дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Раді, що скраб Dead Sea Collection з гімалайською сіллю та мінералами Мертвого моря подарував вашій шкірі шовковистість, м’якiсть і приємний аромат. Нехай догляд приносить вам задоволення!

• Ірина

Неймовірний скраб, після нього шкіра максимально зволожена і ніжна

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що скраб справді виправдав ваші очікування. Раді чути, що шкіра після нього зволожена та ніжна. Користуйтеся із задоволенням і гарного вам настрою щодня!

• Елена Б***

Дякую за товар!

Добрий день. Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Вам сподобався скраб. Приємного користування)

• Ганна Л***

Чудовий!

• Юлія

Обожнюю цей скраб. Тіло одразу зволожене, олія залишається і так класно

Недостатки:

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Дуже приємно чути, що скраб вам настільки сподобався. Його зволожуючий ефект і догляд завдяки оліям дійсно роблять шкіру неперевершеною. Раді, що ви задоволені результатом.

• Тетяна Я***

Топ!!!!

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що скраб Вам так сподобався! Нехай догляд приносить лише задоволення та чудові результати)

• Світлана Ч***

Супер скраб

Доброго дня. Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням)

• Людмила К***

Прекрасний засіб для догляду за тілом)))

Достоинства:
    Аромат, зволоження

Доброго дня. Людмила, дякуємо за чудовий відгук. Користуйтесь із задоволенням та звертайтесь ще)

• Гайшинская А***

Скарб понравился, пользоваться удобно, кожа после него мягкая, хорошо очищенная. Рекомендую

Достоинства:
    Очень хороший скраб
  • Юлія Т***

Хороший сольовий скраб!

Доброго дня ! Юлія , раді , що Вам сподобався скраб для тіла Dead Sea Collection з гімалайською сіллю та мінералами Мертвого моря . Дякуємо за відгук та звертайтесь ще)

• Olga M***

Мені сподобався, шкіра гладенька

• Ангелина Ш***

Дуже класний скраб , дрібний , не шкрябає шкіру , після використання крем не потрібен.

Достоинства:
    Не травмує шкіру , запах, ціна.
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо за відгук!

• Таня М***

Самий найкращий скраб, яким користувалась. Ніжний та зволожуючий

• ирина З***

Прекрасний засіб.після нього шкіра бархатна

Достоинства:
    , приємний запах
  • Ірина З***

Рекомендую

Достоинства:
    Границ скраб,беру другой раз.
  • Диана К***

Скраб шикарны, дерёт хорошо Приятно пахнет, после использования оставляет на теле маслянистый след, убирает ороговевшую кожу, увлажняет, расслабляет

• Юрий Л***

• Олена Б***

Дякую, відмінний скраб

• Анастасия Б***

Отличный скраб

Достоинства:
    Все
  • Оксана Г***

Дуже задоволена

Доброго дня, дякуємо за відгук!

• Виктория М***

Самый лучший скраб!

Недостатки:

Доброго дня, дякуємо за гарний відгук!