Отзывы покупателей о Ночной крем Dead Sea Collection против морщин с коллагеном и минералами Мертвого моря 50 мл (830668009479)
- Вита З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На жаль не оригінал!!! Користуюсь цим кремом не один рік, є з чим порівняти!!!
- Недостатки:
- Не оригінал!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним.
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Хочемо запевнити вас, що цей крем є оригінальним продуктом бренду Dead Sea Collection. Ми гарантуємо високу якість і достовірність усіх товарів, що представлені в нашому асортименті.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
Доброго дня ! Дякуємо! Звертайтесь ще, будемо дуже раді!
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий крем, але не впевнений, що він справжній, оригінальний ізраїльський.
- Достоинства:
- Нормально вбирається шкірою, без шкідливих наслідків.
- Недостатки:
- Відсутня захисна мембрана і целофанова обгортанка на коробці!
Добрий день, дякуємо за відгук! Можемо запевнити, що крем оригінальний. Документи відповідності та походження товару Ви можете запросити у Розетки.
Гарного Вам дня, та вдалих покупок!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Корем має не насичений запах, гарно впитується та не має відчуття маски на лиці.
- Достоинства:
- За таку ціну чудовий нічний крем.
Доброго дня!
Дякуємо за відгук!
- Кристина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем. Нравится.
- Достоинства:
- Не воняет.
- Недостатки:
- Нет.
- Олена К***Продавец: Rozetka
Неделю назад начала пользоваться. Крем по структуре приятный, более " насыщенный " чем такой же дневной. Не жирный. Запах приятный. Особого эффекта пока не вижу. Для кожи подходит. Буду пользоваться.
- Достоинства:
- Не жирный, хорошо впитывается. Смягчает.
- Надежда М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Игорь И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем покупала маме ей 70 . С ее слов крем качественный , ощущения после него приятные.Запах приятный ,слабо выраженный ,мне аллергику понравилось .Пользуется и дневным и вечерним кремами .Омолаживает ,кожа выглядит лучше. К покупке рекомендую .