Отзывы покупателей о Губная помада Deborah Milano Red Mat с матовым финишем 33 Timeless red 4.4 г (8009518373370)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Milano Red Mat 33

Гарна помада.

Достоинства:
    Шикарний червоний колір.
    Недостатки:
    Жодних.
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Milano Red Mat 30

Не співпадає колір. Насправді він дуже світло - бузковий. Якби можна було б подивитись її на пункті видачі, не забрала б,жалко потрачених грошей

Достоинства:
    Недостатки:
    Колір не співпадає
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Milano Red Mat 05

Новий для мене виробник. Купила з цікавості спробувати щось нове. Якість сподобалася: помада тримається декілька годин, слід на чашці залишає майже непомітний. Цікавий футляр. Все сподобалося.

Достоинства:
    Помада лягає рівномірно, не розтікається за контур губ, можливо мені пощастило, але колір цілком відповідав кольору на моніторі, тому отримала саме те, що очікувала.
    Недостатки:
    В перший день відчувалася сухість на губах після нанесення, але в подальшому такого не повторювалося.
  • Алла Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Milano Red Mat 31

Дуже, дуже хороша! Якісна, насичена, ніжна, гарно тримається, приємна на губах.

Достоинства:
    Якість, колір
  • Ольга З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Milano Red Mat 26

Дуже сподобалась якість помади, на устах майже не відчувається, на чашці не залишає сліду, стійка. Якщо нанести один раз то буде кофейний колір, а якщо декілька разів пройти то більш насичений колір і трохи з рожевим відтінком. Колір 26

• Таня Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Milano Red Mat 26

На даний момент, носила помади не довше ніж 4 години. За цей час вона добре себе показала, не відчувається на вустах, не сушить. Запах нейтральний, та й то не важливо бо майже відразу після нанесення перестаєш його відчувати

Недостатки:
    Транспортна наліпка з штрихом від розетки, залишила схід на пакуванні.