Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Саундбар Defender Z9 16W LED Bluetooth Black (4745090826753)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Кратос

Сам саундбар за свої гроші непоганий, звук через AUX реально хороший, особливо для ПК. Але є два дуже важливі мінуси, через які користуватись ним щодня не дуже зручно.

Перший — у режимі AUX саундбар постійно працює саме від батареї, через що він сідає приблизно за 1–2 дні. Тому його доводиться регулярно підзаряджати. Особисто мені кожного разу потрібно відключати його від AUX і нести на зарядку. Якщо у вас кабель зарядки буде десь поруч — можливо це буде меншою проблемою.

Другий, і для мене найголовніший мінус — при кожному ввімкненні автоматично запускається RGB-підсвітка. Через неї колонка розряджається у 2–3 рази швидше. І щоб вимкнути цю підсвітку, потрібно рівно 10 разів натискати кнопку на колонці. А оскільки я вимикаю саундбар кожного разу, коли відходжу від ПК, щоб економити заряд, то при кожному поверненні мені потрібно знову його вмикати і ще раз 10 разів натискати кнопку, щоб вимкнути RGB. За день таке може повторюватись по 5 разів.

Якби не ці моменти — був би реально хороший саундбар за свою ціну.

• Олег О***

За ці гроші - шикарний продукт. Якісний звук коштує дорого, але цей бюджетний саундбар не пасе задніх у лінійці своїх "сородичів".

• Тамара М***

Довольно не плохая и по звучанию по работе .Я доволен.

• Оксана Р***

Все супер

Достоинства:
    100
  • Юрий К***

Полностью оправдывает свою цену
    Звучит очень бодро есть хорошие высокие частоты и даже немножко баса

Достоинства:
    Многофункциональность
    Недостатки:
    Не выявил
  • Сергій Д***
    Продавец: Rozetka

Ціна якість, рекомендую

Достоинства:
    Досить нормальний звук, є трохи басу