- Полодяк Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Люблю їх за те, що гарно та надійно сидять у вухах і завдяки цьому, музика слухається легко, без напряга. Гучності їхньої мені вистачає, заряджаються швидко, конектяться без проблем. Все добре.
- Достоинства:
- Все добре
- Валентина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Я вже давно цими навушниками користуюсь, а це підбирали племінниці, і вона теж собі такі вибрала. Ціна не захмарна, стильні, стабільно працюють. Звʼязок не відпадає. Батареї витривалі, вистачає надовго. Заряджаються досить швидко. Форма зручна, матеріали комфортні. Звук якісний, не фонить.
- Мацюк Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Вони для мене дуже зручні і музика слухається класно, бо є баси і високі ноти.
- Достоинства:
- Дизайн, звук.
- Недостатки:
- Поки не помітив.
- Вячеслав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Оскільки оглядів на цю модель майже немає то напишу детальний відгук.
1. До цього у мене були дефанк тру толк, тому є з чим порівняти.
Для мене надважливі мікрофони та формат вкладиши. Тому критерій пошуку дуже звужений.
У мене дуже гарний досвід із дефанк тру толк, тому що обирати питання не стояло. Звичайно відсутність технології кісткової провідності далась у знаки при передачі звуку в надскладних умовах, але у повсякденному використанні за кермом, міти, розмови в супермаркетах чи то на вулиці (без сильного вітру) даються цим навушниками на тверду 4ку із 5.
Тому по мікрофонами все добре. У дефанк тру толк було дуже добре або прекрасно!
2. Передача звуку. У брата дефанк тру м'юзік. І я б не сказав, що я відчув сильну різницю між тру лайт у звучанні. Приємні баси та глибина. Я не меломан, тому якість звуку для мене добра за якістю. Знову, не можу сказати прекрасна чи дуже добра, але на тверду 4ку точно тягне!
3. Посадка у вусі на диво краща ніж у дефанк тру толк. Я б сказав трохи щільніша посадка у вусі. В моєму випадку це більше плюс, комусь може бути меньше зручним. За посадку можу сказати дуже добре! Протягом дня я ношу їх не меньше ніж 5 годин із короткими переривами і на вечір до сну я все ще можу спокійно їх використовувати, вуха не протестують :)
4. Самі динаміки як і в інших дефанк не самі гучні. Для мого слуху меньше як на 50% я не опускаю, хіба що перед сном вже. Протягом дня зазвичай 50% і більше Відповідно це відбивається на розході заряду АКБ.
5. У дефанк тру толк що кейс що навушники вкриті софт тач покриттям. Сам кейс швидко став потертим та втратив вигляд. Тут такого покриття немає, хоча неглянцевість покриття дає цупкішу посадку як в руках так і у вусі. Матеріал пластику приємний та більш практичний. Оцінка: дуже добре!
6. Упаковка мені більше подобалась у дефанк тру толк. Тут просто маленька коробочка. Не скажу що її недостатньо але вигляд простуватий. Зробимо знижку на ціну;)
Висновок:
По всім параметрам тверда 4ка із 5ти!- Достоинства:
- Ціна, якість, мікрофони, звук, матеріали
- Недостатки:
- Динаміки можна і гучніше (імхо), АКБ навушників треба більше.
- Криниця В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники с удобными амбушурами, в которых приятно слушать музыку. Не глючат и быстро заряжаются.
- Пинчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники по качеству вполне хорошие. И звук и другие параметры я уже оценил, так что могу их рекомендовать.
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Гарні навушники за свої гроші
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Алексей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Прослужили близко 2 лет, может чуть меньше, достаточно живучие за свою цену, заказываю сейчас уже 2 пару на замену старым, и с уверенностью могу посоветовать, из косяков через год где то возможно после падений началась проблема с тем что наушники не понимали что находятся в кейсе и не отключались от телефона, и соответственно садились, находясь в кейсе, и второй момент, что если хотите звучание получше, скачайте их оффициальную программу, и настройте внутри нее, так и сможете подобрать настройки звука под себя, и сделать их погромче таким способом
- Достоинства:
- Нормальный звук, цена, удобство в использовании, классный кейс
- Недостатки:
- Из минусов могу отметить, что в первый раз когда купил, проверил звук и один из наушников был тише, поменял на другие и там было все ок, так что могу списать на брак
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Все чудово,зручні у використанні.
- Кирил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники всі оцінюють залежно від очікувань. Я, наприклад дуже багато не очікував від них, все ж не аерподси. Тому відчув приємне здивування. Вони класні: і дизайн і звук і автономність і стабільна робота блютузу. Тож рекомендую для тих, хто хоче недорого придбати гарну якість.
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Другий відгук після 10 місяців користування. Повертаючи навушники в кейс ніколи не впевнений що вони від'єднались від телефону і почали заряджатися, як наслідок я не чую в телефоні того хто мені подзвонить і як бонус чую повідомлення що батарея розряджена коли дістаю навушники з кейса в ранці після ночі заряджання. Все вирішилось за допомогою бетонної підлоги об яку я розтрощив ці навушники.
- Достоинства:
- Колись було гарне звучання і низька ціна
- Недостатки:
- Навушники "не знають" коли їх поклали в кейс
Дякуємо, що обрали навушники DEFUNC!
Найчастіше причиною такої поведінки навушників є порушення контакту між нами та зарядним кейсом, наприклад через забруднення, окислення або западання контактів. У такому випадку навушники фізично не з'єднуються з кейсом, не отримують сигнал для відключення від пристрою і не починають заряджатися, хоча ззовні все виглядає як звичайне вкладання. Це вирішується чищенням контактів і, за потреби, сервісною діагностикою.
На жаль, механічні пошкодження автоматично анулюють можливість гарантійного обслуговування, тому вплинути на ситуацію з цим конкретним пристроєм ми вже не зможемо. Якщо у Вас залишились питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо.
- Ігнат Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюсь навушниками півроку, дуже подобаються. Максимально зручні, не тиснуть, гладенькі, з вух не випадають.
- Достоинства:
- Якісний звук, зручна форма, робочий мікрофон, витривалі батареї.
- Аліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Defunc True Lite легкі, зручні і не викликають дискомфорту навіть, коли довго в них сиджу. Звук приємно здивував, чистий, насичений, баси відчутні, але не “перебивають” інші частоти. Особливо сподобалось, як працює мікрофон: під час дзвінків мене добре чують навіть на вулиці.
Підключення швидке і стабільне, не було ще жодних обривів. Заряду вистачає надовго. Сенсорне керування інтуїтивне, швидко звикла. Загалом навушники виглядають стильно і працюють на рівні значно дорожчих моделей. Однозначно рекомендую, дуже вдале поєднання ціни, якості і комфорту! - КсюшаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Майже три місяці вже користуюсь навушниками, дуже подобаються. Добре тримають заряд, встигаю заряджати від мережі. Звук чистий і приємний. Гарно працює мікрофон, передає мій голос чітко, виразно, без навколишнього шуму. Зручні, приємно ними користуватися.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Навушники в загальному не погані,але лівий навушник грає значно тихіше за правий,а їм тільки місяць
Представник постачальникаСвітлано, доброго дня!
Дякуємо, що обрали навушники DEFUNC!
Найпоширенішою причиною зниження гучності, за зверненнями до сервісного центру, є забруднення сіточок навушників. Для стабільної роботи та збереження якості звуку рекомендуємо регулярно очищувати навушники згідно з рекомендаціями виробника. Поверхневе очищення сіточок часто буває недостатнім.
При необхідності, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки і ми допоможемо з усіма питаннями: детально проконсультуємо вас, як правильно провести очищення або, за потреби, організуємо гарантійне обслуговування.
- Саша А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Замечательные наушники, в них очень удобно слушать музыку или же смотреть тик-ток, ютуб и другой контент. Звук качественный, не расслаивается, мощный и выразительный. Я даже не на полную громкость слушаю. Работают стабильно, контакт устойчивый.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Замовила навушники defunc lite, бо мені подобається цей бренд, я вже користувалась раніше їх продуктом. А саме цю модель вибрала, бо вона без силіконових амбушур, і це більш гігієнічно, не збирається бруд. В ушах у мене навушники добре тримаються, і аж так, щоб відключатись від оточення, як з вакуумними, я не люблю. Мені подобається звук- чистий, органічний. Гучності достатньо. Керувати навушниками легко, чутливий сенсор спрацьовує відмінно. Навушники купувала для прослуховування контенту, але і відповісти на дзвінок абсолютно комфортно, мікрофон з шумозаглушенням, мене чути виразно і чітко. Відмічу також батареї, хороший заряд, не на день вистачає. Контакт стійкий, не відпадає від телефона. Про довговічність не переживаю, є хороший гарантійний термін .
- Недостатки:
- Поки нічого не знайшла
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Із плюсів це мікрофон справді нормально мене чути, а так навушники дуже тихі, якщо по місту йти то взагалі майже не чутно музики.
- Достоинства:
- Мікрофон
- Недостатки:
- Дуже тихі
- Люда Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники люблю і за форму і за звук. Класичний дизайн, легкі, з якісного матеріалу і зроблені акуратно. Нічого не перекошено і не відвалюється. Зручна посадка- комфортно відчуваються і не випадають.
Звук приємний, чистий. Гучності вистачає. Покупкою задоволена. - Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На вигляд і по зручності все ок.
Через місяць з лівого відпала сіточка, через два перестав працювати лівий динамік.
Досить тихі- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість, гучність
Представник постачальникаОлег, доброго дня!
Дякуємо, що обрали навушники DEFUNC!
Ймовірно, причиною поломки динаміка могло стати потрапляння бруду всередину навушника. Для стабільної роботи рекомендуємо регулярно очищувати навушники згідно з рекомендаціями виробника.
На всю продукцію DEFUNC, придбану у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія - 2 РОКИ! Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблеми, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів.
Тому, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінимо навушники на нові.
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарні навушники зі зручною формою амбушур. Звук хороший, музику можна слухати. І моє спостереження таке, що за цими навушниками, як і за іншими, треба доглядати, щоб вони корректно і довго робили.
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Стали за короткий час користування грати тихіше + сітка що прикриває динамік просто шматок наклеєної зверху штампованої тканини що відклеюється і не дасть вам можливості почистити їх!
- Достоинства:
- Більш менш якісно зароблені
- Недостатки:
- стали тихіші + сітка на динаміку відклеюється
Представник постачальникаМиколо, доброго дня!
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Мені здається я перечитала всі відгуки які тут є, аххах. Думала, думала і замовила все-таки ці навушники.
По- перше, це швидка доставка, приїхали на наступний день до мене, ( п.с. в Київ), за це респект.
По- друге якість дійсно хороша. Звук в них крутий, збалансований та гучний.
А мікрофон, то взагалі любов, можу спокійно розмовляти у громадських місцях, ENC справляється зі своєю роботою на ура, можу тепер не кричати щоб мене почули, а СПОКІЙНО говорити.
Стосовно заряду, то тут теж все ок, навушників вистачає на години чотири безперервної роботи, а з кейсом мені взагалі на тиждень. Так як вимикають зараз світло, то це жирний плюс.
Сенсорним управлінням користуюсь не так часто, але зручно в деяких ситуаціях, воно досить чутливе і легко в ньому розібратися.
Звʼязок тримають з телефоном нормально, не відʼєднуються самостійно.
Заслужено пʼять зірок ) - Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Жахливі навушники. Звучать гірше ніж будь-які найдешевші.
Купив минулого місяця китайські за 100 грн, навіть там звук краще.- Достоинства:
- Колір
- Недостатки:
- Тихі, випадають з вух, низька якість звуку, зависока ціна
- КарінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Стильні навушники, нагадують еірподси по формі.
Вибрала білі, виглядають елегантніше. Дуже зручні. Просто управляти- тапаєш по сенсору- і все ок!
Я задоволена якістю звуку. І потужності мені вистачає. Мікрофон теж якісний, голос не спотворює, ніякого зайвого шуму нема. - Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Зручні у вусі, тримають заряд, кейс приємний на дотик, колір не вигорає
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Хуже наушников у меня еще не было.
1. Пластик невыразительный, мутный.
2. Доставать из чехла, это мучение. Почему не сделать чтобы нормально открывалась крышка.
3. Сам чехол маленький.
4. Подключение еще тот квест.
В общем, понял что мучиться я с ними не хочу. Возможно там неплохой звук и прочее, но это не мой вариант. - Борис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За свою цену приличные наушники. Всё в них устраивает и звук и автономность и дизайн. Вставляю их в уши и наслаждаюсь музыкой. На своём опыте уже понял, что дефанки равно качество.
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купив просто “на пробу”, думав, що це такі бюджетні вкладиші без претензій. Але вже на другий день вони стали моїм постійним супутником. Вийшов на ранкову прогулянку, і вражений, що звук чистий, бас не гепає, а достатній.
При цьому вони легкі, і навіть після кількох годин не відчуваєш, що щось постійно торчить у вусі. Батарея тягне десь 5 годин без підзарядки, а кейс дає ще пару зарядок, згідно з інструкцією.
Коли зізвонююся з друзями, то мікрофон працює добре, ENC тримає шум міста під своїм контролем- це точно :)
Двома словами: беру їх із собою всюди. Рекомендую тим, хто хоче щось компактне, надійне і без зайвих наворотів. - Ліля С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Я купувала навушники майже два роки тому. Користуюсь ними весь цей час з великим задоволенням і жодної поломки чи просто глюків не було.
Динаміки і мікрофон якісні, звук чистий, збалансований, без стороннього шуму. Технологічні батарейки все ще забезпечують хорошу автономність. Хороший бренд, буду користуватись і надалі. Тим більше, що і форм-фактор мені подобається - Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Вчора зламалася, працювали нормально з червня 2024
Представник постачальникаСергію, доброго дня!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Поки гарно працюють другу неділю користуюсь
- Достоинства:
- Мініатюрний боксік
- Аліса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Через 5 місяців експлуатації майже нечутно грає лівий навушник
Представник постачальникаАлісо, доброго дня!
- Ілля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Надійні і зручні навушники, користуюсь ними з задоволенням. Форм-фактор мені підходить, відчуваються зручно. Звук якісний, не розслоюється, нема стороннього шуму. Мікрофон якісно передає мій голос при розмові, перекриваючи зовнішній шум. Я задоволений покупкою цих навушників.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На момент покупки навушників про defunc я нічого не знав. А зараз хочу сказати, що це не такий відомий бренд, як Sony чи Apple, але навушники дуже якісні і є вибір на різний смак. Ціни демократичні. Зручна продумана форма і хороша якість. Я своїми користуюся пару місяців і дуже задоволений
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Користуюсь з травня 2025, форма ніби то ок, але іноді відчувається дискомфорт, сіточки забруднились за тиждень тому довелось їх видалити, один динамік почав рипіти, і рази в півтора знизився час використання на одному заряду.
- Достоинства:
- Тоді була акційна ціна
- Недостатки:
- Потребують ідеальних умов користування
Дякуємо, що обрали навушники DEFUNC!
Для стабільної роботи будь-яких навушників важливо регулярно очищати сітки від пилу та бруду, оскільки навіть незначні забруднення можуть впливати на якість звуку.
Якщо час автономної роботи ваших навушників помітно зменшився, радимо звернутися до нашої служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінимо їх на нові.