Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Наушники Defunc True ANC Черные (D4351)

Оценка пользователей 4.2/5
  • AI аналіз відгуків
    290 відгуків:  68% позитивних, 20% нейтральних, 12% негативних.
    Аналізовано 290 відгуків. Навушники DEFUNC D4351 користуються популярністю завдяки якісному звуку, зручній формі, багатофункціональності та ефективному (але не завжди!) режиму шумозаглушення. Значна частина покупців відзначає гарну автономність та стабільне підключення. Однак часто надходять скарги на роботу одного з навушників (гучність, зарядка), роботу додатку та несправності бездротової зарядки. Проблеми з мікрофоном і отриманням подарункової зарядки також трапляються як окрема претензія. Проте, якщо девайс працює без проблем — більшість вражень залишаються позитивними. _ШІ, згенеровано на основі тексту відгуків клієнтів_ [ Якість звуку] [ Комфорт та форма] [ Шумозаглушення] [ Автономність] [ Надійність роботи] [ Додаток/управління] [ Підключення] [ Бездротова зарядка] [ Мікрофон] [ Якість матеріалів] [ Комплектація] --- #### Якість звуку 77 згадок — 68 позитивних, 9 негативних Більшість покупців високо оцінюють звук: він насичений, чистий, із глибокими басами. Окремі скарги стосуються недостатньої гучності або погіршення звучання з часом. - "**Звук просто супер, це найкращі навушники якими я користувався.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=55438638) - "**Звуку досить мало. Але мене чутно нормально, якщо балакати по телефону.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=56281007) - "**Якість звуку добра, чутливість теж.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=55951276) - "**Так, звук звичайно кращий, але щоб кардинально – ні.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=59486365) --- #### Комфорт та форма 51 згадка — 44 позитивних, 4 негативних, 3 нейтральних Навушники частіше називають зручними, легкими, анатомічними, чудово підходять для тривалого носіння. Проте дехто відзначає, що невдалий кейс або форма не підходить саме їм. - "**Ці дефанки в мене живуть вже більше двох років і вони дуже якісні. Зовнішньо акуратні, матеріал не пошкрябався, не потріскався.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=61977110) - "**Не давлять, не випадають. Тримаються нормально.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=59323355) - "**Форма жахлива — постійно випадають з вух.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=60933999) - "**Ніколи не міг довго носити вакуумні, але ці не спричиняють дискомфорту.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=58666822) --- #### Шумозаглушення (ANC) 65 згадок — 54 позитивних, 9 негативних, 2 нейтральних Позитивно відзначають справжнє працююче шумозаглушення – особливо в місті, транспорті та на роботі. Натомість частина критики — низька ефективність або взагалі ефект "для галочки". - "**Шумопоглинання працює чудово, в транспорті та на вулиці музика звучить чисто й об’ємно.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=61668683) - "**Режим ANC працює, шум транспорту чи інших людей пропадають майже повністю.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=62197431) - "**В назві є ANC, але його щоразу треба вмикати. ANC перестав працювати через місяць використання.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=57110033) - "**Купив з надією на функцію активного шумоподавлення, але нажаль її тут немає.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=59862591) --- #### Автономність (батарея) 44 згадки — 35 позитивних, 9 негативних Часто пишуть, що навушники тримають заряд довго (до тижня в економних режимах). Проте є нечисленні нарікання на швидкий розряд, проблеми з підзарядкою і деградацію акумулятора з часом. - "**Автономність супер, одного заряду вистачає на кілька днів.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=61773076) - "**Батарея тримає 4–5 днів при активному використанні.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=61899936) - "**Дуже бистро сідає батарея, прям дуже.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=62423612) - "**Через 11 місяців правий навушник працює лише 10 хвилин від повного заряду.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=58984034) --- #### Надійність роботи/дефекти 61 згадка — 32 позитивних, 29 негативних Чимало власників відзначають, що навушники працюють безвідмовно навіть через рік. Але дуже помітна частка звернень до сервісу через несправний навушник, проблеми із зарядкою, синхронізацією чи швидке псування одного з "вух". - "**Працюють чудово!!! Оце я розумію якість...**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=62412451) - "**Через рік користування лівий навушник періодично стає набагато тихіше ніж правий...**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=62265506) - "**Через пів року тише почав працювати левий наушник.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=60305357) - "**Навушники не працюють. Все нове... просто не вмикаються, хоч кейс повністю заряджений.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=61617746) --- #### Додаток та сенсорне керування 33 згадки — 15 позитивних, 14 негативних, 4 нейтральних Відзначають зручність керування сенсором, проте багато хто скаржиться на додаток: баги, вимогу GPS, труднощі з реєстрацією чи обмежені функції. Претензії викликає також відсутність функцій налаштування жестів. - "**Дуже комфортно перемикати режими і функції, сенсор зручно розташований.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=59110626) - "**Поганий додаток, в якому важко зареєструватися і користі від якого майже нуль.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=55469578) - "**Додатком до цих навушників можна користуватись лише через доступ до місцезнаходження.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=62265506) - "**Сенсор реагує чудово, керувати режимами і функціями легко.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=61669851) --- #### Підключення 23 згадки — 16 позитивних, 5 негативних, 2 нейтральних В основному описують стабільне з'єднання з телефоном, планшетом або ноутбуком. Декілька власників стикаються із розривами, проблемами з синхронізацією між навушниками чи перекресленим підключенням при кількох користувачах. - "**Контакт з телефоном і планшетом держать добре, провалів нема.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=61582557) - "**Декілька днів були короткі приривання сигналу то в лівому то в правому навушнику.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=55469578) - "**Навушники швидко паруються з телефоном!**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=60653370) --- #### Бездротова зарядка (комплектація) 37 згадок — 15 позитивних, 19 негативних, 3 нейтральних Позитив — це зручність бездротової зарядки як бонусу, але скарг на її відсутність у комплекті чи некоректну роботу більше, ніж відгуків з вдячністю. - "**В подарунок положили безпровідну зарядку, дякую за це.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=59891883) - "**Бездротової зарядки в комплекті не було.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=61311569) - "**Безпровідна зарядка, яка йшла в подарунок нагрівається при заряджанні, тому не ризикую нею заряджати.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=55856787) --- #### Мікрофон/гарнітура 31 згадка — 18 позитивних, 13 негативних Часто відзначають хорошу якість дзвінків, чіткість для співрозмовника, активне шумоподавлення під час розмов. Часті негативи стосуються тиші чи нечіткості, особливо поза приміщенням, або погіршення мікрофону з часом. - "**Мікрофон теж хороший, можу спокійно розмовляти через них.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=59891883) - "**Звук ок. Для розмов - не годиться, або може в мене брак який.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=59572933) - "**Дуже добре записує голос навіть коли на вулиці біля шумної дороги.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=57254884) --- #### Якість матеріалів 16 згадок — 14 позитивних, 2 негативних Навушники описують як міцні, приємні на дотик, немає швидких подряпин. Рідко згадується про лакофарбове покриття, що швидко забруднюється. - "**Пластик корпуса і самих наушників приємний на дотик і царапини не залишаються.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=61325256) - "**Матеріал корпусу вау, на дотик приємні.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=61459000) --- #### Вартість/ціна-якість 25 згадок — 17 позитивних, 6 негативних, 2 нейтральних Переважна більшість вважає ціну виправданою для такого набору функцій та якості. Деякі вважають товар надто дорогим стосовно вражень чи стабільності роботи. - "**Ціна повністю виправдана. Хто шукає якісні TWS з хорошим ANC, рекомендую!**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=61773076) - "**Невдекватна ціна на такого роду товар, напевно тільки через наявність гарантії.**" [Читати далі](https://rozetka.com.ua/ua/defunc-d4351/p388697601/comments/#id=61878247) --- **Загальний тон:** 68% позитивних, 20% нейтральних, 12% негативних.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олег В***

Навушники класні

Достоинства:
    Звук
    Недостатки:
    Правий наушник погано сидів в вусі під час бігу вилитів і загубився в траві, поки шукав то по мене приїхав бус думали закладку шукаю, якщо можна купив тільки правий наушник

Олеже, доброго дня!

Дякуємо Вам за вибір навушників DEFUNC!

Будь ласка, зверніться до служби підтримки клієнтів за номером телефону 0 800 50-24-05 або напишіть нам у Telegram: @defunc.ukraine і ми допоможемо Вам у вирішенні цього питання.

• Стас Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Отличные наушники, эргономичные, функциональные. По форме подошли практически идеально, материал приятный. С телефоном и планшетом соединение устойчивое, связь качественная, что хорошо сказывается и на качестве воспроизведения. Режимы и функции переключаются без проблем. Чаще использую режим с anc, если разговариваю вне здания или в транспорте. Шумодав реально работают . И мои собеседники на слышимость не жалуются. С учетом беспроводной зарядки стоимость комплекта очень лояльная, качество хорошее.

Недостатки:
    Вполне устраивают
  • Слава Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Класні вакуумні навушники! Комфортна форма. Ігровий режим- з мінімальною затримкою звуку. Музичний режим- з якісним насиченим звуком. Також є режим прозорості та активного шумозаглушення. Зручно переключаються між режимами і функціями . Бездротова зарядка- непоганий бонус.

Достоинства:
    .Бездоганна робота
  • Світлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Нові навушники від DEFUNC! Це вже не перші DEFUNC , якими я користуюсь , але ці надзвичайно круті- мають 4 режими-активного шумопоглинання, режим прозорості, ігровий та музичний. Кожен режим має свою нішу використання, на вулиці, в транспорті- АNC, музичний задовольнить навіть музичних приверед. Поки що покупкою повністю задоволена, продовжую активне тестування всіх параметрів!

• Саша Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Отримала в подарунок від чоловіка і дуууже задоволена!!
    Раніше користувалася Defunc True Music, не погані навушники були, своє відпрацювали. Після більше 2 років батарея стала тримати гірше, так все було круто, та вирішила змінити. А тут зʼявилися нові на розетці, не такої форми, переживала, що будуть не такими зручними, та вирішила ризикнути заради анс. І не шкодую, бо ці також сидять зручно, хоча і повноцінні вакуумні (зазвичай вакуумні мені не підходять)
    Що принципово порадувало в нових, чого не вистачало в мьюзік, так це анс/прозорість (анс до речі, добре глушить потяг, перевірено дорогою), безпровідна зарядка футляра і ще й нарееешті працюючий додаток (дивно, що ніде про це на сайті не сказано)! Тепер і еквалайзер вбудований є, можна музику налаштувати, і заряд показують, і місце останнього підключення, і навіть ігровий чи музичний режим (одночасно неможна їх включити). Я в ігри не граю, але в ігровому приємніше смс писать, затримки не відчувається, звук не відстає.
    Корочше, я задоволена максимально ними, от правда, всім на роботі показую і раджу))

Достоинства:
    Вигляд, звук з налаштуваннями, нарешті ДОДАТОК, зручність, безпровідна зарядка
    Недостатки:
    В додатку треба реєструватися через пошту, хз нащо це зроблено, та то таке
  • Ксеня Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники, в яких шумозаглушення реально працює. Повноцінно користуюсь девайсом в шумних локаціях- на роботі, в транспорті, на вулиці, та будь-де. Причому можу як прослуховувать контент, так і спілкуватись з кимось. Зручна анатомічна форма, сенсорне регулювання режимів і функцій. Добре тримають заряд.І взагалі, вони вартують своїх грошей.

Достоинства:
    Зручні, шумозаглушення ефективне, в комплекті бездротова зарядка
    Недостатки:
    Практично нема, все відповідає опису
  • Анна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Вибирала собі навушни, хотіла аби були недорогі, але якісні, замовила дану модель. В подарунок до навушників була безпровідна зарядка, що є дуже круто, адже це зручно. Звучання в них хороше, моють пару режимів- особливо мені подобається режим шумозаглушення, працює суперово.

• Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Загалом товар дуже чудовий! Гарний звук, шумодав, час роботи. Але є момент - навушники у білому кольорі за декілька днів стають чорними(

• Джаред Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Данные наушники приобретались для подарка.
    Качеством данных наушников очень даже доволен. Явно не китайский подвальный хлам. Все функции, которые изложены в описании достоверные и соответствуют действительности.

Рекомендую именно данную модель!

Просмотр фильмов осуществляется в этих наушниках, словно в кинотеатре. Это не может не радовать. Не выпадают из ушей, стильно смотрятся в ухе.
    Плотно сидят в боксе. Матовый пластик, остаются следы, в этом случае я бы порекомендовал изготовителям комплектовать специальную протирочную тряпочку для этой модели, желательно с их логотипом

Насчёт подарочной беспроводной зарядки не могу не чего сказать, так как не использовал ещё, ибо наушники пришли заряжены, и ещё заряда хватает.
    Внешне удобная, компактная и стильная приспособа.

Достоинства:
    Всё соответствовало ожиданиям.
    Недостатки:
    В поисках
  • Валерій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Прекрасные наушники. Пользуюсь уже несколько месяцев и все отлично. То что пишут про шумоподавления то как по мне идеального не существует , в air pods pro примерно такое же шумоподавления. Вообщем прекрасные наушники.

Достоинства:
    У меня потерялся один из наушников и мне отправили без платно новый , очень отзывчивая компания.
    Недостатки:
    Не заметил
  • Людмила Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купила навушники на подарунок чоловіку, але вони мені так сподобались, що я частенько в нього їх "позичаю". І ось дочка зробила мені сюрприз- подарувала рожеві- неймовірний колір! Я б собі, мабуть, такий і не купила . Сказати , що я задоволена- це нічого не сказати. Вони надзвичайно зручні! Шумозаглушення просто супер, в літаку перевірено- ефективно! Заряду вистачає надовго, в дорозі якраз пригодилось . Зручно переключаються. Ще й бонус є- безпроводова зарядка- тепер у кожного своя.

Достоинства:
    Вакуумні, звук чудовий, надійно працюють.
  • Таня К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Одразу видно візуально, що навушники зроблені якісно, пластик приємний на дотик і не царапається. При підключенні проблем не виникає, зʼєднуються швидко і без переривань. Мікрофон чудового прибирає зайві звуки, голос мій не змінює. Звучання чисте, збалансоване, слухаю із задоволенням. Вдалий комфортний дизайн, з вух не випадають.

• Георгій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Працюють відмінно. Дякую магазину Розетка.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звук просто супер,це найкращі навушники якими я користувався. Рекомендую.

Достоинства:
    Якість звуку,функцінонал,розмір навушників та кейсу.
    Недостатки:
    Не зручно доставити навушники з кейсу.
  • Станіслав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Від самої розпаковки відчуття лухарі.
    Кейс приємний на дотик, коробочка приємна, шнурок приємний, паралон всередині приємний навушники теж приємні.
    Інструкція завтовшки більше ніж Кобзар
    Під'єдналися швидко, еквалайзер через додаток підлаштував і можна слухати.
    Звук дуже насичений, соковитий, що не може не радувати. Мікрофон ще не перевірив, сказати нічого.
    В комплекті дві пари додатковий амбюшюр, ті що одразу встановлені норм.

Достоинства:
    Звук, якість збірки, матеріали
    Недостатки:
    Кейс не фіксується у відкритому положенні і ледь його нахили він зачиняється
    Навушники у кейсі сидять доволі плотно, і іноді потрібно 14 годин щоб їх витягти
  • Юра О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Наушники действительно на свои деньги, ANC реально работает, без преувеличения, проверял на разных локациях.
    Посмотреть фильм, полистать тик ток, звук отменный и крутой.
    Длительность работы достаточно высокая, в не зависимости от того в каком режиме используешь наушники.

Достоинства:
    Адекватная цена, крутой микрофон
    Недостатки:
    Нету
  • Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Прекрасные беспроводные наушники. Я пользуюсь этими наушниками уже полтора года и недавно купила папе такие же. Для тех, кто любит бас и не любит, когда все вокруг слышат, что вы слушаете даже на максимальной громкости, эти наушники для вас! Хорошее, чистое звучание с шумоподавлением. Гарнитура здесь - лучшая из всех, что я когда-либо использовала. Хорошо записывает микрофон голос, даже когда вы находитесь на улице возле шумной дороги. Рекомендую.

Достоинства:
    Басы, звук, качество, заряд, микрофон, дизайн, удобство.
    Недостатки:
    Недостатков не заметила.
  • Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green

Сьогодні отримав. Бездротова зарядка йде в подарунок. Звучання бомбезне. Приємний на дотик кейс для носіння. Якщо хочете додаткові -5%, треба зробити передплату за товар. Рекомендую за такі кошти. Баси гарні. Звуку достатньо.

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Поки невиявив
  • Наталія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Мені дуже сподобався звук наушників автономність прекрасна все супер за свої хроші

Достоинства:
    Топовий звук, ціна
    Недостатки:
    Незнайшов
  • Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Хороші навушники гарно тримає батарея звук гарний зручний додаток навушники сидять у вусі гарно всім раджу

Достоинства:
    Ціна якість звук
  • Гогола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green

Якісні навушники з гарним звучанням.Корпус і самі навушники виготовлені з якісного матеріалу.Мав дешевші навушники даної фірми дуже задоволений якіст яка є на високому рівні.

Достоинства:
    Звук якість матеріалу дизайн
    Недостатки:
    Невиявлено
  • Анастасія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купавала навушники на подарунок подрузі, але потім так сподобались, що й сама захотіла купити, записала в свій віш-лист та отримала у подарунок. Дуже задоволена кольором, він неймовірний. В житті в 1000% ще красивіший ніж на фото. Приємно, що до кожного замовлення в подарунок безпровідна зарядка. Що до роботи самих навушників, то тут все супер: звук на дуже високому рівні, заряд тримають довго, зручна посадка у вусі, мікрофон також хороший.

• Виталий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink

Хорошие наушники.Все пришло вовремя.Спасибо Розетке.

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
    Достоинства:
    Шумоподавление
  • Сергій В***

Чудові навушники.
    Сподобалось все:

За 2700 грн отримав бвльше ніж очікував.

Єдиний момент - не можу знайти до них захисний чохол. Може хто знайшов, або підібрав від інших моделей, то підкажіть - буду дуже вдячний

Достоинства:
    1.Чудові баси.
    2.Технологія ANC.
    3.Хороший мікрофон - співрозмовники чують добре.
    4.Бездротова зарядка в подарунок.
    Недостатки:
    Відсутність захисних чохлів на ринку
  • В'ячеслав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Навушники дуже круті та зручні, дівчині дуже сподобались тепер планую купити собі, але залишилось питання, пишуть що має йти в подарунок пездротова зарядка а її немає, чи на точці видачі забули видати чи їх не прислали так і не зрозуміли

Достоинства:
    Зручні, гучні, шумо гасіння просто вау, га вулиці мікрофон просто топ
    Недостатки:
    Незрозубіла з пездротовою зарядкою, а так все гул
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Дуже зручні та приємні на дотик навушники, приємний матеріал, глибокий звук, довго тримають заряд (витримали 6 годин розмови по скайпу, а у режимі виключно прослуховування музики - ще довше).
    Але. Коли вкладаєш навушники у кейс, це лотерея - один раз із трьох вони не починають заряджатися і продовжують працювати, не від'єднуючись від телефону. Декілька разів я це не помічала і отримувала на ранок повністю розряджені навушники.
    У всьому іншому без нарікань. Люди, які не бачать різниці між різними режимами шумодаву - мабуть мають вади слуху, бо різниця ДУЖЕ відчутна. Коли вмикаєш режим прозорості, всі звуки навкруги починають записуватись на вбудований мікрофон і підсилюються у навушниках. Дуже зручний режим, наприклад, для магазину - будь-яке слово касира дуже чітко відчутне і навушники витягати не потрібно.

Достоинства:
    шумодав, довго тримають, приємні на дотик, зручні
    Недостатки:
    часто не спрацьовує початок зарядки навушників і не відключається bluetooth, коли кладеш навушники у кейс

Анастасіє, доброго дня!

Дякуємо Вам за вибір навушників DEFUNC!

Проблема із заряджанням Ваших навушників може бути пов'язана з потраплянням сторонніх частинок у зону контакту в зарядному кейсі, внаслідок чого навушники не можуть розпізнати зарядний кейс. Рекомендуємо Вам очистити зарядний кейс та звертати увагу на світлові індикатори зарядки. Сигналом, що навушники розпізнали кейс і почали заряджатися, буде мерегтіння першого і останнього індикатора після закривання кришки кейсу.

Для більш детальної консультації будь ласка, зверніться до служби підтримки клієнтів за номером телефону 0 800 50-24-05 або напишіть нам у Telegram: @defunc.ukraine і ми з радістю допоможемо Вам.

• Марія К***

В мене є інша модель цієї фірми. Коли кейс розряджається, якщо його не під'єднати до зарядки - навушники в кейсі автоматично продовжують працювати. То баг. А якщо перше включити навушники а потім блютуз, треба вручну під'єднувати. Вже звикла за два роки користування)

• Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Лучших наушников не найти. Использовал полгода — пережил и разбрызганную воду, и даже падение, поэтому заявленная водостойкость действительно работает. Качество звука тоже хорошее. Сами наушники имеют три режима работы: активное шумоподавление (ANC), режим прозрачности и шумоподавление окружающей среды (ENC). Все режимы работают хорошо К сожалению, я потерял. Зашел на розетку, чтобы взять еще одну пару)

Достоинства:
    Чистый звук, басы, качество наушников и водонепроницаемость.
    Недостатки:
    НЕТ
  • Тетяна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Прийшли чудово упаковані без пошкоджень, сам кейс зроблен із приємного і якісного пластику, навушники діставати і складати легко.
    Про навушники скажу, що вони чудово грають і є музикальний режим та ігровий з мінімальною затримкою звуку.
    Мікрофон прекрасно працює, заглушує зайвий шум і добре передає розмову. Автономність доволі висока, мені в принципі вистачає з головою.
    Ще великий плюс, що навушники вакуумні і в них набагато комфортніше ніж в інших але це індивідуально для кожного, для мене це при виборі було важливо.

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Купляв дружині на подарунок, але сам іноді користуюсь.
    Підходять і на Iphone і на Android.
    Непоганий звук, гарна автономність, дуже зручно і мені і дружині лежать у вухах.
    Загалом, дружина задоволена і я собі такі тепер хочу.

Достоинства:
    Зручні, невеликі, гарний звук та термін розрядки.
    Недостатки:
    Купив на подарунок і тепер собі такі ж хочу)))
  • Денис Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Зміняю відгук на рахунок мікрофонів . Як що користуватись двома навушниками , то співрозмовник чує гарно , якщо одним , то не дуже.

Достоинства:
    Гарні навушники
    Недостатки:
    За таку ціну немає
  • Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники зручні, легенькі, маленькі. Звук трохи тихий. Кейс малий, слизький, діставати не зручно.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Безпровідна зарядка не заряжає, розводняк якийсь.
    • Игорь В***

Десятиденний власник, який потім здав вуха, бо вчасно зрозумів що повівся на супер-пупер відгуки і пожлобився в пошуках дійсно гідного звучання і реально працюючого заявленого функціоналу.....так от шляхом наукового тику встановив, що якщо перед тим як покласти кейс на платформу його треба відкрити і закрити, і в той інтервал часу коли блимають індикатори, покласти на платформу, притому не на хрестик а зі зміщенням вбік (якщо кабель підключений з північного боку, тозі зміщенням вліво сантиметрів на 3-5см.....і тоді червоний індикатор зарядки загорається білим і йде зпроцес заряджання)

Михайло, доброго дня!

Дякуємо Вам за вибір навушників DEFUNC!

Для заряджання навушників Defunc True ANC необхідно їх розмістити по центру безпровідної зарядки. Сигналом початку заряджання стане світловий індикатор білого кольору. Світлові індикатори на зарядному кейсі також заблимають, що вкаже на процес заряджання навушників.

• Михаил К***

Цеж якийсь треш, оцей танець з бубном, в яку сторону змістити, та як покласти кейс. Є у мене банка з безпровідною зарядкою, кладу кейс в любе місце, все працює і заряджає. А ця штука не працює.

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink

Приобрел эти наушники для супруги, выбор основывался на цветовой гамме, что оказалось удачным.
    Звучание приятное, с хорошей автономностью.
    В начале возникли сложности с извлечением из кейса, но это первый раз.
    Что касается беспроводной зарядки, могу подтвердить, что это не самая эффективная опция - заряжает только кейс и занимает много времени. Могу выслать если кто-то попросит))
    Мало кто отмечает, возможность разговаривать рядом с людьми (в транспорте), шума подавление хорошо справляется, оказалась приятным сюрпризом.
    В целом, довольны покупкой

Достоинства:
    Хороший звук, можно говорить на улице и в транспорте
    Недостатки:
    Не дешевые , нет инструкции на укр в бумажном виде
  • Аліна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Класні вакуумні навушники з реальним шумозаглушенням. Кращих в цьому ціновому діапазоні я не знайшла. Працюють надійно, злагоджено, користуюсь активно майже рік. Зручні , легенькі, комфортні, легкі в управлінні функціями і режимами. Звук супер, я від них у захваті. Порадила сестрі , їй теж дуже сподобаались. Тепер розмовляти з нею стало ще комфортніше.

Достоинства:
    Зручні в користуванні, якісний звук, ефективне шумозаглушення, бездротова зарядка в комплекті.
  • Маркотенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Сподобались навушники своєю багатофункціональністю, вирішив замовити саме цю модель. Користуюсь ними приблизно тиждень. За цей час не було ніяких проблем в їх роботі.
    Що до режимів, їх 4 (шумозаглушення, прозорості, іговий, музичний), мій найулюбленіший - шумозаглушення, в місцях де багато людей дуже допомагає усувати всі навколиші шуми. Ігровий режим також не поганий, затримка звуку не помітна, для Пабгу те що потрібно.
    Мікрофон добре передає голос, і співрозмовник мене добре та чітко чує, розмовляти через ці вуха можна.
    За час користування, заряджав лише коли тільки придбав, тому заряд тримають довго.

Достоинства:
    Багатофункціональність, якісний звук, круто тримають заряд
    Недостатки:
    Не помітив
  • Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Давно шукав щось подібне і навіть здивувався, коли знайшов їх за таку ціну та ще й з безпровідною зарядкою. Зарядку правда віддав дружині, їй подобається, а я переважно звичайною користуюсь. Швидше заряджаються. Я ними багато часу користуюсь, на роботі шумно, але музику фоново можу слухати, тож в режимі шумозаглушення користуюсь часто. Тому й віддаю перевагу вакуумним. Звук подобається більше, динаміки якісні, хороша акустика. Тут доволі непоганий ігровий режим, затримки практично не відчувається. У вільний час можна трохи розслабитись. Форма зручна, я в них не втомлююсь. Дружині вони теж комфортні, форма така - універсальна. Як гарнітура вони теж годні, мікрофон з шумодавом, досить непогано передає голос. І керувати зручно, не треба телефон виймати кожного разу тапнув по сенсору і слухай.

Достоинства:
    Звук класний, присутнє шумозаглушення, зручні і заряд держать