- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Супер звук, зручні в усі, є шумоподавлення
- Достоинства:
- Хороший звук, є програма для детального налаштування
- Недостатки:
- Невиявив
- Юрий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Середньої якості
- Достоинства:
- Тримають заряд добре
Звук гарний - Недостатки:
- Часто втрачають зв'язок з телефоном
Мікрофон отстой вообще.
Представник постачальникаЮрію, доброго дня!
Дякуємо, що обрали навушники DEFUNC!
Проблема преривання звʼязку може бути пов'язана з впливом радіочастотних перешкод, некоректною роботою Bluetooth модуля телефону та навушників, або ж модуль Вашого смартфона просто перевантажений або розподіляє канали зв'язку між підключеними пристроями неправильно. Рекомендуємо Вам видалити пару, перезавантажити Ваш пристрій (смартфон, комп'ютер) та навушники, далі заново підключити їх.
На всю продукцію Defunc, придбану у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія - 2 РОКИ! Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблем, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів.
Тому, якщо проблема не зникне, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
За свої гроші гарні навушники
- Миша А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не покупайте НЕ ПОКУПАЙТЕ ДАННЫЕ НАУШНИКИ Заряд держит 5 часов от заявленных 8 нет индикатора заряда на самих наушниках то есть вы не поймёте когда они заряжены полностью .В остальном все соответствует .Больше никогда не возьму данную фирму .С 8 утра до 12 часов осталось 30 процентов заряда при этом не на музыке а на Ютюб
- Достоинства:
- Звук басс посадка шумодав
- Недостатки:
- Не держит заряд заявленный без шумоподавления держит 5 часов .Враньё насчёт 8 часов.
Представник постачальникаМаріє, доброго дня!
Дякуємо, що обрали навушники Defunc!
Час автономної роботи навушників залежить від рівня гучності. Заявлені виробником 8 годин розраховані для середньої гучності (близько 70%). Якщо Ваші навушники тримають значно менше, Ви завжди можете звернутися за діагностикою в сервісний центр.
Рівень заряду кожного з навушників можна відслідковувати в додатку Defunc.
На всю продукцію DEFUNC, придбану у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія - 2 РОКИ! Ми цінуємо вашу думку і зробимо все для вирішення проблеми, адже прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів.
Тому, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінимо навушники на нові.
- Ілля О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В цих навушниках найбільше ціную чистий якісний звук і наявність шумозаглушення, яке дозволяє мені слухати музику практично в любих умовах і в любому місці. Крім того, вони дуже зручні і мають хорошу автономність навіть при активному шумозаглушенні. Мені це подобається. Ціна мене влаштовує.
- Соня М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Останнім часом мені подобаються навушники дефанки. А ця модель з активним шумозаглушенням взагалі дуже прикольна. Можна користуватися навіть в метро, шумозаглушення справді ефективне. Для кращого ефекту є різні режими роботи, ще й економиться заряд . А форма для мене навіть дуже зручна
- Кенішенко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Мене зачепив бренд, та наявність ANC. До цього в мене вже були дефанки і були вони класні. В цій моделі звук насичений, та приємний і це чудово. Але головне в них це ANC, коли я можу відгородитися від усього навколишнього шуму і побути наодинці з собою та музикою.
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не підтримують бездротову зарядку
- Достоинства:
- Не має
Представник постачальникаСергію, доброго дня!
Дякуємо, що обрали навушники DEFUNC!
Навушники Defunc True ANC підтримують технологію бездротового заряджання. Спробуйте знайти таке положення навушників на зарядній станції, щоб їхні катушки співпали. Зазвичай, достатньо розмістити зарядний кейс по центру хрестика на зарядній станції. Сигналом про це буде світлодіодний індикатор білого кольору на самому зарядному пристрої. А також, загоряться світлові індикатори на зарядному кейсі.
Якщо виникають з цим проблеми, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо
- Тарас В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Я задоволений, все супер
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зарядний пристрій не зовсім в подарунок, а коштує 200грн
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення.
У випадку якщо акційний товар та/або подарунок за цією акцією бере участь в іншій акції або на нього в магазині встановлено окрему ціну або знижку, то такі знижки не сумуються, а покупець повинен самостійно визначитись, на яких умовах він має намір придбати той чи інший товар.
Розірвання договору купівлі-продажу якісного товару, предметом якого є придбання товару разом з подарунком, здійснюється лише за умови повернення всього набору (товару разом з подарунком).
З більш детальною інформацією можна ознайомитись у розділах «Характеристики» та «Опис».
- Маргарита Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наче купувала їх нещодавно, а пройшов уже рік. За цей час корпус залишився цілий, без подряпин. Звук не погіршав, заряджаються нормально. При цьому вони завжди зі мною, дома самотньо не лежать. Одним словом, іспит часом вони витримують, а це в свою чергу говорить про їхню якість.
- Никита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Крутецькі навушники! І як я раніше іншими користувався? З їхнім звуком та шумодавом це просто кайф! У вухах ніякого дискомфорту не відчуваю і можу хоч цілий день в них проходити, але ж треба їх підзаряджати. Автономність на висоті, зарядка швидка, зв'язок з телефоном постійний. Можна купляти, тим більше по акції))
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Очень чистый звук
- Достоинства:
- Отличное качество звучания, хорошо держат заряд
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Люблю навушники з активним шумозаглушенням, бо в них не просто чуєш, а насолоджуєшся звуком, а не стороннім шумом. Нехай вони і коштують трохи дорожче, але і функціонально себе виправдовують. В різних умовах використовую різні режими. Найчастіше музичний, а на вулиці- шумозаглушення. Спілкуватись теж комфортно, чую співрозмовників добре, як і вони мене.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Совсем не понравились, без усилителя звука, звук вооьще никакущий, ничего не слышно, с усилителя (что бы сделать нужно хоть чутка громче сделать то нужно усиливать минимум на 150%), качество звука ужасное потому что бас очень сильный, и он размытый, он гуляет, нет совокупности басса какой то, он занимает большую часть звука и он гуляет, верхов вообще нету, какой то тяжолый метал слушать не возможно, звук размыт, даже в тик токе звук чисто бассовый, и басс как будто под ревербом, люди в коментариях либо наушники первый раз купили, либо все купленные коммы
- Достоинства:
- В ушах сидят класно, уши не болят
- Недостатки:
- Качество звука хуже некуда
- Сергей Б***
Короче, скачал их прогу, еквалайзер настроил, более менее сделал верха, но все равно не доволен, громкость с 0 низкая, и что бы так верха выкручивать у наушников, это впервые у меня, если сломаются, второй раз брать точно не буду,
- Маргарита У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Добротні, надійні та комфортні, це все про Дефанк ANC. Багато слів писати не буду, скажу просто "Круті навушники".
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Загалом навушники відповідають своїй ціні. Однак будьте готові, що у них є момент - рандомно розривати зв'язок, тож доводиться трохи чекати або вмикати/вимикати блютуз
Представник постачальникаСофія, доброго дня!
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Вони не заряджаються від безпровідної зарядки, і самі навушники мають дивний запах наче палений пластик. Зарядка працює з телефоном самсунг.
Представник постачальникаНаталю, доброго дня!
Дякуємо, що обрали навушники DEFUNC!
Рекомендуємо спробувати знайти таке положення навушників на зарядній станції, щоб їхні катушки співпали. Зазвичай, достатньо розмістити зарядний кейс по центру хрестика на зарядній станції. Сигналом про це буде світлодіодний індикатор білого кольору на самому зарядному пристрої. А також, загоряться світлові індикатори на зарядному кейсі.
Якщо виникають з цим проблеми, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю детально розповімо, як поставити навушники на зарядку.
- Валера З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Основна цінність в цих навушниках - це звичайно ефективний шумодав. Ідеально для міських пересувань по вулицях, в транспорті, та й взагалі в шумних місцях. Дуже ними задоволений. Частіше користуюсь музичним режимом, але й режим шумозаглушення мені до вподоби, теж часто користуюсь.
- Сергей Б***
У всех абсолютно наушниках вакуумных сейчас есть отличный шумодав
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники чудові. Подарунок за гроші - це топ.
- Достоинства:
- Звучання музики, еквалайзер, безпровідна зарядка.
- Недостатки:
- Подарунок, Карл, 200 грн.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Під правом на подарунок також розуміється встановлення знижки на акційний товар у розмірі вартості подарунка. У цьому випадку знижка окремо на товар не надається. Розмір знижки може розподілятись у розрахункових документах відповідно до облікової політики продавця, з розрахунку, що загальна вартість таких товарів не повинна перевищувати суму акційного товару, що вказана на сайті магазину.
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Как для наушников с шумоподавлением, цена у них не высокая, зато качество хорошее. Звук вообще офигенный, плюс стабильно работают.
- Захар К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
3 місяці працювали чудово, вчора пр навушник не бачив кейс і сьогодні він не працює. Що це може бути і як це виправити?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вийшли з ладу за 3 місяці звичайного користування
Представник постачальникаЗахаре, доброго дня!
Дякуємо, що обрали навушники Defunc!
Найпоширенішою причиною такої проблеми є потрапляння пилу, бруду чи сторонніх частинок у зону контактів в зарядному кейсі, а також можливе западання або окислення контактів. Рекомендуємо Вам очистити зарядний кейс та контакти навушників та спробувати зарядити навушники повністю.
Тому, якщо проблема не вирішиться, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми з радістю Вам допоможемо, а в разі необхідності - замінимо навушники на нові.
Telegram: @cscs_support (написати в один клік ссылка)- Олександр
В мене теж таке буває. Треба продути трохи кейс, і витерти контакти на навушниках, і тоді буде контакт
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не зовсім дешеві, але для навушників з нормальним шумозаглушенням та ще й зарядкою в комплекті, то ціна обʼєктивно оправдана. Слухаю в міському транспорті і біди не знаю- все чітко чути і акустика хороша. Заряду на пару днів мені вдосталь вистачає.
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навіть не думав, що ці навушники такі класні. Працюють ідеально, так ще й довговічні. Думав, з півроку попрацюють, а там буде видно. То вони надійніші за багато дорожчих, і функціонально цілісні. З ефективним шумозаглушенням, яке завжди виручає в транспорті і на вулиці.
- Станіслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудові навушники для шумного міста. Компактні, акуратні, легкі. Але головне, що вони з шумодавом. Навколишній шум не заважає мені слухати музику чи інший контент. Звук класний- чистий, збалансований, гучності вистачає. І мікрофон норм. Працюють без збоїв .
- Ксюша П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Кому як, а мені подобається ця модель. І у вуха сіли добре і звук гарний і шумодав працює стабільно. Користуватися ними зручно.
- МаксОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Удобные и надёжные, качество звука на высоте, ANC вообще супер.
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Конечно, сейчас уже много моделей с ANC, но я люблю Дефанк, поэтому взял наушники именно этого бренда. Цена у них не заоблачная, зато качество очень хорошее. При движении из ушей не выпадают и сидят удобно, это уже большой плюс. Заряда хватает почти на день. Самое главное, музыка слушается без напряга, как будто погружаешься в неё. Можно рекомендовать.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Непогані навушники. Але через пару місяців лівий навушник перед став працювати, його взагалі не видно, не чути.
Чекаю відповіді по гарантії.- Достоинства:
- Непогано. Якість звуку норм. Мікрофон теж непоганий, чути добре.
- Недостатки:
- Не дуже добре тримається у вухах.
Перестав працювати лівий навушник.
Безпровідна зарядка працює, але складно знайти центр, тому практично не користувався.
Виходить для такої якості, напевно дорогувато
Представник постачальникаАндрію, доброго дня!
Дякуємо, що обрали навушники DEFUNC!
Звертаємо увагу, що сервісне обслуговування було оформлене через пункт ROZETKA, у зв’язку з чим строки можуть збільшуватися через додаткову логістику.
За інформацією сервісного центру DEFUNC, навушники були отримані 29.01.2026. У цей же день проведено діагностику та виконано заміну лівого навушника. Після завершення ремонту, 29.01.2026, виріб було відправлено назад до пункту ROZETKA.
Якщо на даний момент Ви ще не отримали навушники, рекомендуємо звернутися безпосередньо до пункту видачі ROZETKA для уточнення статусу доставки.
Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки клієнтів. Тому, будь ласка, в разі виникнення будь-яких питань, звертайтеся напряму до служби підтримки DEFUNC. Це значно прискорює процес обслуговування.
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Гарне звучання
- Володя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники з шумозаглушенням- саме те, що мені треба. Бо користуюсь в шумних місцях, і мені комфортно, чую чистий звук, без усілякого стороннього шуму. Коли ж користуюсь вдома, користуюсь в режимі прозорості. Так довше вистачає заряду. Мікрофон хорошої якості, передає голос чисто і розбірливо.
- Достоинства:
- Хороший шумодав. Безпровідна зарядка в додаток.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Через пів року перестали заряджатися. Кейс стоїть на зарядці всю ніч і мигає остання лампочка індикації заряду. Хард ремень не зрозуміло як зробити. Навушники повністю розряджені і навіть не хочуть заряджатися. Сервісної підтримки нуль. Краще б добавив коштів та взяв щось якісніше.
- Достоинства:
- Дешеве
- Недостатки:
- Ці навушники в є недолік
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
Представник постачальникаРомане, доброго дня!
Дякуємо, що обрали навушники DEFUNC!
Проаналізувавши Ваше звернення до сервісного центру, помітили, що Ваш відгук був написаний до звернення в сервісний центр.
Вам було запропоновано передати навушники для діагностики проблеми двома можливими способами: через продавця або відправити напряму нам. За умови відправки напряму в сервісний центр, обробка такого звернення займає 3-5 днів.
Відповіді про зручний для Вас спосіб ми, на жаль, не отримали. Ми завжди намагаємось вирішити всі питання клієнтів, але дистанційно провести діагностику неможливо.
Якщо Ви не бажаєте передавати навушники на діагностику з подальшою заміною в разі необхідності, можемо порекомендувати перевірити контакти та, за потреби, очистити їх. Найпоширенішими причинами проблем із заряджанням навушників є потрапляння пилу, бруду чи сторонніх частинок у зону контактів, а також можливе западання або окислення контактів.
Нагадуємо, що Ви завжди можете звернутися до нашої служби підтримки і ми обовʼязково допоможемо.
- ВаняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купив для навчання і поїздок. Дуже подобається, що можна просто надіти і світ стає тихішим , після відкритих навушних самий кайф))
Навушники легкі, у вухах сидять комфортно. Кейс стильний, виглядає акуратно. Я задоволений, користуюсь постійно - Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Этими наушниками пользуюсь постоянно, можно сказать, что уже сроднился с ними. Иногда забываю, что они в ушах сидят и музыку слушаю в них с удовольствием. Нравится, что они долго держат заряд и при этом быстро заряжаются. Часто пользуюсь сенсором, это очень удобно.
- Нікіта П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
По факту ANC отсутствует и дело не в том как прилегают амбушюры. Отзывчивость управления ужасная. Приложение в плеймаркете с оценкой 1.7. Беспроводная зарядка кейс не заряжает. В режиме transparency много лишнего шума. Качество звука нормальное. За эту цену Oppo в десяток раз лучше. Те кто ставят 5 звёзд никогда не пробовали другие наушники.
- Достоинства:
- ???
- Недостатки:
- Всё выше перечисленное
- Ірина
Нижче писали про геолокацію, може спробуєте включити і шумозаглушення буде краще?!! Бо в мене добре працює, метро нормально заглушає точно
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Я купив навушники спеціально для користування в шумних місцях, і ці дефанки- правильний вибір. Практично в любому місці можу ними спокійно користуватися, навколишній шум не заважає. Шумодав тут дійсно працює, переключаю режим по ситуації.
Мікрофон теж з шумозаглушенням, тому і говорити можу нормально.
Звук якісний, музику слухаю з задоволенням.