Отзывы покупателей о Наушники Defunc True ANC II | AI White (D4552)

Оценка пользователей 4.14/5
  • Віктор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники не коштують своїх грошей. Тримають максимум до 3 годин при цьому лівий навушник не заряджається більше ніж 30%. Найгірша покупка в Розетка

Достоинства:
    Недостатки:
    Не відповідає заявленим характеристикам. Лівий навушник не заряджається.

Вікторе, доброго дня!

Дякуємо, що обрали навушники Defunc!

Час автономної роботи навушників залежить від рівня гучності та використанні функції ANC. Проте, проблема з заряджанням навушника не є нормою. Щоб ми могли оперативно допомогти Вам, будь ласка, зверніться до служби підтримки. Ми проведемо діагностику і, в разі необхідності, обовʼязково замінимо навушники на нові.
      Телефон: 0 800 50-24-05
      Telegram: @cscs_support (написати в один клік ссылка)

• Олекса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В цих навушниках розробники постаралися зробити все, щоб користувач сам зміг під себе їх налаштовувати і спрощувати собі життя. Плюсуємо сюди гарний звук, шумодав, який підлаштовується під рівень шуму, зручність та автономність. І на виході отримуємо супер-навушники за відносно невеликі гроші, і з гарантією 2 роки.

Достоинства:
    можна налаштувати під себе, краща версія звичайних навушників з ANC
    Недостатки:
    життя покаже
  • Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Так, ці навушники мене вразили своїми новими технологіями. З ними можна слухати музику в метро і будь де і при цьому адаптивне, гібридне шумозаглушення буде заглушати зовнішній шум рівно на стільки, на скільки треба для нормального прослуховування. А ще в них можна налаштувати під себе сенсорне керування. Також сподобалось, що якість розмов по телефону тут крута. А сам звук насичений, мені подобається. Так шо з цими навушниками не засумуєте, цікавий гаджет.

Достоинства:
    Нові цікаві технології, гарний звук, ціна, гарантія.
    Недостатки:
    поки немає
  • Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Я, як володар навушників Defunc True TalkTWS вже більше 3-х років, саджу чесно- я не в захваті від Defunc True ANC II.
    Звук якийсь більш плоский, ніж у Defunc True Talk, немає об'єму, гучність висока, але забиває до хрипу динаміків при максимальній гучності. Баси є, але не такі об'ємні та шикарні як у Defunc True Talk.
    Програмне забезпечення сире, оновлення висить-завантажується оновлюється та знову пропонує оновитися. Для тих хто не знайомий з англійською, готуйтеся-інтуїтивно тикати у всі іконки. Чекав на цікавіший звук від Defunc TWS в 2026 році. Слухати можна, грати з налаштуваннями, але загальне звучання як для мене на 3 бали. Вау эфекту як від Defunc True Talk 2023 року я не помітив, дуже прикро.

Достоинства:
    Еквалайзер, велика гучність, зручна посадка у вухах.
    Недостатки:
    Звук, сире програмне забезпечення, періодична втрата з'єднання.
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Defunc - це про якість і про увагу до дрібниць.
    Мені подобається продукція цього бренду. Це не перші навушники від fefunc які я купив, кожного разу це про ріст у технологіях і щє кращу якість звучання.
    У цього бренду в все що він обіцяє - відповідає дійсності.
    Турбота про довкілля - жодного пластикового пакетику всередині.
    Наявність AI - колоборація з OpenAI. Це дійсно впливає на звук.
    Мікрофони і шумодав - одні з найкращих в навушниках за цей бюджет.
    Кольори - найкращі реальні кольори виконання, справжній білий, чорний, зелений. Дивишся і воно не видає тобі око.
    Гарантія - мені наприкінці 2 років поміняли найперші навушники цього бренду. Без питань і тягамотіни, просто попросили серійник, сказали присилай.
    Так що я задоволений.

Достоинства:
    Нереально круті навушники як за звучанням так і за якістю виконання.
    Недостатки:
    В застосунку якийсь глюк, вісить повідомлення що є мовлення фірмваре, клацаєш оновити, щось біжить і показує що оновило. А потім знов це саме повідомлення.
  • Катя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Прикольные. Не знаю чего не упомянули в отзыве ниже, что так званный асистент работает на английском, но то такое, мелочи, работает же) По звуку кайфанула, анс глушит все шумные звуки во круг, в них очень комфортно находиться в шумных местах, не отвлекаешся на ненужные звуки. Посадка в ушах комфортная, не выпадают. Можно ли их брать? Думаю что да. Буду пользоваться.

• К. Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Спочатку зацікавила їх назва, що мають аішку(асистент до речі реально працює, але не маю потреби в ньому, проте функція прикольна). Вирішив, що треба брати, от отримав, почав тестити. Розетка мені їх привезла у точку видачі довольно швидко. Самі навушники приємні на дотик, кейс зручний, не хліпкий, не боюся щось ненароком зламати. Мені дуже важлива була функція саме ANC, і тут вона довольно добре працює, всі зайві звуки заглушає на хорошому рівні, тут однозначно задоволений. По звучанню пісні, навіть з басами, витягують супер, фонк в них послухати можна з задоволенням. По батареї тримають довго, якщо брати 1 сеанс (як дістали з кейсу), більше 4 годин точно. Прикольна новинка, раджу.