Отзывы покупателей о Наушники Defunc True ANC II | AI White (D4552)
- Єгор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Вони справді гарної якості, я вже переконався в цьому.
По перше у них офігенний звук з глибокими басами і середні частоти природні, а високі чіткі без зайвої різкості і ніяких зайвих звуків мною помічено не було.
По друге, амбушури виявились зручними.
Далі, це розумне АНС, і як я вже впевнився, воно дійсно розумне - заглушає рівно настільки, наскільки треба, і зовсім у вакуумі я себе не почуваю.
Налаштовувати під себе навушники я ще не брався, поки мене все влаштовує, але згодом спробую з цим погратися.
Мій висновок - це якісна і добротна модель.- Достоинства:
- все подобається
- Недостатки:
- поки не помітив
- Віка Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Вибрала нову модель defunc з АІ . Раніше користувалась defunc true music, тож бренд знайомий. Подобається дизайн і якість виконання. Ці навушники в додаток до якісного звуку і класних мікрофонів ще мають можливість настройки управління. Також можна відрегулювати звук під свій смак. Ще в процесі вивчення всіх переваг АІ - помічника, ну все що я спробувала, мені дуже подобається.
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники щоб одягнути й викинути топ, віддав гроші за по факту динаміки на яких впихнули все, крім можливості збільшення/зменшення гучності без використання телефону. Після трьох місяців використання лівий навушник в режимі шумозаглушення(ANC) починає нещадно пищати при любому контакті з повітрям, головою користувача, легким навантаженням та тому подібними речима. Все б добре, вимкнув ANC та пішов собі гуляти, але ж ні. Під час звичайного режиму(ANC OFF) правий навушник починає тріщати, тихенько так, але впевнено. І цим гарно капає на нерви. Читаючи відгуки перед покупкою думав що мене браковані навушники обійдуть стороною, бо бренд мені знайомий та минулі навушники(defunc true music) пролітали в мене два роки до тих пір поки не перестали заряджатись, але тепер думаю що краще звернути увагу на інші моделі та інші бренди.
Також хочу звернути увагу що майже в усіх навушників бренду defunc сіточка яка розділяє накладку та динамік ліпиться на боже слово, і тримається до тих пір поки ви не вирішите легенько протерти навушник ватною паличкою.
На замітку, навушниками я користувався обережно, за весь час експлуатації на кейсі та навушниках немає жодних слідів використання. Скоріше за все буду звертатись в підтримку з проханням замінити товаря або відремонтувати по гарантії- Достоинства:
- Хороший басс
- Недостатки:
- Погана якісь, писк в режимі ANC, тріскіт навушника в звичайному режимі, кейс легко збирає відбитки пальців, сіточка в навушнику випадає після легкої чистки.
Представник постачальникаМаксиме, доброго дня!
Дякуємо, що обрали навушники Defunc!
Ви можете самостійно налаштувати команди сенсорного управління навушників так, як подобається саме Вам, в тому числі, збільшення/зменшення гучності. Для цього скористайтесь додатком Defunc AI. Якщо необхідна буде допомога з налаштуванням - раді будемо допомогти.
Щодо проблеми з писком - наразі ми не отримували жодних звернень зі схожою проблемою. Щоб ми могли оперативно допомогти Вам, будь ласка, зверніться до служби підтримки. Ми проведемо діагностику і, в разі необхідності, обовʼязково замінимо навушники на нові.
- КарінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Модель цікава, гарно зроблена і я слухаю музику в цих навушниках із задоволенням. А за розумне АНС і якісний звук взагалі, ставлю їм 10/10.
- Достоинства:
- гарна якість звуку, робоче АНС, зручно сидять у вухах
- Недостатки:
- не знайшла поки що
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Зручні, можно змінити розмір за допомогою амбушурів, гарне звучання, підлаштувала під себе але не до кінця, бо попередня версія програми яка зрозуміліша постійно налаштування спадають і не відображається заряд навушників, а за новою прогою АІ дуже багато зайвого і складніше у налаштуваннях
- Достоинства:
- Звучання
- Недостатки:
- Сире програмування
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Кейс матовий як і у першої версії, трошки більші за перші, але вузенькі не такі квадратні, за звучанням мені здалось що гірші, але можливо не змогла до кінці налаштувати. Попередня версія програми постійно скидає налаштування, тобто треба налаштовувати кожного разу, а у АІ версії баго зайвого, типу як інструкція, магазин, про товари взагалі, мови укр нема, і взагалі більш менш зрозуміліша це англійська і сама прога сира, у кожній подкладці це подкладка, це жах. Перша прога була зручніша.
- Достоинства:
- Звучання
- Недостатки:
- Робота та налаштування через не дороблене програмне забезпечення
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудові навушники.
- Назар Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Цікава модель, з приміненням нових технологій. Звук подобається навіть без індивідуальної настройки, гучний , чистий, збалансований. Зовнішній шум нівелюється і не заважає звучанню в навушниках.
Хороший мікрофон, не фонить і звук передає чисто. Стабільний блютуз позитивно впливає на якість прийому і передачі звуку. - АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Вже трохи довше користуюся навушниками і відмічаю позитивні сторони. По формі мені прекрасно підходять. Якість матеріалу, виконання, конфігурація- все якнайкраще. Звук чистий, є anc, достатньо гучності, нема перекосу по діапазону, звучать гармонічно. Освоюю АІ- консультанта, подобається наявність такої опції.
- Недостатки:
- Спілкування з АІ- консультантом не українською мовою
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники на всі сто балів! Не буду акцентувати увагу на ергономіку, але вони дуже зручні. Чудове шумозаглушення, легко пристосуватися до навколишніх умов і чути тільки музику чи голос співрозмовника. Крутезні мікрофони з ENC (6 шт , на хвилинку!) . Ну і додаток Defunc АІ - новий крок в керуванні навушниками. Звук чудовий. Автономність хороша. Дуже задоволений цими навушниками.
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В порівнянні з defunc true gaming звучання менш якісне, трішки можна підкрутити еквалайзером, але якість все одно слабка.
АІ асистент налаштувати так і не вдалось...
Представник постачальникаАнтоне, доброго дня!
Дякуємо, що обрали навушники Defunc!
Якщо у Вас виникають складнощі з налаштуванням асистенту, будь ласка, зверніться до служби підтримки і ми обовʼязково Вам допоможемо.
- Віктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники не коштують своїх грошей. Тримають максимум до 3 годин при цьому лівий навушник не заряджається більше ніж 30%. Найгірша покупка в Розетка
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не відповідає заявленим характеристикам. Лівий навушник не заряджається.
Представник постачальникаВікторе, доброго дня!
Дякуємо, що обрали навушники Defunc!
Час автономної роботи навушників залежить від рівня гучності та використанні функції ANC. Проте, проблема з заряджанням навушника не є нормою. Щоб ми могли оперативно допомогти Вам, будь ласка, зверніться до служби підтримки. Ми проведемо діагностику і, в разі необхідності, обовʼязково замінимо навушники на нові.
- ОлексаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В цих навушниках розробники постаралися зробити все, щоб користувач сам зміг під себе їх налаштовувати і спрощувати собі життя. Плюсуємо сюди гарний звук, шумодав, який підлаштовується під рівень шуму, зручність та автономність. І на виході отримуємо супер-навушники за відносно невеликі гроші, і з гарантією 2 роки.
- Достоинства:
- можна налаштувати під себе, краща версія звичайних навушників з ANC
- Недостатки:
- життя покаже
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Так, ці навушники мене вразили своїми новими технологіями. З ними можна слухати музику в метро і будь де і при цьому адаптивне, гібридне шумозаглушення буде заглушати зовнішній шум рівно на стільки, на скільки треба для нормального прослуховування. А ще в них можна налаштувати під себе сенсорне керування. Також сподобалось, що якість розмов по телефону тут крута. А сам звук насичений, мені подобається. Так шо з цими навушниками не засумуєте, цікавий гаджет.
- Достоинства:
- Нові цікаві технології, гарний звук, ціна, гарантія.
- Недостатки:
- поки немає
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Я, як володар навушників Defunc True TalkTWS вже більше 3-х років, саджу чесно- я не в захваті від Defunc True ANC II.
Звук якийсь більш плоский, ніж у Defunc True Talk, немає об'єму, гучність висока, але забиває до хрипу динаміків при максимальній гучності. Баси є, але не такі об'ємні та шикарні як у Defunc True Talk.
Програмне забезпечення сире, оновлення висить-завантажується оновлюється та знову пропонує оновитися. Для тих хто не знайомий з англійською, готуйтеся-інтуїтивно тикати у всі іконки. Чекав на цікавіший звук від Defunc TWS в 2026 році. Слухати можна, грати з налаштуваннями, але загальне звучання як для мене на 3 бали. Вау эфекту як від Defunc True Talk 2023 року я не помітив, дуже прикро.- Достоинства:
- Еквалайзер, велика гучність, зручна посадка у вухах.
- Недостатки:
- Звук, сире програмне забезпечення, періодична втрата з'єднання.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Defunc - це про якість і про увагу до дрібниць.
Мені подобається продукція цього бренду. Це не перші навушники від fefunc які я купив, кожного разу це про ріст у технологіях і щє кращу якість звучання.
У цього бренду в все що він обіцяє - відповідає дійсності.
Турбота про довкілля - жодного пластикового пакетику всередині.
Наявність AI - колоборація з OpenAI. Це дійсно впливає на звук.
Мікрофони і шумодав - одні з найкращих в навушниках за цей бюджет.
Кольори - найкращі реальні кольори виконання, справжній білий, чорний, зелений. Дивишся і воно не видає тобі око.
Гарантія - мені наприкінці 2 років поміняли найперші навушники цього бренду. Без питань і тягамотіни, просто попросили серійник, сказали присилай.
Так що я задоволений.- Достоинства:
- Нереально круті навушники як за звучанням так і за якістю виконання.
- Недостатки:
- В застосунку якийсь глюк, вісить повідомлення що є мовлення фірмваре, клацаєш оновити, щось біжить і показує що оновило. А потім знов це саме повідомлення.
- КатяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Прикольные. Не знаю чего не упомянули в отзыве ниже, что так званный асистент работает на английском, но то такое, мелочи, работает же) По звуку кайфанула, анс глушит все шумные звуки во круг, в них очень комфортно находиться в шумных местах, не отвлекаешся на ненужные звуки. Посадка в ушах комфортная, не выпадают. Можно ли их брать? Думаю что да. Буду пользоваться.
- К. Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Спочатку зацікавила їх назва, що мають аішку(асистент до речі реально працює, але не маю потреби в ньому, проте функція прикольна). Вирішив, що треба брати, от отримав, почав тестити. Розетка мені їх привезла у точку видачі довольно швидко. Самі навушники приємні на дотик, кейс зручний, не хліпкий, не боюся щось ненароком зламати. Мені дуже важлива була функція саме ANC, і тут вона довольно добре працює, всі зайві звуки заглушає на хорошому рівні, тут однозначно задоволений. По звучанню пісні, навіть з басами, витягують супер, фонк в них послухати можна з задоволенням. По батареї тримають довго, якщо брати 1 сеанс (як дістали з кейсу), більше 4 годин точно. Прикольна новинка, раджу.