- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неймовірно красивий та затишний аромат! Якість - ТОП, власне, як і уся продукція даного виробника! Беру постійно мило для рук (перепробувала усі аромати) :) та засіб для миття посуду (так само!), засіб для прання та посудомийної машини. Все достойної якості та має ніжні і цікаві, а головне, не банальні аромати.
- Достоинства:
- Неймовірно красивий та затишний аромат! Якість - ТОП, власне, як і уся продукція даного виробника!
- Недостатки:
- не знайшла! та й не шукала, бо не було приводу!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний склад, дійсно без фосфатів, сульфатів і т.д.
Приємний легкий запах, добре змивається з рук, не лишаючи бруду - Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неймовірний аромат. Користуюсь з задоволенням. Не сушить шкіру.
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер !!
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шкіру рук не сушить . Аромат приємний .
- Жанна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеальне рідке мило з приємним ароматом. Не сушить шкіру. Магазину респект за доставку
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Ні
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто адский запах, который преследует вас еще целый час после мытья рук. Страшно поднести руки ближе к лицу - начинает подташнивать. Мыло очень густое. Возможно, если его разбавить запах развеется. Но проверять не хочу. Утром куплю новое, а это выброшу. Даже во рту привкус этого мыла- настолько сильный запах. Хорошо хоть не купила большую бутылку. Не могу проверить сушит оно кожу или нет.
- Достоинства:
- Густое
- Недостатки:
- Очень сильный запах
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук! Нам дуже шкода, що мило не виправдало ваших очікувань. Ми цінуємо вашу думку та завжди прагнемо вдосконалювати нашу продукцію. Якщо вам більше подобаються ніжніші та нейтральні аромати, радимо звернути увагу на інші наші варіанти. Ви можете зв’язатися з нами за контактами, вказаними на етикетці, і ми з радістю допоможемо підібрати ідеальний для вас продукт. Щиро вдячні за ваш зворотний зв’язок і сподіваємося, що ви знайдете мило, яке повністю відповідатиме вашим вподобанням!