- Инна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо все понравилось
- Достоинства:
- Качество
- КсюшаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір супер, легкі нішеві аромати, а саме головне, що ні мило ні гель НЕ сушать шкіру, після миття шкіра гладенька, шовковиста..
- Достоинства:
- Не сушить шкіру
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб !!
Мило пом'якшує шкіру рук, м'який!!
Гель для душу ароматний , ніжний !- Достоинства:
- Екологічність
- Таїсія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Аромати всередині коробки переплутані! Часу на заміну не маю, тому замовлення забрала, але більше замовляти тут набори не буду.
- Федор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На подарунок брав. Великі банки. Доступна ціна.
Прийшла трохи вдарена коробка. Та ще й замарана. Дата виготовлення однієї банки 2023, другої -2024. Благо, що строк зберігання 30 міс.
На заводі могли б ставити на упаковку пломбу, щоб не було махінацій та вільного доступу до товару.
P.s. Добре, що країна виробник - Україна.- Достоинства:
- Великі ємності, доступна ціна.
- Недостатки:
- дата виготовлення банок різна, не опломбовано
Представник постачальникаДоброго дня, Федор. Дякуємо за Ваш вибір. Збирання подарункових боксі проходить на виробництві готової продукції, всі дозатори щільно закрити, упаковка також. В нас не має додаткових пакувань чи наліпок, так як це буде шкодити навколишньому середовищу. Так дата може відрізнятися, тому що процес виробництва різних продуктів може не співпадати.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Аромат гелю для душа та мила чудовий. Підійде і жінкам, і чоловікам. Густе та кремоподібне складове пляшок, добре піниться. Гель д/душа залишає приємний аромат на тілі.
- Достоинства:
- Запах, ємність
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір. Всі продукти у наборі якісні і приємно пахнуть, та головне не сушать шкіру. Буду пробувати іншу косметику цього бренду бо мені дуже сподобалось.
- Достоинства:
- приємний аромат
- Недостатки:
- нема