Отзывы покупателей о Подарочный набор DeLaMark I am Ukrainian Гель для душа с ароматом розы, грейпфрута, амбры 500 мл + Жидкое мыло с ароматом кожи, пачули, сандала 500 мл (4820152333483)
- Елеонора П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно купувати набір, бо разом є і мило рідке і гель для душу. Приємний аромат, приємна консистенція . Стильний дизайн ємностей, такий вишукано-стриманий. Гель не сушить шкіру тіла. Мило не рідке, не тікає швидко з долоні .
- Достоинства:
- еко, український
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З залюбки користуємося всією родиною цима засобами. Цього разу взяла на подарунок.
- Марина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий подарунок!
- Достоинства:
- Все
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель для душу з ароматом троянди, грейпфруту, амбри це просто неймовірне поєднання, дуже вишукана ароматна композиція. А Рідке мило з ароматом шкіри, пачулі і сандалу теж не залишать вас байдужим. Це моя особиста думка. Рекомендую!!! Насолодіться нішевими ароматами!!!
- Достоинства:
- Аромат натуральних компонентів
- Недостатки:
- Не знайшла
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір для подарунку. Приємний аромат
- Достоинства:
- Ціна+якість+зручно+Красиво
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний подарунок для підлітка, приємний аромат
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний та ароматний набір
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий подарунковий набір. Приємні аромати, висока якість
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ПРиємний аромат, космічні відчуття після використання. А ще трапилось в нагоді купити в наборі - чудовий подарунок для себе))
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На довірі, що це упаковано від виробника, я при отриманні не відкривала. Вдома виявилось, що в наборі два однакових гелі для душу, а мила немає. Що ж, тепер буду завжди перевіряти і вам раджу.
Добре, що то мені додому потрібно було, а не комусь на подарунок…
P.S. Гель коштує дорожче ніж мило, на тому й дякую- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Виробник неуважно ставиться до пакування, в наборі однакові продукти.
- РінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
чоловіку сподобалось) єдине що так і не зрозуміло з опису чим мило відрізняється від гелю) Бо в описі все для всього тіла ) тільки аромати трохи різні)))
- Достоинства:
- зручне пакування, аромат довго тримається на тілі
- Недостатки:
- не зрозуміла різниця в описі