- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ефект зберігається десь 3 години, і це навіть в прохолодну погоду.. пробувала різні еко дезодоранти, цей не раджу зовсім
- Недостатки:
- Не тримає
- Богдан О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже поганий дезодорант. Типу еко, всі справи, але все через годину перестає працювати повністю
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже слабкий запах, не тримається взагалі
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Деламарк, дякую що ви є. Стільки шукала неалергічні імпортні засоби, а виявляється у нас виробляють такі
- ЛіляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Реально приховує запах, навіть в найспекотніші дні
- Достоинства:
- Склад заслуговує найвищих похвал
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як дезодорант він справляється.
Задоволена .- Достоинства:
- Екологічний і натуральний
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно забезпечує захист від поту протягом усього дня, не залишаючи жодного неприємного запаху. Його текстура добре розподіляється і швидко вбирається, не роблячи шкіру липкою. Приємний аромат залишається протягом тривалого часу, що робить використання цього дезодоранту ще приємнішим. Як любитель натуральних продуктів, раджу спробувати цей дезодорант, він точно вас не розчарує. Ідеальний вибір для тих, хто цінує якість і догляд за собою.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався,працює,є ефект
- Достоинства:
- Вистачає на день
- Недостатки:
- Хіба "коникам" може бути заслабким :)
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволена . Аромат приємний ..
- Достоинства:
- Екологічний
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний аромат, склад безпечний, з поставленою задачею справляється
- Достоинства:
- Без спирту, безпечний склад
- Александра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені не підійшов, запах як у зіпсованого крему, не справляється зі своєю задачею. Сольовий дезодорант справляється набагато краще.
- Лєра А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обрала саме цей дезодорант для використання під час вагітності враховуючи його натуральність, за ефективністю не гірший ніж звичайні масс маркет дезодоранти. Для тих, хто шукає натуральний засіб я б радила зупинити свій вибір саме на цьому дезодоранті
- Достоинства:
- Натуральний
- Недостатки:
- Не знайшла
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зі своїм завданням справляється як потрібно. Аромат приємний,ледь помітний,що є великим плюсом, не змішується та не перебиває парфуми
- Достоинства:
- Працює як потрібно,приємний аромат
- ОЛЕНА М***Продавец: Rozetka
Люблю продукцію цієї фірми але цей дезодорант не сподобався
- Достоинства:
- Гарний склад
- Недостатки:
- Не справляється зі своєю задачею
- Татьяна П***Продавец: Rozetka
коштує дорого, взагалі не працює
- Достоинства:
- відсутні
- Недостатки:
- не порався с задачею
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно. Дякуємо за Ваш вибір. Нам шкода що продукт Вам не сподобався.