- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре змиває макіяж.
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена
- Достоинства:
- Чистий склад
- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це моя перша гідрофільна олія. Дуже сподобалась як вона очищує від макіяжу обличчя, шкіра обличчя після неї залишається чистою, натуральною а дотик, а не як після міцелярної (ніби глянцева стає). Я спочатку вмиваю обличчя водою потім на вологій ватний тампон наношу олію та дві-три хвилини масажую обличчя, змиваю водою. Дякую виробнику за якісний продукт
- Достоинства:
- Добре очищує
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобалось ! Вже неуявляю всій щоденний догляд без неї.
- Лідія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моя перша гідрофілка. Макіяж знімає відмінно. Маю чутливу шкіру навколо очей, тому міцелярні засоби часто були агресивними. Вирішила спробувати щось нове.
Ця олія підійшла. Марка хороша, періодично користуюсь продуктами цими.- Достоинства:
- Ціна, якість, український виробник
- Недостатки:
- не знайшла
- Лєра А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарна олійка! Отримала вже 2 флакон. Гарно очищує шкіру, приємний запах, легко змивається! А особливо радує, що це продукт українського виробництва!
- Достоинства:
- Гарно очищує шкіру
- Катя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це щось неймовірне! Дуже класна олія. Гарно змиває і заодно живить шкіру після макіяжу. Це топчик!
- Достоинства:
- Гарно очищає шкіру та живить її
- Вероніка М***
Лауретсульфат натрію пов'язують з низкою проблем зі здоров'ям, включаючи подразнення шкіри та очей, але головна проблема з цією хімічною речовиною полягає в тому, що вона часто забруднена 1,4 діоксаном, відомим канцерогеном, який є поширеним побічним продуктом виробничого процесу.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це масло я получила у подарунок. Коли спробувала була приємно вражена якістю продукта. Вирішила написати відгук і здивувалась, що мій відгук перший. Бо я вважаю, що я знашла перлину серед бісеру!!
Масло якісно змиває тональну основу і не потребує додаткового нанесення, шкіру не сушить, після змиття шкіра зволожена як після крему. Що казати, "робоча конячка" яка не підводить. Рекомендую спробувати!!- Достоинства:
- Не сушить шкіру
- Недостатки:
- нема