- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 150x200. Высота: 10
Гарний матрац, за пів року лише приємні відгуки, сон став краще
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 170x200. Высота: 10
Все ок
- Ростислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 10
Ідеально підішов
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 10
Замовляв на точку видачі розетка, приїхав скручений в прозорому поліетилені. Після розпаковування розрівнявся. Спати зручно (сплю я 100-110 кг і дружина 70 кг). Час від часу перекидаю (міняю місцями/сторонами) про всяк випадок. Якщо шукаєте бюджетний матрац, то можете сміливо брати.
- Достоинства:
- Хороший матрас, дві сторони, гарно амортизує
Представник постачальникаВітаємо, Олег! Щиро вдячні Вам за вибір та відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені топером!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 10
Користуючись більше місця. Все влаштовує.
- Достоинства:
- Недорогий. Безкоштовна доставка. Прийшло все швидко і вчасно. Не твердий.
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук! Приємного користування та солодких снів!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 150x200. Высота: 10
Через два місяці використання і досі задоволений покупкою матрацу. Сон став набагато кращим. За два місяці форму свою не втратив. Рекомендую всім
- Достоинства:
- Двосторонній з різною жорсткістю
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 150x190. Высота: 10
До останнього не вірили що буде доставка, т.к живемо під лісом, проте як писали так і виконали, матрац чудовий, дуже дякую
- Достоинства:
- Розмір підійшов ідеально, дуже м'який, є сторона жорстка
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Приємного користування та солодких снів)
Відповідає опису, покупкою задоволені. Рекомендую
- Достоинства:
- Можна перевертати для регулювання жорсткості, компактний
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаДякуємо за відгук, приємного користування та солодких снів!)
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x190. Высота: 10
Все згідно опису,купував мамі,залишилась дуже вдячна
- Достоинства:
- Покращує самопочуття,зменшує біль в області спини
- Недостатки:
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 10
Матрац чудовий, але випадково пролили миючий засіб на нього, після того як висох з'явився солодкий запах. Чи можливо його прибрати?
Представник постачальникаДоброго дня, чохол матраца можна випрати на делікатному пранні, середину матраца просушити на повітрі. Рекомендуємо придбати водонепроникний наматрацник Delight Аква стоп, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
- Віка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота: 10
Брали мамі на диван. По суті у користування з вересня місяця, скарг немає..мама цілком задоволена та й каже, що спина почала менше боліти.
Думаю ще й собі такий взяти
Замовлення приїхало в термін
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що матрац став корисним для Вашої мами і допомагає з комфортом та здоров’ям спини. Це для нас найкраща винагорода! Якщо вирішите придбати ще один для себе, будемо раді допомогти з вибором. Завжди до Ваших послуг!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 10
На жаль, матрац не виправдав очікувань. Незважаючи на те, що виробником заявлено максимальне навантаження 120 кг, при моїй вазі 110 кг, комфортно було лише перший тиждень. Надалі він все більше продавлювався незважаючи на чи не щоденні перевороти сторонами. Через два місяці утворилася глибока постійна яма, яка вже практично не відновлюється.
Можливо, для користувачів з невеликою вагою і підійде. Зовні і на дотик цілком якісний виріб. Але в моєму випадку гроші були витрачені даремно.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися досвідом використання матраца. Нам дуже шкода, що виріб не виправдав ваших очікувань. Хочемо надати кілька пояснень і рекомендацій, які можуть бути корисними.
Зазначене максимальне навантаження у 120 кг враховує статичну вагу, однак важливо враховувати, що під час сну, коли тіло повністю розслабляється, ефективна вага збільшується приблизно на 20 кг через розподіл навантаження. Тому ми рекомендуємо обирати матрац із запасом за вагою для забезпечення довговічності виробу та комфорту. У вашому випадку краще було б обрати матрац із розрахованим навантаженням 130-140 кг. Ми також рекомендуємо регулярно перевертати матрац і надавати йому час для відновлення форми, особливо при інтенсивному використанні.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x200. Высота: 10
Надзвичайно задоволені, оскільки з різницею в 2 тижні купили і другий такий матрас, тільки на 10см коротший.
Ну, що можна сказати, зручний, двосторонній, ортопедичний. Але чудес не буває і сильно провалений диван він не вирівняє. Доведеться або його все ж таки відремонтувати, або щось підкласти на яму)
Ще однією суттєвою перевагою при виборі була вага, що можна спокійно принести з пункту видачі не зв'язуючись з кур'єрською службою.- Достоинства:
- Вага, двосторонність, ортопедичність
- Недостатки:
- Поки не виявлено і сподіваюся не скоро з'являться
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Высота: 10
Опису відповідає, швидка доставка була в Розетку. Прийшов матрас в поліетиленовій упаковці, скручений.
Матрас складається з шару "піни", що схожий на паралон і шар койри.
Для моїх цілей підійшов.- Достоинства:
- Ціна, відповідність опису, розмір - як замовляли.
- Недостатки:
- Не підійде для людей з великою вагою, буде продавлюватись сильно
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 10
Искала матрас на диван.Выбирала ну очень долго!И наконец нашла то,что хотела:чтобы был жесткий,никуда не проваливался,не подобие топера бесполезного,чтобы высота была да,именно 10см.Ну этот матрас оправдал все мои ожидания,он просто супер!Если бы ни шахеды каждую ночь,вообще спала бы как королева.Он двухсторонний,пока испробовала жесткую часть,все отлично.Спасибо производителю и продавцу за качественную хорошую и нужную вещь!Всем мирных дней!
- Достоинства:
- абсолютно все
- Недостатки:
- Единственное,хотелось бы улучшенной версии чехла,он тоненький и синтетический,можно было бы поплотнее,но не критично.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x190. Высота: 10
Гарна якість, розмірам відповідає, але при вазі умовні 100кг функцію вирівнювання впадини на дивані виконує не до кінця, хотілось би більшої жорсткості чи товщини кокосової корки, тому 4
- Достоинства:
- Розміри відповідають, приємний на дотик
- Недостатки:
- При вазі 100кг просідає, ефект як у ямі
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 10
Купувала матрац для мами, їй подобаєиься.
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 100x190. Высота: 10
Дуже добрий матрац, зручний. Спала як немовля
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Нестор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 10
Чудовий матрац. Жорстка сторона добре для хворої спини.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 10
Чудовий матрас, для ліжка з ламелями не дуже підійде, не вистачає жорсткості.
- Достоинства:
- Є вибір жорсткості
- Недостатки:
- Не знайшов
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 10
Матрас дуже якісний приїжає скручений в рулон запакований але мені приїхав грязний не знаю як в герметичній упаковці він міг замаститись
- Достоинства:
- якісь . ціна
- Недостатки:
- грязний черні плями на матрасі тому 4 зірки а так все супер
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 10
Матрац дуже сподобався, запакований був у плівку
Брали для дивана - СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 10
Стосується не тільки цього товару. Сервіс жах, мало того, що зірвали доставку, я спеціально їхав в інше місто, щоб її отримати, так щей ігнорують прохання оформити доставку тоді, коли мені зручно. Розетка перетворилась на балаган, де ніхто ні за що не несе відповідальності, а якщо є питання і зауваження, то вас вислухає бот.
- Достоинства:
- Матрац
- Недостатки:
- Співробітники
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 10
За першими выражениями матрац сподобався, має легкий хімічний запах(піна), довжина та ширина співпадають з заявленими, а от висота(товщина) не відповідає заявленій в описі товару вказано 10см., насправді 8см(для когось може бути критичним).
- Достоинства:
- Ціна, кокосова койра, наматрасник на застібці, резинки на кутах для кріплення.
- Недостатки:
- За цю ціну не виявлено
- Ярослав Є***
Кокосова койра - це мінус. Вона дуже швидко деформується
- Роман
Вам просто не тот матрас отгрузили, на сайте производителя есть и 8 и 10 высота. Я так понимаю отгружают тот что дешевле по цене того что дороже.
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 10
Класний матрац! Сподобалася сторона з койрою- для спини саме те, що треба) Використовується як самостійний матрац- його товщини вистачає. Приходить скручений в рулон- легко транспортувати.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук, приємного користування!
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 10
Я використовую як тепер, на диван.
Матрац чудовий. Зроблений акуратно. Добре, що з'ємний чохол. Підійшла жорстка сторона. Раджу людям з хворою спиною. Дякую виробнику, сподіваюсь, що довго прослужить.
- Достоинства:
- Двосторонній, можна вибрати яка сторона більше підходить.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо що обрали Delight, нам безмежно приємно, що вам сподобалась наша продукція! Приємного користування та солодких снів)
- Катерина К***
Підкажіть, будь ласка, ви використовували як топер, або як самостійний матрац?
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x190. Высота: 10
Ніякого запаху, дуже комфортний для сну.
- Достоинства:
- Різнобічна жорсткість, чохол на змійці.
- Недостатки:
- не виявив
- ВітаПродавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 10
Матрас дуже класний. Купували на диван, де посередині утворився проміжок.Жостка сторона просто вау, спати дуже приємно. Одним словом рекомендую. Жалію, що не придбала раніше і мучилася.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що матрац вам сподобався та вирішив проблему з проміжком на дивані. Нехай він слугує вам довго і дарує лише приємні враження.)
- Віталій В***Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x200. Высота: 10
Добрий день. Яка висота даного матрацу? 10 чи 8?
- Денис Б***Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 10
Судячи з власного досвіду якщо вам треба розміри 140х190 краще замовляти варіант 140х200, бо все одно він буде не буде співпадати з оголошеними розмірами.
Там навіть чохол розрахований на розмірі 140х190.
Тому раджу тому хто там на виробництві нарізає наповнення матрацу купити окуляри якщо він не вміє розрахувати розмір.- Достоинства:
- З першого погляду зручний та досить гарної якості. Далі буде видно у процессі користування.
- Недостатки:
- Самий основний недолік це те що при розмірі 140х190 вказанному на сайті по факту розмір 140х187 що не критично але він не повністью покриває поверхню дивана.
- Иванович В***Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 150x200. Высота: 10
Матрас в действительности высотой 8см, исправьте в описании
- Достоинства:
- 6см пены
- Недостатки:
- 1см кокоса
Представник постачальникаДобрий день, у виробництві наших матраців ми використовуємо сучасну технологію лазерної порізки піни, що гарантує точність кожного виробу.
Для того щоб ми могли краще зрозуміти ситуацію, будь ласка, надішліть нам фото матраца з лінійкою, щоб ми могли провести додаткову перевірку та вирішити ситуацію якнайшвидше.
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: DLGH. Популярные размеры: 120x200. Высота: 10
Все сподобалось.
- Достоинства:
- Вибір сторони, піна або кокосова стружка
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DLGH. Популярные размеры: 90x200. Высота: 10
Згідно опису
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: DLGH. Популярные размеры: 80x190. Высота: 10
Дякую все добре
- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DLGH. Популярные размеры: 130x200. Высота: 10
Матрацом задоволений, вирівняв поверхню старенького дивану на 5 з 5ти
- Достоинства:
- Якість відмінна, не знаю чи надовго
- Недостатки:
- Трішки зачекався доставки, в товарі недоліків не виявив поки що