- Сергей У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
8 місяців тому купив з такими ж параметрами Toshiba Satelite, але набагато дешевше та ще й з ліцензійною Windows 10. Але і функціонально Toshiba виявилась на голову вище. Порівняння зовсім не на користь Dell
- Достоинства:
- Нічого особливого
- Недостатки:
- Дуже гріється, слаба батарея, незручна клавіатура
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень сильно греется.
- Достоинства:
- не нашел
- Недостатки:
- греется. даже в спящем состоянии
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тільки почав працювати. Явних проблем не виявив але головний недолік батарея. В описі 8 год а насправді не більше 4х..
- павел
Для 8 - потрібно "зкрутити яскравість в 0", можливо ще й "затиснути" споживання процессора. І вже точно не бавитися браузером і т.п.
До школи ходили, табличку множення вчили. Ємність батареї у Вт*г ділимо на тепловий пакет процесора (а крім нього ще й екран, пам'ять, система охолодження - теж споживають) - і отримуємо, що під повним навантаженням година-дві - це те, на що варто розраховувати. Більше - значить десь щось економиться.
- Михайло Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшов своєчасно. Перевірив на биті пікселі, все в нормі. Комплектація також все на місці.
В роботі апарат чудовий. Виконує всі задачі, які від нього вимагаються.
В ігри не граю, так що нічого сказати не зможу. Відео дивитись приємно, екран приємний для очей, кольори достатньо насичені. - Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Большой быстрый ноутбук на мощный процессор. Работает довольно быстро, ничего не греется, не люфтит, все отлично. Экран приятный, но под солнцем не хватает. Хотелось, чтобы чуть-чуть больше аккумулятор держал, но даже 6-8 часов это приятно
- НастяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний ноутбук. Очі не болять, екрану вистачає з головою, щоб подивитися серіал чи фільм. Тихий - не шумить зовсім. Покупкою задоволена. Все добре працює.
- Достоинства:
- Ноутбук легкий, тихий.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На дев'ятому році війни з рашкою, Розетка все ще продає техніку з російською клавіатурою. Хоч би прибрали з опису брехливу інформацію про українську клавіатуру в даному ноутбуці.
- Недостатки:
- Російська клавіатура!!!!!!!!!
- Александр Д***
язык то тут при чём?
- Юрій
Доповню відгук по факту експлуатації. Мені подзвонив представник Розетки стосовно мого зауваження про російську клавіатуру, і запропонував сертифікат на 1 тис грн, який я так і не отримав. Сервіс, одним словом. В роботі ноут сильно гріється, навіть в режимі сну він як праска, потрібно завжди вимикати. Один раз при перегляді ютюб повністю заглючив, вимкнувся екран, оберти вентилятора на максимумі, сильно гарячий, не реагував на будь-які кнопки. Був вимушений терміново знімати задню кришку і від'єднувати акумулятор на ходу. Що ж, Dell прикро вразив. Керування живленням тут зовсім не продумано, тож акумулятор довго не тримає. Ризик перегріву занадто великий, потрібно наглядати за ним.
- павел
Розетка продає те, що є. Ви справді сподіваєтеся, що великі корпорації, без політичних копняків, побіжуть задовольняти наші (статистично непомітні) забаганки?
Простіше було б мати опцію "без кирилиці" з лазерним гравіруванням.
- Назарій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращий за свою ціну.
- Недостатки:
- Клавіатура російська
- Олександр Ш***
Головне, щоб не китайська
- Каріна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбук дуже з хорошими характеристиками. Хороша збірка та якість матеріалів.
Екран гарно передає кольори зображення, не нагрівається, не шумить, коли заряджає. З усіма задачами справляється на відмінно.- Достоинства:
- За такі гроші це просто космос.
- Недостатки:
- Не знаю
- Инна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приобрела в рассрочку на 3 месяца данный ноутбук для учебы дочери. На следующий день после заказа его уже получила в отделении Розетки. Предшественник тоже был Делл и отработал очень долго. Все отлично работает, хорошая производительность. С драйверами тоже все хорошо. Очень довольна!
- Достоинства:
- очень хороший вариант по этой стоимости
- Недостатки:
- Пока не найдены.
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбуком очень доволен. Красивый дизайн и удобная эргономика клавиатуры. Производительность удовлетворяет. Батарейку держит нормально, посмотрим, что будет через год, конечно. Все остальное тоже в норме. Респект производителю и Розетке.
- Достоинства:
- хорошие характеристики
- ДашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Успела взять по скидке, да и еще и в несколько тысяч! Розетка как всегда радует скидками и сервисом.
Что касается самого ноутбука, то однозначно стоит своих денег. Отлично подходит для учебы, для повседневных задач.
Система грузится за пару минут, микрофон не шумит, камера нормально снимает. Более чем довольна приобритением - Игорь В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасный ноутбук, хорошо держит батарея, тянет нетяжелые игры, для работы более чем топ. Очень удобно, что тут уже шла установленная оперативка - намного облегчило мне жизнь.
- Достоинства:
- Стильный дизайн, качественная сборка, удобная клавиатура. Оперативная память, быстрый, легкий
- Олександра К***
А какая там система стояла?Какой Windows?
- Олександр Б***Продавец: Rozetka
Цей ноутбук у мене в користуванні приблизно з осені, купив його заради навчання, з цим у нього проблем немає, свою функцію виконує. Я був дуже приємно здивований, коли його запускав вперше, тому що я не чув ніякого шуму, та й після пару годин користування ноутбук не нагрівався, як то пишуть в інших відгуках, помічав таке тільки в тому випадку, якщо користуватись ним на зарядці.
За свою ціну він пропонував доволі хороші характеристики, інші бренди пропонують подібне на пару тисяч дорожче. Звісно, без недоліків не обійтись, для такої ціни прийшлось пожертвувати матеріалом корпусу та відсутністю підсвітки на клавіатурі, ну і можливо комусь не підійде цей ноутбук через відсутність операційної системи, але якщо вмієте встановити віндовс, то для вас це не буде проблемою. Взагалом, ноутбук за свої гроші дуже крутий, я задоволений- Достоинства:
- Ціна, внутрішня пам'ять, екран, дуже тихий
- Недостатки:
- Відсутність підсвітки клавіатури