Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Крем-краска Demira Professional Kassia 9/7 90 мл (4820197006519)

Код :  357205884
Оценка пользователей 4.27/5
  • Анастасия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл. Оттенок: Kassia Шатен 4/0

Фарбу замовляю у цього продавця другий раз.Перший,було все нормально на другий фарба,точніше коробка була відкрита і порвата.

• Анастасия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл. Оттенок: Kassia Шатен 4/0

Фарбою користуюсь вже не вперше,мені подобається,особливо те що зафарбовує сивину.

Достоинства:
    Зафарбовує сивину
    Недостатки:
    Відправлення через декілька днів

Добрий день, Анастасіє. Щиро дякуємо за Ваш відгук. Раді, що фарба Вам сподобалась та ефективно зафарбовує сивину. Бажаємо Вам гарного настрою та ще більше вдалих фарбувань!

• Вікторія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл. Оттенок: Kassia 6/7

змивається і залишається червоний колір

Достоинства:
    триває довго, але тільки червоний колір
    Недостатки:
    змивається і залишається червоний колір

Добрий день, Вікторіє. Дякуємо Вам за відгук . Нам прикро, що результат фарбування не повністю виправдав Ваші очікування.Хочемо зазначити, що відтінки з мідним та каштановим пігментом можуть вимиватися швидше, залишаючи червонуватий відтінок. Це залежить як від структури волосся, так і від попередніх фарбувань. Крім того, продукція розроблена для професійного використання, і найкращі результати досягаються із застосуванням спеціалізованих технік фарбування. Бажаємо Вам лише позитивних результатів і красивого, здорового волосся!

• Вікторія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл. Оттенок: Kassia 2/65

Фарба проявляється гарно, добре фарбує все, окрім мого волосся, використала половину, жодного натяку, що моє волосся пофарбоване, окрім того, що фарба змивається і фарбує воду, залишається на рушнику. Потрібен час щоб вона проявилась? Чи я чогось не розумію? Не очікувала вау ефекту, мені потрібен був відтінок, так як маю темне волосся, але нема нічого, шкіру голови пофарбувало. Я не вперше фарбуюсь, то завжди був гарний відтінок, волосся блистіло на сонці, а тут вирішила спробувати дану фарбу і взагалі нічого. Трохи не приємно.

Достоинства:
    Добре фарбує
    Недостатки:
    На моєму волоссі ніяк не проявилося
  • Вікторія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл. Оттенок: Kassia Насыщенный фиолетовый M/66

Фарба чудова, пофарбувала все, окрім мого волосся. Колір змивається, але жодної частки кольору, навіть відтінку нема на моєму волоссі, я не очікувала сильного ефекту, мені потрібен був відтінок, але навіть його не отримала.

Достоинства:
    Добре фарбує все
    Недостатки:
    Не фарбує волосся
  • Алла Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл. Оттенок: Kassia 8/16

Купляла тут на розетці,все супер ,фарба дуже підійшла ,колір відповідає дійсності,волосся м'яке після фарбування.Фарбувала волосся в дома сама .

Достоинства:
    Приємний запах фарби,зафарбовує сивину
    • Альона Ш***

який це колір?

• Алла Л***

8.16

• Олена І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл. Оттенок: Kassia зеленый M/2

Чудова фарба

• Олена І***

Хочу вибачитись за попередній коментарій, все добре з фарбником . Він зелений, якщо трохи почекати. При використанні зробив те для чого куплявся. Дякую !!!

Достоинства:
    Ніжний колір
  • Ilona
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл. Оттенок: Kassia Русый коричнево-фиолетовый 7/76

Фарба просто супер.Недооцінений бренд. Як колорист в минулому, я бачу готові формули в одному тюбику. Причому такі, яких важко досягти змішуванням. Особливо блонди! Лягає рівномірно, змивається поступово, в залежності від використаного % окисника. На собі пробувала. І те, чого я добвалася для себе експериментами різноманітних брендів, зараз є в одному тюбику!

Достоинства:
    Фарба просто супер
    Недостатки:
    Немає в продажу у фізичних магазинах Івано-Франківська
  • Шакур А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл. Оттенок: Kassia 9/75

Товар не соответствовал заказу. 10 уровень прислали как тонирование , на сайте заказывала как и выбирала 10 уровень краску . (( Проверяйте заказанный товар на месте .

Достоинства:
    Нормальный товар

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл. Оттенок: Kassia 4/7

Фарба прекрасна,колір не вимивається як у інших,волосся блискуче,живе,на майбутнє планую тільки нею фарбуватися .

Достоинства:
    Багато мл вистачить на 2 рази пофарбувати прикореневу зону.
  • Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл. Оттенок: Kassia синий M/1

Непогана

• Савицкая Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл. Оттенок: DeMira Kassia M/4

С каждым мытьём волос цвет меняется. Итого через восемь раз совсем вся краска смыта.

Достоинства:
    Красота на несколько недель.
    Недостатки:
    Быстро смывается. Нет смысла краситься по несколько раз в месяц.
  • Олександр М***
    Продавец: Rozetka. Объем: 90 мл. Оттенок: Kassia Интенсивно коричневый M/77

Беру в салон, майстрам дуже подобається