Отзывы покупателей о Набор Dentaid Vitis Healthy Gums зубная паста 100 мл + ополаскиватель 500 мл + щетка 1 шт (8427426045828)
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили за призначенням лікаря-стоматолога. Залишилися задоволені.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Щітка далека від curaprox
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классний набір!
- Достоинства:
- Догляд хороший
- Недостатки:
- Від зубного каменю не позбавить, якщо ви думаєте про це
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір! Мені дуже подобається зубна щітка. Усуває запалення. Мій улюблений тепер.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові засоби, користуюся вже кілька років за порадою стоматолога. Особливо ополіскувач, це маст хев. Стан ясен покращився.
- Достоинства:
- Допомогає яснам
- ЛесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеальний стартовий набір для проблемних ясен. По ціні виходить як паста + ополіскувач, якщо брати окремо. Але тут ще в наборі іде м'яка щітка приємним бонусом. В користуванні вже півроку, нарікань нема, мій парадонтолог задоволений
- Достоинства:
- Чудово для проблемних ясен
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Павло Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший набір, використовували після поради стоматолога на протязі трьох місяців. Результат дієвий.
- Достоинства:
- Купив набір і не шукаєш все окремо.
- Недостатки:
- Щітка так собі.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нажаль не можу оцініть товар тому що чекаю його з 28 лютого. В чате кожен день відповідь - чекайте завтра , від ботов. У відділенні відповідають що товар навіть не бачать у системі. Причому за товар вже сплачені гроши. Хотіла зробити подарунок чоловікові. Ні грошей ,ні подарунка, ні можливості зв'язатися с Розетка, тільки боти відповідають.
- Достоинства:
- Не можу сказати
- Недостатки:
- не можу сказати
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісний догляд ротової порожнини, рекомендую
- Достоинства:
- Співвідношення ціна якість на вищому рівні
- олесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо у вас швидко утворюються камені на зубах і постійно кровоточить ясна - це те, що вам треба. Багато років страждаю кровоточивістю ясен, ця паста мені допомагає у парі з ополіскувачем просто супер
- Достоинства:
- Довге відчуття свіжості
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все сподобалося
- Скворцова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасний набір,замовляла багато раз
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Маша П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір нормальний, окрім пасти, яка взагалі не чистить нормально зуби, залишає наліт та відчуття брудних зубів. Якусь супер дію на ясна, я не помітила. Щітка та ополіскувач нормальні, але є кращі. Більше цей набір я не куплю
- Недостатки:
- Паста, яка не чистить нормально зуби
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Третий раз заказываю данный товар. Очень радует цена по скидке. Щетка мягкая, классная. У меня брекет система проблема с деснами, мне идеально подходит. Пародонтолог тоже одобрила ополаскиватель и зубную пасту этого производителя.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена даною продукцією,паста в поєднанні із щіткою philips sonycare відбілює зуби не гірше ніж стоматолог)приємна)підходить для проблемної десни)рекомендую)
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный товар
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный вариант
- Достоинства:
- Качество
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порадила моя лікарка після лікування користуюсь , допомагає , змінюю набор рожевий потім зелений , користуюся щіточками різними ,раз на три місяці лікуюся у парадонтолога .
- Достоинства:
- Допомагає
- Недостатки:
- Не знайшла
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший раз придбав не на Розетці, а по рекомендації стоматолога, оскільки мав проблеми з яснами. При регулярному користуванні я відчув покращення вже наприкінці першого тижня, при чому, досить серйозне покращення. Полоскалка сподобалася ще й дружині, але, на жаль, вона закінчується набагато швидше, ніж паста:) Тому, коли побачив цей набір на Розетці, то без роздумів купив його і тепер рекомендую своїм друзям, якщо у когось проблеми з яснами.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ополіскувач на 5+.
Зубна паста на 2- (з splat ультракомплекс не зрівниться)
Щітка як на мене дуже жорстка, до цього користувався curaprox - з нею не зрівняється жодна!- Достоинства:
- Якість. (Купував заради ополіскувача а все інше в наборі просто ... (( )
- Евгений Л***Продавец: Rozetka
Вечная проблема была с деснами,кровоточили при укусах и не только перепробывал много разных паст,результаты были так себе.Месяц назад испробывал на себе данный наборчик друзья ПОМОГЛО))))у кого проблемы и вам поможет проффесиональная счетка мягенькая не дерет супер,паста приятная на арромат ополаскиватель вообще космос)))отличный испанский набор за копейки
- Достоинства:
- Качество и цена и так же комплектность
- Недостатки:
- Не выявил
- Игорь Ц***Продавец: Rozetka
Зубная паста супер! Пользовался на протяжении 2 лет, на мое мнение лучше чем пасты известных брендов!!! Рекомендую.