- AI аналіз відгуків74 відгуки: 89% позитивних, 8% нейтральних, 3% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний набір, беру вже не вперше! Дуже вигідно та супер якість всіх компонентів набору
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все норм, але імпортер москва трохи розчарував
Шановна Анастасія!
звертаємо Вашу увагу, що на упаковці вказано: "Made by: DENTAID S.L, Spain", що в перекладі з англійської означає "Виробник: DENTAID S.L, Іспанія"
Всі виробничі потужності компанії DENTAID S.L. знаходяться виключно в Іспанії.
На упаковці вказані дані дистриб'юторів цієї продукції в ЄС та дані деяких імпортерів.
Розділення інформації про імпортерів на упаковці виконано знаком /, тобто слеш.
Всі імпортери працюють незалежно та не мають жодного відношення один до одного.
Уповноважений представник в Україні (імпортер): ТОВ КРІСТАР-ЦЕНТР, м. Київ – продукція надходить в Україну напряму з Іспанії, а всі податки при ввезенні та після продажу цього продукту надходять в український бюджет.
- Інга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую цей набір вже пʼятий раз, по рекомендації ортодонта ( оскільки ношу брекети). Подобається як паста, так і ополіскувач, а бонус у вигляді щітки завжди доречний, змінюю її кожного разу на нову при купівлі набору.
- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір був хорошим варіантом до того моменту поки не став отримувати ополіскувачі із браком. Це вже 4 набір підряд, раніше такого не було. Баночка закривається не герметично і протікає. Половина ополіскувача поступово просто витікає в рюкзак
- Достоинства:
- Зручний набір
- Недостатки:
- Бракована пляшечка ополіскувача
Павло, нам щиро прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Якість продукції для нас є пріоритетом, тому подібні випадки потребують окремої перевірки.
Зверніться, будь ласка, до уповноваженого представника – контактна інформація зазначена на зовнішньому пакуванні продукту. Це дозволить оперативно розглянути звернення та запропонувати рішення
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний набір
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже чудовий набір!!! Рекомендую! Дуже довго користуюсь.
- Достоинства:
- Гарний догляд за ротовою порожниною
- Недостатки:
- Не виявив
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Паста гарної якості по рекомендації стоматолога
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір 10/10
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір! Я в захваті. Не очікувала, що так все сподобається.
1. Паста. Густа, добре піниться, не щипить шкіру на підборідді. Має приємний яблучно-мʼятний смак. Гарно очищує замки та дугу.
2. Ополіскувач. Також з приємним яблучно-мʼятним смаком. Використовую на ніч, надає приємне відчуття свіжості.
3. Щітка. Це взагалі шок. Напевно, поки найкраща щітка для брекетів. Вона невелика, тому я всюди в моєму маленькому роті можу дістати. Щетина середньої жорсткості, прочищає добре. В ортодонтичних щітках майже завжди щетина мʼяка. Єдине, що, на жаль, досить швидко розпушується. Але, можливо, треба використовувати ковпачок після використання, як радить виробник.
Упаковка набору 10/10. Все чисте, нове. Я задоволена на всі 100 %. - Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Призначила лікар ортодонт для гігієни порожнини рота для людей що носять брекети. Практично рік користуємося справляється чудово зі своєю задачею.
- Дмитрий Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний продукт
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір за смаком і якістю чищення сподобався (і паста, і ополіскувач), щітка тільки дуже маленька як дитяча.
- Достоинства:
- Враження гарні
- Недостатки:
- Маленька щітка
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ополіскувач дуже сподобався, зубна паста якось неоднозначно. Пасту буду комбінувати з іншими, на постійний основі не буду використовувати зубну пасту з SLS і нікому не раджу.
Не сподобалось що в наборі зубна щітка прийшла червоного кольору і вона дуже маленька. Маю щітку звичайну ортодонтичну цього бренду, думала буде така ж сама. Я ненавиджу червоний колір і на зображенні намальована прозора без кольору( Ну за щітку то вже таке…- Достоинства:
- Приємний смак зубної паста та ополіскувача. У складі є гарні компоненти такі як: хлорид цетилпіридину, алантоїн, ксиліт та інші.
- Недостатки:
- Із недоліків мені не подобається в складі зубної пасти SLS. Завдяки цьому вона гарно піниться та повинна краще вичищати, але це агресивний компонент!
- Олексій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір за свою ціну
- Достоинства:
- Приємний запах і смак
- Недостатки:
- Щітка занадто жорстка
- Олексій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний смак
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер,дякую
- Діана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
супер крута фірма навіть для тих, хто тільки поставив брекет-систему, дуже лагідна та приємна на смак, додаткова не дразнить ясна
- Нестеренко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб. Користуємось вже довгенько.
- Марта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний смак яблука, гарно очищає
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний смак і запах
- Достоинства:
- Великий обʼєм ополіскувача
- Недостатки:
- Наявність фтору у складі
- Макисм Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший раз замовив комплект на розетці, все підійшло
- Ирина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала для дитини (встановили брекети). За рекомендаціею ортодонта. Смак зеленого яблука. Сильніше виражений після використання ополісковича.
- Достоинства:
- гарно справляеться з чищенням зубного нальоту
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір для брекетів
- Достоинства:
- Смак пасти та ополіскувача
- Недостатки:
- Не помітив
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна паста і ополіскувач, приємний на запах і на смак, що найбільше подобається. Рекомендую спробувати
- Достоинства:
- Ідеально підійде для тих хто носить брекети
- Недостатки:
- Швидко закінчується
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прмємна на смак зубна паста!
Гарно очищує.
Купляємо постійно - Катерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір,супер,дуже подобається,для сина і для мене,він просто бомба.
- Оксана И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір,швидка відправка! дякую
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір супер
Дуже хороша та мʼяка щітка, добре очищає.
Ополіскувач, приємний, не пече в роті.
Зубна паста для брекетів має приємний запах та присмак.- Достоинства:
- Ціна по акції
- Козяр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший набір для догляду за зубами. Підходить не тільки для носіїв брекетів. Приємно освіжає та добре очищає. Щітка зручна, оптимальний розмір. По акції вигідно купувати.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В наборі значно дешевше купляти, користуюсь за рекомендацією ортодонта. Результатом задоволена
- Наталя А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір, користуюсь ополіскувачем та зубною пастою пів року, задоволена на всі 100%. Добре чистить, гарно смак ополіскувача, не пече.
Сьогодні спробувала зубну щітку, щітинки тоненькі, добре вичищає між зубів. Рекомендую- Достоинства:
- Ціна набора по акції
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Проліскувач беру вдруге. Подобається, що не щіпле, як після спиртових. Щітка більш жорстка та вужча, ніж була Curaprox для брекетів. Тому більше сподобалась. Пасту ще не пробувала)
- Олеся А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після того як я почала носити брекети користуюсь тільки такою пастою та щіткою. Рекомендую
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Надежда А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала набір за рекомендацією мого ортодонта. Паста та ополіскувач чудово прибирають зубний наліт, а також мають приємний аромат. М'яка щітка ідеально підходить для чутливих ясен.
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний набір.