Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Набор Dentaid Vitis Orthodontic зубная паста 100 мл + ополаскиватель 500 мл + щетка 1 шт (8427426045835/8427426082588)

Оценка пользователей 4.85/5
на основе 101 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    74 відгуки:  89% позитивних, 8% нейтральних, 3% негативних.
    Клієнти переважно дуже задоволені ортодонтичним набором Vitis. Виділяють високу якість чищення, приємний смак і свіжість, комфортне використання для власників брекетів та добру комбінацію продукції в одному комплекті. Основними перевагами вважають ефективність засобів, рекомендації стоматологів, зручність і приємний смак. Серед недоліків найчастіше згадують розміри та жорсткість зубної щітки та окремі претензії щодо комплектації або вибору кольору.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Татьяна С***

Класний набір, беру вже не вперше! Дуже вигідно та супер якість всіх компонентів набору

• Анастасія К***

Все норм, але імпортер москва трохи розчарував

Шановна Анастасія!
      звертаємо Вашу увагу, що на упаковці вказано: "Made by: DENTAID S.L, Spain", що в перекладі з англійської означає "Виробник: DENTAID S.L, Іспанія"

Всі виробничі потужності компанії DENTAID S.L. знаходяться виключно в Іспанії.

На упаковці вказані дані дистриб'юторів цієї продукції в ЄС та дані деяких імпортерів.
      Розділення інформації про імпортерів на упаковці виконано знаком /, тобто слеш.
      Всі імпортери працюють незалежно та не мають жодного відношення один до одного.

Уповноважений представник в Україні (імпортер): ТОВ КРІСТАР-ЦЕНТР, м. Київ – продукція надходить в Україну напряму з Іспанії, а всі податки при ввезенні та після продажу цього продукту надходять в український бюджет.

• Інга Р***

Купую цей набір вже пʼятий раз, по рекомендації ортодонта ( оскільки ношу брекети). Подобається як паста, так і ополіскувач, а бонус у вигляді щітки завжди доречний, змінюю її кожного разу на нову при купівлі набору.

• Павло П***

Набір був хорошим варіантом до того моменту поки не став отримувати ополіскувачі із браком. Це вже 4 набір підряд, раніше такого не було. Баночка закривається не герметично і протікає. Половина ополіскувача поступово просто витікає в рюкзак

Достоинства:
    Зручний набір
    Недостатки:
    Бракована пляшечка ополіскувача

Павло, нам щиро прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Якість продукції для нас є пріоритетом, тому подібні випадки потребують окремої перевірки.
      Зверніться, будь ласка, до уповноваженого представника – контактна інформація зазначена на зовнішньому пакуванні продукту. Це дозволить оперативно розглянути звернення та запропонувати рішення

• Наталя К***

Дуже гарний набір

• Сергій М***

Дуже чудовий набір!!! Рекомендую! Дуже довго користуюсь.

Достоинства:
    Гарний догляд за ротовою порожниною
    Недостатки:
    Не виявив
  • Світлана Б***

Паста гарної якості по рекомендації стоматолога

• Максим

Чудовий набір 10/10

• Катерина Д***

Чудовий набір! Я в захваті. Не очікувала, що так все сподобається.

1. Паста. Густа, добре піниться, не щипить шкіру на підборідді. Має приємний яблучно-мʼятний смак. Гарно очищує замки та дугу.

2. Ополіскувач. Також з приємним яблучно-мʼятним смаком. Використовую на ніч, надає приємне відчуття свіжості.

3. Щітка. Це взагалі шок. Напевно, поки найкраща щітка для брекетів. Вона невелика, тому я всюди в моєму маленькому роті можу дістати. Щетина середньої жорсткості, прочищає добре. В ортодонтичних щітках майже завжди щетина мʼяка. Єдине, що, на жаль, досить швидко розпушується. Але, можливо, треба використовувати ковпачок після використання, як радить виробник.

Упаковка набору 10/10. Все чисте, нове. Я задоволена на всі 100 %.

• Олеся Б***

Призначила лікар ортодонт для гігієни порожнини рота для людей що носять брекети. Практично рік користуємося справляється чудово зі своєю задачею.

• Дмитрий Е***

Гарний продукт

Достоинства:
    Якість
  • Світлана М***

Набір за смаком і якістю чищення сподобався (і паста, і ополіскувач), щітка тільки дуже маленька як дитяча.

Достоинства:
    Враження гарні
    Недостатки:
    Маленька щітка
  • Юлія Ч***

Ополіскувач дуже сподобався, зубна паста якось неоднозначно. Пасту буду комбінувати з іншими, на постійний основі не буду використовувати зубну пасту з SLS і нікому не раджу.
    Не сподобалось що в наборі зубна щітка прийшла червоного кольору і вона дуже маленька. Маю щітку звичайну ортодонтичну цього бренду, думала буде така ж сама. Я ненавиджу червоний колір і на зображенні намальована прозора без кольору( Ну за щітку то вже таке…

Достоинства:
    Приємний смак зубної паста та ополіскувача. У складі є гарні компоненти такі як: хлорид цетилпіридину, алантоїн, ксиліт та інші.
    Недостатки:
    Із недоліків мені не подобається в складі зубної пасти SLS. Завдяки цьому вона гарно піниться та повинна краще вичищати, але це агресивний компонент!
  • Олексій Л***

Чудовий набір за свою ціну

Достоинства:
    Приємний запах і смак
    Недостатки:
    Щітка занадто жорстка
  • Олексій Л***

Приємний смак

• Тетяна Н***

Супер,дякую

• Діана М***

супер крута фірма навіть для тих, хто тільки поставив брекет-систему, дуже лагідна та приємна на смак, додаткова не дразнить ясна

• Нестеренко О***

Чудовий засіб. Користуємось вже довгенько.

• Марта Г***

Приємний смак яблука, гарно очищає

• Вікторія М***

Приємний смак і запах

Достоинства:
    Великий обʼєм ополіскувача
    Недостатки:
    Наявність фтору у складі
  • Макисм Ч***

Перший раз замовив комплект на розетці, все підійшло

• Ирина Щ***

Купувала для дитини (встановили брекети). За рекомендаціею ортодонта. Смак зеленого яблука. Сильніше виражений після використання ополісковича.

Достоинства:
    гарно справляеться з чищенням зубного нальоту
  • Ілля

Чудовий набір для брекетів

Достоинства:
    Смак пасти та ополіскувача
    Недостатки:
    Не помітив
  • Інна Д***

Дуже класна паста і ополіскувач, приємний на запах і на смак, що найбільше подобається. Рекомендую спробувати

Достоинства:
    Ідеально підійде для тих хто носить брекети
    Недостатки:
    Швидко закінчується
  • Юлія Д***

Прмємна на смак зубна паста!
    Гарно очищує.
    Купляємо постійно

• Катерина Н***

Набір,супер,дуже подобається,для сина і для мене,він просто бомба.

• Оксана И***

Чудовий набір,швидка відправка! дякую

• Олександр

Набір супер
    Дуже хороша та мʼяка щітка, добре очищає.
    Ополіскувач, приємний, не пече в роті.
    Зубна паста для брекетів має приємний запах та присмак.

Достоинства:
    Ціна по акції
  • Козяр Р***

Хороший набір для догляду за зубами. Підходить не тільки для носіїв брекетів. Приємно освіжає та добре очищає. Щітка зручна, оптимальний розмір. По акції вигідно купувати.

• Ірина

В наборі значно дешевше купляти, користуюсь за рекомендацією ортодонта. Результатом задоволена

• Наталя А***

Чудовий набір, користуюсь ополіскувачем та зубною пастою пів року, задоволена на всі 100%. Добре чистить, гарно смак ополіскувача, не пече.
    Сьогодні спробувала зубну щітку, щітинки тоненькі, добре вичищає між зубів. Рекомендую

Достоинства:
    Ціна набора по акції
  • Светлана

Проліскувач беру вдруге. Подобається, що не щіпле, як після спиртових. Щітка більш жорстка та вужча, ніж була Curaprox для брекетів. Тому більше сподобалась. Пасту ще не пробувала)

• Олеся А***

Після того як я почала носити брекети користуюсь тільки такою пастою та щіткою. Рекомендую

• Інна Г***

Рекомендую

• Надежда А***

Придбала набір за рекомендацією мого ортодонта. Паста та ополіскувач чудово прибирають зубний наліт, а також мають приємний аромат. М'яка щітка ідеально підходить для чутливих ясен.

• Людмила Р***

Класний набір.