- Константин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довге комплектування і відправка
- Сніжана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як відкрила, то спочатку подумала, що щіточка нікуди не пролізе, бо реально здорова Але всьо добренько - вона відмінно вичищає під дугою. Така пружна, ще й мʼятний смак має. В мене стоїть еластофорс на обох щелепах і це додатково ускладнює чистку. На проф.гігієну хожу кожні 3 місяці, бо по-іншому ніяк. Дуже надіюсь, що щіточка такого розміру допоможе краще очищати. А ще вона чудово проходить біля імпланта. Ручка просиліконена, не ковзає, сидить в руці впевнено (хто користувався йоршиками Лакалут, знає про що я).
На кожну щіточку є ковпачок. Не можу сказати, що це плюс, бо все-таки лишній пластик, а також додаткова націнка. Деякі виробники кладуть один ковпачок, просто змінюй щіточки. Ну вже як є.
Ціна за таку кількість і якість хороша!
Я задоволена покупкою і швидкою доставкою
Дякую - Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для брекетів самі кращі з усіх. До цих щіток спробував щітки чотирьох інших фірм. Ці виявились самі кращі по всім параметрам: щетина не дуже жорстка і не травмує ясна + конусної форми; дріт гарно гнеться і не починає крутитись в ручці; зручна ручка для маніпуляцій.
При використанні не треба і не можна давити (від цього для зубів краще не буде), тому вистачає надовго. Зазвичай як і кажуть 1 щітку десь на 2 тижні вистачає і треба міняти.- Достоинства:
- Все...
- Недостатки:
- ...окрім ціни яка кусається
- Сніжана К***
Якщо цієї щітки вистачає на 2 тижні, то це економно. Бо, зазвичай, такий «разходнік» на 5 днів (з натяжкою на 7)
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращі для чищення брекетів під дугою, для цих потреб - ідеальний розмір та форма (конусна). Зручно, що гнеться голівка. Одного при використанні двічі на день вистачає приблизно на 2 тижні.
- Дарія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набагато більший розмір після стандартного, рази в три більше, має ж бути на розмір більший, я не знаю які то проміжки між зубами мають бути. Різниця між маленьким та середнім коректна, а от з вайдом перестарались. Сам стрижень товстий та жосткий. Можна коту зуби чистити.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Надто великі
- Сніжана К***
Синій то для чистки між дугою (брекети) і зубом
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобные в использовании, хватает на дня три одной щеточки
- Достоинства:
- Мягкие, прочные
- Алла З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие ершики для своей цены, носители брекетов заценят. Понравилось, что есть колпачки, так как у этой де фирмы есть мелкие ершики и без колпачка.
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие ершики, как и многие использую для чистки зубов под проволокой между брекетами. Там, где сама щеточка, можно согнуть - удобно чистить жевательные зубы. Чищу уже дней 5 - пока норм, не стомалась и не повыпадали ворсинки.
- Достоинства:
- норм качество за отличную стоимость
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для брекетоносців найкращий варіант)
- Достоинства:
- Чудово підходять по розміру для чищення під дугою
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щіточки супер, для носіїв брекетів просто спасіння, товаром задоволена.
- Достоинства:
- Ціна, якість, багато щіточок
- Недостатки:
- Не має
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличные щётки!
Для брейкетов-то, что нужно!- Достоинства:
- Широкие, как раз для брейкетов
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неплохие щетки, использую для брекетов, одной хватает где-то на неделю.
- Достоинства:
- Хорошие щетки за свою цену.
- Недостатки:
- Нет.
- Карина П***Продавец: Rozetka
Очень хорошие щетки, хорошо подошли под брекеты
В упаковке 16 шт., цена хорошая.
Буду брать еще и еще
Заказ оформили очень быстро, рекомендую )- Достоинства:
- Цена, производитель, для брекетов, 16 шт.