Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Межзубные щетки Удобное очищение DenTek для Широких промежутков 16 шт (47701002582)

Оценка пользователей 4.55/5
  • Константин О***

Довге комплектування і відправка

• Сніжана К***

Як відкрила, то спочатку подумала, що щіточка нікуди не пролізе, бо реально здорова Але всьо добренько - вона відмінно вичищає під дугою. Така пружна, ще й мʼятний смак має. В мене стоїть еластофорс на обох щелепах і це додатково ускладнює чистку. На проф.гігієну хожу кожні 3 місяці, бо по-іншому ніяк. Дуже надіюсь, що щіточка такого розміру допоможе краще очищати. А ще вона чудово проходить біля імпланта. Ручка просиліконена, не ковзає, сидить в руці впевнено (хто користувався йоршиками Лакалут, знає про що я).
    На кожну щіточку є ковпачок. Не можу сказати, що це плюс, бо все-таки лишній пластик, а також додаткова націнка. Деякі виробники кладуть один ковпачок, просто змінюй щіточки. Ну вже як є.
    Ціна за таку кількість і якість хороша!
    Я задоволена покупкою і швидкою доставкою
    Дякую

• Сергій К***

Для брекетів самі кращі з усіх. До цих щіток спробував щітки чотирьох інших фірм. Ці виявились самі кращі по всім параметрам: щетина не дуже жорстка і не травмує ясна + конусної форми; дріт гарно гнеться і не починає крутитись в ручці; зручна ручка для маніпуляцій.

При використанні не треба і не можна давити (від цього для зубів краще не буде), тому вистачає надовго. Зазвичай як і кажуть 1 щітку десь на 2 тижні вистачає і треба міняти.

Достоинства:
    Все...
    Недостатки:
    ...окрім ціни яка кусається
    • Сніжана К***

Якщо цієї щітки вистачає на 2 тижні, то це економно. Бо, зазвичай, такий «разходнік» на 5 днів (з натяжкою на 7)

• Олена

Найкращі для чищення брекетів під дугою, для цих потреб - ідеальний розмір та форма (конусна). Зручно, що гнеться голівка. Одного при використанні двічі на день вистачає приблизно на 2 тижні.

• Дарія К***

Набагато більший розмір після стандартного, рази в три більше, має ж бути на розмір більший, я не знаю які то проміжки між зубами мають бути. Різниця між маленьким та середнім коректна, а от з вайдом перестарались. Сам стрижень товстий та жосткий. Можна коту зуби чистити.

Достоинства:
    Недостатки:
    Надто великі
    • Сніжана К***

Синій то для чистки між дугою (брекети) і зубом

• Анна А***

Удобные в использовании, хватает на дня три одной щеточки

Достоинства:
    Мягкие, прочные
  • Алла З***

Хорошие ершики для своей цены, носители брекетов заценят. Понравилось, что есть колпачки, так как у этой де фирмы есть мелкие ершики и без колпачка.

• Ирина

Хорошие ершики, как и многие использую для чистки зубов под проволокой между брекетами. Там, где сама щеточка, можно согнуть - удобно чистить жевательные зубы. Чищу уже дней 5 - пока норм, не стомалась и не повыпадали ворсинки.

Достоинства:
    норм качество за отличную стоимость
  • Олександр

Для брекетоносців найкращий варіант)

Достоинства:
    Чудово підходять по розміру для чищення під дугою
  • Владислав Д***

Щіточки супер, для носіїв брекетів просто спасіння, товаром задоволена.

Достоинства:
    Ціна, якість, багато щіточок
    Недостатки:
    Не має
  • Юля

Отличные щётки!
    Для брейкетов-то, что нужно!

Достоинства:
    Широкие, как раз для брейкетов
  • Владислав

Неплохие щетки, использую для брекетов, одной хватает где-то на неделю.

Достоинства:
    Хорошие щетки за свою цену.
    Недостатки:
    Нет.
  • Карина П***
    Продавец: Rozetka

Очень хорошие щетки, хорошо подошли под брекеты
    В упаковке 16 шт., цена хорошая.
    Буду брать еще и еще
    Заказ оформили очень быстро, рекомендую )

Достоинства:
    Цена, производитель, для брекетов, 16 шт.