- AI аналіз відгуків288 відгуків: позитивний — 80%, нейтральний — 10%, негативний — 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Брала після пологів. Як урологічна білизна, мабуть, добре. Після пологів так собі… виділення поглинає не дуже добре. Прилипає до тіла.
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 9. Размер подгузников: L
Супер трусики.Купувала на післяпологовий період,впитують дуже добре,розмір теж добрий нічого ніде не натирало.
- Достоинства:
- Добре впитують
- Недостатки:
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 9. Размер подгузников: L
Ці трусики просто топ,я ними дуже задоволена.Буду замовляти ще.Окремо хочеться відзначити продавця за пакування,я такого ще не бачила.Мені з топових магазинів так одяг не запаковують як ви упаковуєте прокладки.Це просто супер!!!Продавець чудовий,буду замовляти на постійній основі.І бажаю продавцю гарних продаж.
- Достоинства:
- Трусики топ
- Недостатки:
- Дар'я Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 9. Размер подгузников: L
Дуже м'які, не протікали, зручні. Не натирали шви після операції.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Дуже зручні, зручніші ніж такі ж від тена. Не протекли жодного разу. Використовувала під час пвсляпологового періоду
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Не виявила
- Андріян В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 9. Размер подгузников: L
все добре і швидко
як завжди швидко та якісно
- Надія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Зручні у використанні.
- Оля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Купую на ніч під час місячних.Дуже зручно і комфортно.Приємна ціна,хороша якість
- Достоинства:
- Ціна.Якість
- Недостатки:
- Розмір більш М
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Купую вже не вперше і не перший рік. Ідеальні, особливо для використання вночі під час особливих днів.
P.S. Минулого місяця не встигла замовити, придбала інші в аптеці. Ото була халепа! Взагалі не розумію, як такий товар можна робити таким неякісним.
Але для себе порівняла) Тепер ніколи не купуватиму в аптеках, лише купуватиму ці.
Рекомендую! З ними надійно. А це ключове.- Достоинства:
- Надійні
- Недостатки:
- Антоніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Дійшла посилка швидко, гарно обслужили
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Брала в пологовий. Неідеальна посадка, як на мене, але загалом залишилася задоволена
- Уманець Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 9. Размер подгузников: L
Купувала їх у пологовий і брала на розмір більше ніж потрібно. Але виявились не зручні. Добре, що купила тільки 1 пачку.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не відповідає розміру, натирали
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 9. Размер подгузников: L
Дуже зручна білизна
- Сухарев М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Мягкие, хорошо впитывают
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Класні.
- Достоинства:
- Якість. Ціна
- Дар'я П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 9. Размер подгузников: L
Це самі найкращі трусики! Вони дуже зручні!
- Достоинства:
- М'які та комфортні. Не протікають
- Недостатки:
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Класні
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Гарна якість, приємна ціна
- Раїса В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 9. Размер подгузников: L
Товар отримала вчасно. Дуже зручна і якісна спідня білизна.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Купувала а пологовий, було дуже з ними зручно і комфортно.
- Достоинства:
- Комфорт.
- Недостатки:
- Немає.
- Іванна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 9. Размер подгузников: L
Замовляла як на фото: зручні,тонкі..
Надіслали інші!!!!!- Недостатки:
- Не ті,що замовила, інша модель!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
- Лидия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 9. Размер подгузников: L
Заказала размер L/XL, как в описании, а прислали L, как на картинке, пришлось отказаться. Как заказать размер L/XL, если у вас такая путаница?
- Достоинства:
- Хороший товар
- Недостатки:
- Не тот размер
- Женя Б***
а є окремо л а окремо л/хл?
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 9. Размер подгузников: L
Поглинаючу білизну брала собі на пологи. Дуже приємна до тіла не було ніяких подразнень, я залишилася задоволеною.
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 9. Размер подгузников: L
Добре.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Купувала в пологовий. Чудово виконує свої функції.
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
- Достоинства:
- Зручні
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Не дуже добре поглинають, але чудова підстраховка на ніч
Замовляла для пологового, використала 2 шт. Поглинали добре, але я використовувала лише на годину-півтори і знімала.
Зручні, м'які, приємні, мені трішки парило, але не суттєво, на вагітному животі тримались чудово, як і після пологів. Брала розмір с/м, підійшло все. - Светлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Хороший товар
- Леонід Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Задоволені повністю якістю та своєчасною доставкою
- Виктор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
приємно бачити однодумців, які за копійку вдавляться - 35 грн за доставку в свій власний магазин це "5", Розетка жги!!!!
- Приходько И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 9. Размер подгузников: L
Постійно купляю цю білизну. все подобалось, але останній раз прислали товстий, не зручний памперс. Розчарована.
- Достоинства:
- Недостатки:
- товстий памперс
- Алина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S/M
Сидять добре, поглинають, ціна адекватна.
- Недостатки:
Купила в пологовий для користування після пологів. Дуже задоволена!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 9. Размер подгузников: L
Все ок