Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Физиотонер Dermedic Hydrain 3 Увлажняющий 200 мл (5901643175382)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Катерина Г***

Беру вже четверту баночку

Доброго дня, Катерино. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Ю.

Гарний засіб, постійно їм користуюсь для зволоження шкіри обличчя після вечірнього і ранкового вмивання

Достоинства:
    Хороша ціна, крутий засіб

Доброго дня. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Тетяна Д***

Чесно, не очікувала, що за таку ціну отримаю результат, як від люкс-брендів. Шкіра після використання стає «напита водичкою», як після спа. Добре підходить як база перед сироваткою або макіяжем. Брала як доповнення, але тепер це основний засіб догляду за шкірою обличчя.

• Оксана Г***

Тонер дуже легкий, ненав’язливий аромат, добре зволожує, особливо перед нанесенням крему. Не викликає подразнень, навіть коли шкіра трошки "стресова". Для весни–осені - ідеально!

Доброго дня, Оксана!

дякуємо Вам за високу оцінку.

• Олена З***

Мій must-have вже понад рік! Тонер прекрасно зволожує і заспокоює шкіру після вмивання, не залишає липкості, має приємний охолоджувальний ефект. Використовую вранці та ввечері - шкіра м’яка, як після сироватки. Ідеально підходить для сухої та чутливої шкіри.

Доброго дня, Олена!

дякуємо Вам за високу оцінку)

• Юлия Щ***

Придбала тонік,але він по-іншому виглядає,в мене було їх дуже багато і тільки цей відрізняється! На фото теж такий як у мене,а той,що отримала відрізняється! По-друге,завжди була захисна плівка,коли відкриваєш,а тут вперше немає. Виникає питання,чи це не підробка?

Достоинства:
    Не знайшла ще
    Недостатки:
    Не таке упакування як було

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.

Доброго дня, Юлія!

Дякуємо за ваш відгук. Єдине, що змінилось у нашій продукції — це дизайн, оскільки наразі відбувається ребрендинг, і упаковка може виглядати по-іншому. Щодо відсутності захисної плівки — це також частина оновленого формату упаковки. Нам шкода, що ці зміни викликали у вас сумніви та низьку оцінку. Ми цінуємо вашу увагу до деталей та прагнемо, щоб кожен наш клієнт залишався задоволений. Найближчим часом фото товарів на сайті буде оновлено.

Сподіваємося, що у майбутньому наш продукт знову перевершить ваші очікування.

• Вікторія В***

Чудовий тонік Саме те що потрібно для дуже сухої шкіри Разом зі зволожуючим кремом цієї серії мені взагалі те що треба

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що наш тонік допоміг вам з сухою шкірою, а у поєднанні з зволожуючим кремом серії став ідеальним для догляду. Ваші відгуки надихають нас створювати продукцію, яка дійсно приносить користь і задоволення.

• Анна М***

Отличный уваженябщий тоник

Достоинства:
    Мягкий,не сушии
  • Яна М***
    Продавец: Rozetka

Хорошо увлажняет кожу,легкий приятной аромат

Достоинства:
    Увлажняет