- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жахлива плівка
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заради справедливості лишу ще один відгук.
Минулого разу самі плівки спробувати не вдалося, вони вже прийшли зіпсовані, ймовірно чиєсь повернення, неповна комплектація і самі плівки були приклеєні на пил на картку.
Відгук є нижче. Але вирішила замовити повторно і на цей раз перевірити в пункті видачі.
До речі, минулого разу, працівник пункту видачі мене декілька разів і дуже наполегливо запитувала, чи буду я оглядати плівки, хоча вони були найдешевші з 4 товарів, які я забирала одночасно. Я тоді не звернула уваги, але думаю вона бачила, що кут коробки був зім’ятий і знала, що там може бути бракований товар. Але то вже урок на майбутнє.
Тепер про самі плівки:
1. Вони дещо менші за екран, зовсім трохи, не критично, буквально на 1 мм.
2. Самі плівки тришарові, основна плівка захищена з обох боків абсолютно однаковим покриттям і взагалі не зрозуміло, де клейка частина. За це зняла зірку. Бо я не вгадала і спочатку відклеїла не ту захисну плівку (верхню замість нижньої). Потім зняла другу і клеїти довелося безпосередньо саму гідрогелеву плівку без верхньої захисної.
3. Немає ніякого хвостика, щоб відклеїти захисні плівки. Доводиться це робити підручними засобами. Через це з одного боку я трохи зім‘яла основну плівку, хоча згодом вона відновилась.
4. Вдалося приклеїти без пухирців. Але по краям, як і багатьох плівка відставала. Допоміг фен. Гріла я дуже довго (хвилин 15 точно, нагріла - розрівняла, так разів 10-15). Боялась зіпсувати сам годинник високою температурою. Та краї таки приклеїлись.
5. Носилась плівка 1 місяць і 1 тиждень. Один раз відклеївся кут, але бруд не потрапив під плівку. Тому я ще раз підігріла феном і приклеїла. Все було гаразд.
Сьогодні знову відклеївся кут, але туди вже потрапила пір‘їна з пуховика. Відповідно вже приклеїти не вдалося, плівка зіпсувалась.- Достоинства:
- Якщо вдасться добре приклеїти без пилу, пухирців повітря і з допомогою фену, то буде носитися. На екрані не помітна.
- Недостатки:
- Немає ніяких маркерів, щоб зрозуміти, яку захисну плівку треба знімати першою.
Немає ніякого «хвостика», щоб відділити плівку, треба це робити нігтями або гострим предметом, можна пошкодити плівку.
Добрий день, дякуємо за відгук!
- Макуха Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це жах ! не обманюйте людей !! ні яка це не гідрогелева плівка !!! це шмат пласмаски яким заліплювать якісь дірки ((( борти не клеїться взагалі!!! вона дерев’яна ! люди не витрачайте марно гроші ! і видаліть взагалі цей товар !
- Достоинства:
- НЕТ взагалі
- Недостатки:
- все дуже погано
Доброго дня, відклеюється спочатку жорстка поверхня, клейться на годинник, потім знімається верхній шар транспортної плівки, і на годиннику залишається гідрогелева плівка, ви так зробили?
- Светлана С***
Плівка тришарова ! Верхній слой знімається , клеїте і знімаєте ще один слой. І лишається плівка на екрані. Дивують такі люди як ви.
- Євгенія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не знаю, си всі плівки такі, але це жах. Феном підігрівала краї як хтось тут у відгуках писав, і все-рівно протримались краї півдня.
- Недостатки:
- Таке щось
- СашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жахлива плівка, котра на екрані зовсім не тримається.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Края зовсім не тримаються
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівка жахливої якості,прийшла відклеїна від основи(як на коменті нижче) не марнуйте свій час
Добрий день, зверніться до сервісу Розетки для вирішення вашого питання.
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовлення 759484418
В комплекті до плівки не вистачає стікера для очистки, сухої та вологої серветки та картки для вирівнювання плівки. Самі плівки жахливої якості, приклеєні на основу аби-як, та ще й на пил, тобто плівки вже зіпсовані. Вони вже одразу з пилом та з повітрям, тобто їх можна тільки викинути. Я шокована від такого товару. Одночасно забирала 4 замовлення, тому одразу у точці видачі плівки не оглянула. Але як таке взагалі можна відправляти покупцю- Достоинства:
- Недостатки:
- плівки зіпсовані, приклеєні на основу з пилом та одразу з пухирцями повітря;
неповна комплектація
Доброго дня, картка для вирівнювання у Вас в руках на фото,зверніться до сервісу Розетки для вирішення вашого питання.
- Марина Г***
Оскільки обидві плівки клейкою частиною були приклеєні на картку (тією стороною, яка мала клеїтись до годинника), то я не одразу зрозуміла, що це та сама картка для вирівнювання. Яким чином Ви можете це пояснити?
Єдине, що спадає на думку, що хтось зіпсував плівки і повернув. Розетка, замість того, щоб їх викинути, вирішила ще раз продати.
До слова, замовила плівки ще раз. На цей раз вже оглянула у пункті видачі, була повна комплектація.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівка взагалі не клеїться до годинника, береться якимись пузирями. Намагалася розправити пухирці повітря, та плівка просто відійшла від екрану.
- Достоинства:
- Не знайшла(
- Недостатки:
- Погано клеїться
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плёнка хорошо наклеилась, что порадовало. Но через два дня углы поднялись.
- Достоинства:
- Низкая цена
- Недостатки:
- Отклеилась быстро
Добрий день, зверніться до сервісу Розетки для вирішення вашого питання.
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная плёнка, приклеилась без пузырьков.
Добрий день, дякуємо за відгук!
- Еліна Д***Продавец: Rozetka
Після того, як приклеїла першу, думала, що це я щось зробила не правильно і тому плівка не тримається.
За другим разом, все зробила ідеально, і воно так було близько 30 хв, а потім почали відставати краї.
Витрачені кошти.
Якби можна було такі неякісні товари повертати і отримувати кошти назад - було добре- Достоинства:
- дві в комплекті
- Недостатки:
- через півгодини відлипають краї
Доброго дня, а Ви верхній шар плівки знімали, це він може відставати.
- ЮлияПродавец: Rozetka
Наклеилась хорошо, без проблем, но при малейшем контакте часов (легенький удар, едва заметный) отлезает по углам, наново не подклеивается, с каждым днем отлезает и топырится
- Достоинства:
- Хорошо наклеилась
- Недостатки:
- При малейшей зацепке с мебелью сразу топырится, приходится менять, постепенно сама слезает