- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 7
Хочу щоб побільше таких іграшок створювали)
- Достоинства:
- Дуже м'якенький павучок
Дякуємо за відгук!
- Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 7
Дуже милий та приємний на дотик павучок
Дякуємо за відгук!
- Анастасія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 7
Дуже м'якенький, приємний на дотик
- Достоинства:
- Чудовий павучок, дуже приємний на дотик
Дякуємо за відгук!
- Інна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 7
Гарна мякесенька іграшка)
Дякуємо за коментар!
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 7
Чудовий павучок , все відповідає опису
- Достоинства:
- Всі
- Недостатки:
- Немаж
Дякуємо за коментар!
- Дарья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 7
Уже купила.Очень довольна,симпатичный пушистый паучок с приятной мордашкой,приятный на ощупь
- Достоинства:
- Приятный на ощупь и внешне
Дякуємо за коментар!
- Войченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 7
Іграшка прийшла з браком. Перевіряйте одразу (порада)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак! Неохайно пошита
Дякуємо за відгук! Приносимо наші вибачення.
На нашому виробництві є кілька етапів перевірки якості продукції. Зв'яжіться з нами для надсилання фото, що підтверджує виробничий брак. Ми готові компенсувати виробничий брак. Враховуючи, що товари доставляються логістичними операторами, ми не можемо гарантувати збереження товарів за час доставки.