- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Представник постачальникаВалентино, дякуємо за зворотній зв'язок!
Бажаємо комфортного використання!
- Мирослава Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Вночі протекли, розбудили дитину :(
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо, що поділилися своїм відгуком і довірили нам догляд за вашим малюком. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з неприємною ситуацією - комфорт і спокійний сон дитини для нас найважливіші.
Ми ретельно перевіряємо якість кожної партії підгузків-трусиків Dino Baby 3D Soft, однак протікання може статися, якщо:
- підгузок обрано не зовсім підходящого розміру (наприклад, якщо малюк на межі вагових категорій - варто спробувати наступний розмір);
- підгузок був неповністю розправлений або манжети біля ніжок не щільно прилягають;
- дитина спала у незвичній позі або підгузок був переповнений після тривалого сну.
Ми дуже цінуємо ваш зворотний зв’язок і вже передали інформацію на перевірку виробничій команді. Якщо ви можете повідомити номер партії з упаковки, це допоможе нам детальніше розібратися.
- Альона М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Вони трохи маломірять, малюк важить 9200, то нам вони впритик. В середині вони схожі на лакі пін і чібіко, але вони грубші за них і підгузків діно бейбі менше штук в пачці ніж лакі пін і чібіко, тому їх не вигідно купувати. Їхній що вони без запаху.
Представник постачальникаАльона, вітаємо!
Дякуємо за наданий зворотній зв’язок.
Для комфортного використання підгузка дуже важливо правильно підібрати розмір. А саме підгузок має щільно прилягати до тіла малюка, діставати до пупка і не тиснути. Манжети від протікань на ніжках повинні бути зовні і не здавлювати шкіру.
Дякуємо, що обрали DinoBaby!
- Влада К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Підгузки чудові але трішки маломірять
Дитинка важить 8,5 кг вже трошки тісні та швидко наповнюється
Представник постачальникаВітаємо, Влада.
Дякуємо за ваш відгук!
Дякуємо, що обрали DinoBaby!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Мені по якості дуже нагадують Haggis extra care pants, м'яка резиночка на животику, в середині приємні, добре вбирають вологу, протікань не було. Ще й бренд український.
- Достоинства:
- М'які і зручні
- Недостатки:
Представник постачальникаІрино, дякуємо за зворотній зв'язок та довіру до бренду DinoBaby!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Як для недорогих трусиків терпимо. Але довго в них не походиш, починають протікати. В нашому випадку краще взяти дорожче, але дитина не буде пріти і вистачить на довше.
- Достоинства:
- Особо ніяких. Як і всі трусики із недорогого сегменту.
- Недостатки:
- Вистачає буквально на пару годин. Потім починають протікати.
Представник постачальникаЮлія, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Радимо замінювати підгузок залежно від його наповнення, зазвичай цей час складає 2-3 години, проте все індивідуально.
- Евгения Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Маломірять дуже
- Достоинства:
- Легкі,ціна
- Недостатки:
- Розмір не співпадає,максимум на 8кг
Представник постачальникаЕвгения, вітаємо!
Дякуємо, що ділитесь вашим досвідом.
Спеціалісти контролю якості DinoBaby залюбки можуть допомогти у підборі розміру підгузків. Для цього просимо вас зв’язатись з нами за телефоном гарячої лінії 0800300773, або за формою зворотного зв’язку на сайті ссылка
- Анастасия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Мʼякі, якісні, на вгодовану дитину 7 кг якраз. Добре вбирають вологу. Резиночки тягнуться. Якість подобається.
- Достоинства:
- Мʼякі, нейтральний запах.
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаАнастасия, дякуємо за зворотній зв'язок!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Рекомендую! Спочатку використали пачку, аж тоді даю відгук, ну що сказати:
Дитина гіпер активна, тому шукали якісний та міцний памперс, не підтікає, не парить, «какулі» не губляться, 10/10.
Індикатор наповнення користувались до максимального використання -3-4 рази може попісяти. Тут навіть є Стрічка позаду (стрічка-утилізатора), шви по бокам памперси розірвала і «какулькі» згорнула. Зручні
Приємний на дотик і без специфічного, неприємного запаху. Дуже ніжні та мʼякі, не натирають, не перетискають, рухається дитина вільно. Вдягнули і забули, що є памперс, дуже комфортні.
Так сподобалось, що вже придбали прозапас- на виріст
Дитина задоволена, мама спокійна! Дякую, за спокій мами, та гарний сон
І головне - це Українська марка, приємно здивована- Достоинства:
- Легко одягати та знімати, як спереду так і ззаду. Повний памперс не злітає, шкіра в гарному стані після користування, є застібка позаду, для зручної утилізації. Гарно вбирає вологу. Шкіра малечі дихає
- Недостатки:
- Шкода, що раніше про вас не знали
Недоліки - відсутні.
Представник постачальникаВітаємо, Наталія!
Дякуємо, що ділитесь позитивним досвідом використання підгузків DinoBaby!
- Євгенія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Підгузки-трусики дуже сподобались, не протікають, дуже класна і м'яка резиночка, яка гарно прилягає і не давить
Представник постачальникаЄвгеніє, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо комфортного використання!
- ЛюбаваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Підгузки дуже сподобались! Витримують усю ніч. Наповнення не збирається в комок. Шкіра малюка залишається сухою і без подразнень.
- Достоинства:
- Мʼякі та приємні на дотик, рівномірне наповнення, не мають різкого запаху.
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюбава, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо комфортного використання!
- ЛюбаваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Супер! Поглинають рівномірно і наповнення не збирається в комок. Вже декілька разів одягали їх на ніч і ніяких протікань не було. Дякую, за гарну якість!
- Достоинства:
- Мʼякі і приємні на дотик,не мають різкого запаху, гарно розподілене наповнення, витримали ніч.
Представник постачальникаЛюбава, вітаємо!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Чудові підгузки, дуже висока якість за доступною ціною. Вони абсолютний фаворит
- Достоинства:
- Мягенькі, зручні, не тиснуть, відмінно вбирають вологу, шкіра малюка суха і без подразнень
Представник постачальникаНаталія, вітаємо!
Дякуємо і вдячні за довіру до бренду DinoBaby!
- Валентина Ш***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Дуже маломірять, швидко наповнюються, буквально за один раз і жахливо пахнуть. Викликали сильне подразнення
Представник постачальникаВалентино, дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що підгузки не виправдали ваших очікувань і викликали дискомфорт. Ваш коментар дуже важливий для нас, ми передамо його до відділу якості для перевірки продукції та покращення стандартів.
- Анастасія Ш***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Дуже класні. Зручні
- Достоинства:
- Зручні, м'яка речиночка, класна дихаюча поверхня, не протікають
- Недостатки:
Представник постачальникаАнастасія, дякуємо за зворотній зв'язок!
- Олена К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Дуже сподобалися трусики dino baby3 soft
Використовували 4
Супер,добре сидять,не сповзають, не тиснуть, шкіра суха, зручні, я вражена якістю і тим які вони легенькі, матеріал дуже приємний ... Рекомендую- Достоинства:
- Дуже чудові трусики, якість чудова)
Представник постачальникаОлено, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо комфортного використання!
- Євгенія П***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Мʼякі на дотик, гарно розподіляють вологу, приємна резинка, що не давить, не обʼємні
Представник постачальникаВітаємо, Євгеніє!
- Аліна К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 32
Чудові підгузки, за доступною ціною.
- Достоинства:
- Мягенькі, зручні, не тиснуть, чудово вбирають вологу, шкіра малюка суха і без подразнень
Представник постачальникаАліно, вітаємо!