Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Игровой набор с роботом-трансформером Dinoster Раптор Трон (EU580811)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Анастасія Д***

Мені все сподобалося, дитині також

Достоинства:
    Міцний пластик, легко розкладається
  • Алина К***

Замовляли сину на новий рік. Швидка доставка, приємна ціна ,якість гарна) дитина грається другий день, ще нічого не від ломала

Достоинства:
    Ціна - якість,
    Недостатки:

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!

• Виолетта

Покупала заранее ребенку на новый год. Ребенок давно выбрал и очень ждал. В результате Игрушка с браком, красная часть не собирается в машинку, механизм не держит. Ребенок расстроен, 14 дней прошло, гарантия уже не действует

Недостатки:
    Плохое качество игрушки

Добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити ігровий набір у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.

• Віталій З***

Дитина задоволена

Достоинства:
    Якість не погана, а ціна помірна, як для такого трансформера

• Денис Б***

Придбали до дня народження трьох річного сина. Самостійно збирає та розбирає трансформер, грається кожного дня. Також хочу зауважити, що пластик з якого зроблений робот міцний та якісний. Всі рухомі частини гарно скріпленні між собою металевими болтиками.
    Рекомендую для придбання

Достоинства:
    Легко збирається в єдиного робота і навпаки розбирається на два окремих авто
    Задоволенні розмірами трансформера та окремо кожного з авто
    Недостатки:
    Жодних

• Ірина Т***

Якість супер

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук.

• Галина Г***

Отримала

Добрий день! Вдячні за Ваш відгук.

• Олександр К***

Досить якісний, пластик міцний

Достоинства:
    Яскравий, легко трансформується
    Недостатки:
    Не виявили

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою :)