- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені все сподобалося, дитині також
- Достоинства:
- Міцний пластик, легко розкладається
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляли сину на новий рік. Швидка доставка, приємна ціна ,якість гарна) дитина грається другий день, ще нічого не від ломала
- Достоинства:
- Ціна - якість,
- Недостатки:
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!
- ВиолеттаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупала заранее ребенку на новый год. Ребенок давно выбрал и очень ждал. В результате Игрушка с браком, красная часть не собирается в машинку, механизм не держит. Ребенок расстроен, 14 дней прошло, гарантия уже не действует
- Недостатки:
- Плохое качество игрушки
Добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити ігровий набір у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.
- Віталій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина задоволена
- Достоинства:
- Якість не погана, а ціна помірна, як для такого трансформера
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбали до дня народження трьох річного сина. Самостійно збирає та розбирає трансформер, грається кожного дня. Також хочу зауважити, що пластик з якого зроблений робот міцний та якісний. Всі рухомі частини гарно скріпленні між собою металевими болтиками.
Рекомендую для придбання- Достоинства:
- Легко збирається в єдиного робота і навпаки розбирається на два окремих авто
Задоволенні розмірами трансформера та окремо кожного з авто - Недостатки:
- Жодних
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість супер
- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук.
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала
Добрий день! Вдячні за Ваш відгук.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить якісний, пластик міцний
- Достоинства:
- Яскравий, легко трансформується
- Недостатки:
- Не виявили
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою :)