Отзывы покупателей о Диван-кровать Matro (Sofyno) Лайт ДКУ (к-кт) Аляска 11 POSEIDON ordf (19956706)
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер спального места: 195 x 130. Ширина: 220. Цвет: Синий
Хороший диван, тут было много фото с повреждёнными частями, но у нас всё ровно вплоть до мелочей. Лежим - не жалуемся))
То, что он твёрдый, только в плюс. Диван на пружинах и поролоне через пару-тройку лет бы отдал концы (как наш предыдущий). А здесь - стелишь топпер сверху, и по необходимости меняешь толькл его.- Достоинства:
- Дизайн, и качество вроде тоже хорошее
- Недостатки:
- Все детали в разборе, даже мелкие, лучше сразу вызывать мебельщиков
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер спального места: 195 x 130. Ширина: 220. Цвет: Темно-серый
За ці гроші, диван чудовий
Приїхав в двох коробках
Зібрав за годину, в комплекті подушки. Глубока ніша для речей
Трохи твердий
- Антон Т***
Добрий день, у Вас який колір на фото? Аляска 97?
- Приемская Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер спального места: 195 x 130. Ширина: 220. Цвет: Темно-серый
Гарне ліжко таке як хотіли
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер спального места: 195 x 130. Ширина: 220. Цвет: Темно-серый
Слава богу,все детали были для сборки дивана,собирать не сложно было,собрал подросток,я только подсказывала действия,выглядит на эти деньги очень хорошо!
- Достоинства:
- Легкий в сборке
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш гарний відгук.
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер спального места: 195 x 130. Ширина: 220. Цвет: Синий
Швидко зібрали,все було в комплекті,добре підійшло за кольором у кімнаті
- Недостатки:
- Поки не знайшов
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- Константин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер спального места: 195 x 130. Ширина: 220. Цвет: Темно-серый
Дуже твердий!
- Достоинства:
- Простий а збірці
- Недостатки:
- Лише одна ніша для зберігання. Та твердий.
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
- Марина
100 % твердий і дуже!!! Місце для сидіння і спальне місце товщиною 5 см. Це повний треш(
Люди, купуючи, почитайте цей відгук!!!
Ще такого я не бачила, а як спати на ньому? Просто картинка)
- Наталья Н***Продавец: Rozetka. Размер спального места: 195 x 130. Ширина: 220. Цвет: Синий
На вид гарний за свою ціну.Швидко доставили, без браку. Як буде в дії пізніше напишу. Коли складається стінка дивана,або навпаки збираєш його, то постійно треба двигати від стіни, або до стіни , не зручно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже твердий,тканина тонка
Представник брендуДоброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс. Дякуємо що звернули на це увагу.
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер спального места: 195 x 130. Ширина: 220. Цвет: Синий
На 17 день эксплуатации диван просто развалился.
- Достоинства:
- Хороший дизайн
- Недостатки:
- Некачественные материалы
Представник брендуДоброго дня. Дякую, що Ви звернули на це увагу. Нам шкода, що у Вас був поганий досвід. Ми будемо прагнути робити краще. Також звернітся на гарячу лінію Матролюкс по гарантії.
- Святослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер спального места: 195 x 130. Ширина: 220. Цвет: Темно-серый
Замовив та сплатив, тиждень очікував, але ні. На обраний день доставка не здійснена, ніхто не дзвонив. До служби підтримки дозвонитись неможливо, замовлений дзвінок оператора очікую вже більше години. ОБМАН!
- Достоинства:
- Неиає
- Святослав К***
Після чисельних спроб скаржитися в боті в мене вийшло! Наразі товар доставлений, а служба доставки цього разу молодці - дзвонила чемна людина та намагалася все зробити, аби доставка була найшвидша. Йому ДЯКУЮ! Сподіваюсь цей раз просто дійсно технічна помилка, як мені сказали.
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер спального места: 195 x 130. Ширина: 220. Цвет: Темно-серый
Прийшов розломаний. Замовив другий прийшов з пошкодження ми.
- Недостатки:
- Дуже погано запаккували
Представник брендуДякую за Ваш відгук. Мені шкода, що Ви мали такий поганий досвід, але ми дуже вдячні, що Ви звернули на це увагу .