Отзывы покупателей о Диван-кровать Matro (Sofyno) Балтика к-кт (2П) Челси 83 (19509331)

Код:  550207521
  • Юрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер спального места: 150 x 200. Ширина: 230. Цвет: Синий

Дуууже крутий!
    Кіт вже рік царапає, акуратно обрізаєш і як новий, супер! Як тривога то 4 особи можна спати нормально

Достоинства:
    Гарний вцілому
    Недостатки:
      Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за ваш гарний відгук

• Елена С***
    Продавец: Rozetka. Размер спального места: 150 x 200. Ширина: 230. Цвет: Капучино

Хотелось поделиться своим опытом в приобретении данной модели. Т.к. при покупке дивана, читала отзывы.

Достоинства:
    В ноябре 2023 г приобрела данную модель. Менеджеры со мной созвонились быстро. Мы утвердили модель и все организационные вопросы.
    Недостатки:
    Диван пришел. Хорошо упакован и упаковка без повреждений. Когда распаковала увидела, что есть небольшой дефект с ящиком для белья (но на это можно закрыть глаза). В собранном варианте диван отличный, а вот в процессе эксплуатации появилась дырка между спальным местом, две панели неплотно прилегают и кому-то придётся спать в дырке в процессе эксплуатации она увеличивается и это огромный минус. Очень разочаровала покупка. Оставляла отзыв на сайте производителя. Но его так и не опубликовали. .
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода чути про те, що у вас був такий досвід, проте ми цінуємо те, що ви повідомили нас про це. З приводу якості звернітся будь ласка на горячу лінію Матролюкс 0 800 33-51-20 і ми докладемо всіх зусиль для вирішення проблеми найближчим часом

• Руслан П***

Подушки в реальності не відповідають заявленому на картинці і те що відправляйте покупцям.

Представник бренду

Доброго дня. Данна модель дивана виготовляєть як з двома так і з трьома подушками, при відвантаженні могла трапитися помилка(людський фактор) на зараз ми дуже чітко відстежуємо виробнитство та відвантаження кожного замовлення і таких випадків більш не допускаємо.

• Руслан П***

А шо с подушками не так

Представник бренду

Доброго дня. Дуже не зрозуміле питання та та негативна оцінка. Напешіть будь ласка конкретніше запитиння і ми з радістью надамо відповідь.